​Horoskop za maj

Pred vama je mesečni horoskop za maj! Ovaj mesec mnogima donosi lepo raspoloženje, a šta vas očekuje pročitajte ovde!

horoskop za maj

Ovan

Poboljšanje ličnih odnosa će vam dati krila. Mnogi će konačno odahnuti i prepoznati stari sjaj u očima voljene osobe. Činiće im se da je loše otišlo u nepovrat i da je daleko od njih. Biće biti u pravu. A na poslu ćete biti sve bolji i bolji. Važno je samo da pazite da ne pregorite jer će vaš angažman u svemu biti sjajan. Odmorite se.

Bik

Oni koji su u jakim vezama uspeće da održe uglavnom stabilne odnose putem diplomatije. Svi ostali će biti u iskušenju i izazovu da požuruju stvari. Budite uzdržani i sve će biti lakše. Nešto slično će se desiti i na poslu. Mogli biste prekinuti jednu saradnju, ali možda na svoju štetu. Morate ostati fokusirani. Opustite se.

Blizanci

Ovog meseca biće malo manje ljubavnih atrakcija, ali zato ćete uživati u sasvim običnim stvarima. Oni koji su još sami mogli bi da pronađu ljubav na mestima na koja svakodnevno idu. Sve je moguće. Na poslu ćete dobiti priliku da pokažete koliko ste kreativni, a neki će se potruditi da vam ulepšaju radno okruženje.

Rak

Ovog meseca pokušajte da pratite svoju voljenu osobu, jer će ona imati daleko više entuzijazma i volje za ljubavlju od vas. Predajte joj se bez rezerve, bez pitanja i bez sumnje. Čak iako vaša očekivanja nisu ispunjena, ona druge strane će biti ispunjena. Najviše ćete morati da brinete o finansijama. Biće gubitaka, ali i dobitaka. Sve u vezi s tim ne ide na neočekivan način.

Lav

Pokrenuće se novi poduhvati, a vaš angažman će biti veći nego ranije. U zavisnosti od vrste posla, neki će raditi od jutra do mraka, dok će drugi ipak uspeti da se pretvaraju da rade za dvoje. U isto vreme, u vašoj vezi će postojati mala distanca jer vas ljubavne planete baš i ne podržavaju. Držite se. Uz malo humora biće dobro.

Devica

Bićete veoma aktivni tokom celog meseca. Povremeno ćete osetiti veliku snagu, a već sledećeg trenutka iscrpljenost jer ćete se retko odmarati. Samo te male pauze bile bi potrebne da biste ostali punih baterija i efikasno radili. Radićete bez pauze, imaćete para. Lični odnosi biće bolji u prvom delu meseca, ali neće biti loši u budućnosti.

Vaga

Verovatno ćete se malo udaljiti od partnera. Drugi deo meseca donosi poboljšanje, ali nije ljubavna bajka. Sve druge oblasti života će vam ići na ruku, tako da ako radite, gledaćete da maksimalno iskoristite prilike koje vam predstoje. U tome ćete biti uspešni. Neki će i menjati kolegu koji je na bolovanju i više raditi.

Škorpija

U prvom delu meseca obavićete niz priprema za poslovne aktivnosti koje će se razvijati u drugom delu meseca. Biće niza zahteva, a pošto ste dosledni, tražiće vas na sve strane. Bićete na usluzi svima i uvek ćete znati šta vam treba. Druga polovina meseca je povoljnija za ljubav.

Strelac

Veći deo ovog meseca donosite vesti u svoj odnos sa voljenom osobom. Ova transformacija će proći i kroz svakodnevni život i kroz seksualnost. U poslu ćete imati podršku drugih ljudi koji će saosećati sa vama. Neki će pronaći velikodušne sponzore koji će im pomoći da realizuju svoje željno očekivane projekte.

Jarac

Pred vama je prelep mesec. Strast i emocije će prožimati vaše lične odnose skoro svakodnevno. Odnosi će oživeti, a oni koji su još sami prelaze sa reči na dela što pre. Biće uspešni u zavođenju. I posao će se dobro razvijati. Biće i onih koji će usavršiti svoju stručnost. Imaćete energiju.

Vodolija

Dobar razvoj ličnih odnosa nastaviće se veći deo ovog meseca. Neki će otkriti nove horizonte u svojoj vezi, dok bi drugi mogli voditi ljubav sa osobom koja je pomalo egzotična. Vaše znanje će se sve više ceniti u poslu. Najbolje će proći oni koji su već stekli diplome. Redovno se odmarajte.

Ribe

Uzvišenost osećanja ili idealizacija biće obeležja ovog meseca. Samci će tražiti osobu svojih snova i ništa manje. Nije nemoguće da je pronađu. Probleme koji su stvorili distancu između vas i druge strane biće lakše rešivi. Neki će dobiti priliku za karijeru. Ne izlažite donji deo tela hladnoći.

  • Vesna / Kod 05




    Tarot savjetnik je slobodan

    Tarot savjetnik je zauzet

    Tarot savjetnik trenutno ne radi

    Tehnike: NUMEROLOGIJA, ANĐEOSKI I LJUBAVNI TAROT, VISAK, YI CHING, KNJIGA PROMJENA MUDROSTI, RUNE, IZRADA RUNSKIH AMAJLIJA

    Broj tel: 0901/640-640
    96 RSD/min

  • Tea / Kod 82




    Tarot savjetnik je slobodan

    Tarot savjetnik je zauzet

    Tarot savjetnik trenutno ne radi

    Tehnike: TAROT

    Broj tel: 0901/640-640
    96 RSD/min

  • Antonela / Kod 117




    Tarot savjetnik je slobodan

    Tarot savjetnik je zauzet

    Tarot savjetnik trenutno ne radi

    Tehnike: TAROT, VISAK

    Broj tel: 0901/640-640
    96 RSD/min

  • Marijana / Kod 98




    Tarot savjetnik je slobodan

    Tarot savjetnik je zauzet

    Tarot savjetnik trenutno ne radi

    Tehnike: TAROT, TUMAČENJE SNOVA

    Broj tel: 0901/640-640
    96 RSD/min