Mlad Mesec u Jarcu

Mlad Mesec u Jarcu uvodi nas u novi ciklus početka, rasta, stvarajući više mogućnosti za svakog pojedinca. Jarac je zemljani znak, koji fokus stavlja ka radu, produktivnosti, konkretnim rezultatima, sigurnosti, statusu i stabilnosti.

Pod njegovim uticajem postajemo odgovorni, težimo većem  sudelovanju u društvenim događajima i uspehu. U tom smislu, znak Jarca označava fokus ka budućnosti, ličnim ciljevima, inicijativi, brižljivom planiranju akcija, prevladavanju izazova. Kvalitet ovog znaka ogleda se u praktičnosti, upornosti, disciplinovanosti, odlučnosti i istrajnosti.

Vladar Jarca je Saturn što mu daje dosta mudrosti u delovanju, dobrih rezultata u radu i sposobnosti da se dobro fokusira na svoje ciljeve.

Razdoblje u kome je mlad Mesec u Jarcu je vrlo povoljno za produktivni rad i konkretne rezultate. To je pogodno vreme da se započnu novi projekti i postave novi ciljevi koji će nam omogućiti bolji položaj, status i doprineti materijalnim postignućima.

Ovaj period posebno je važan po pitanju naših odluka, širenja vidika, razvijanja naše duhovne strane, ali i sagledavanja svega onoga što je potrebno promeniti na ličnom planu.

Mlad Mesec u Jarcu daje nam priliku da se suočimo sa izazovima, poteškoćama, preteranom brigom i ukazuje na načine kako da postignemo veću radost i zadovoljstvo. Ono što ovu Mesečevu menu čini jedinstvenom je što tada nastojimo postići nešto što može poboljšati našu stvarnost ili promeniti određene okolnosti.

Dakle to je vreme za planiranje nove radne strategije, postizanje datih ciljeva, uvod u nove aktivnosti. Tada u fokus dolazi praktičnost, objektivnost, izgradnja bolje strategije, naporan rad i postepeno ispunjenje planiranog.

S ‘ obzirom da je Jarac znak koji ima dosta tešku energiju, aktuelno razdoblje mladog Meseca ovde predočava na neophodnost fleksibilnijeg pristupa i boljeg prilagođavanja.

Mlad Mesec u Jarcu je idealna prilika za nove početke, obnovu ili pokretanje poslovnih projekata i u tu svrhu možemo koristiti određene rituale. Tada se predlaže ritual za ispunjenje želja. Ukoliko znate u kojoj kući vaše natalne karte je aktuelan mlad Mesec u Jarcu, treba se fokusirati na to područje.

Na primer, ako je zastupljen u kući odnosa i braka najbolje je odabrati ritual koji se tiče ispunjenja želja u tom segmentu. No, ukoliko se odigrava u kući karijere i posla, tada se treba fokusirati na poslovne želje. 

Moćna energija zodijačkog znaka Jarac u sprezi sa energijom obnove mladog Meseca daju nam na raspologanje priliku da ostvarimo svoje želje, dođemo do veće stabilnosti, uspeha u radu i sklada u ljubavnim odnosima.

 

  • Lucija / Kod #136




    Tarot savjetnik je slobodan

    Tarot savjetnik je zauzet

    Tarot savjetnik trenutno ne radi

    Tehnike: SUDBINSKE KARTE, ANĐEOSKE PORUKE

    Broj tel: 0901/640-640
    96 RSD/min

  • Ivančica / Kod 108




    Tarot savjetnik je slobodan

    Tarot savjetnik je zauzet

    Tarot savjetnik trenutno ne radi

    Tehnike: TAROT, KRISTALOTERAPIJA, SUDBINSKE KARTE, TUMAČENJE SNOVA, PORUKE ANĐELA, ASTROLOGIJA

    Broj tel: 0901/640-640
    96 RSD/min