Voda predstavlja element protoka energije, plodnosti, regeneracije našeg života i pomaka. Element Vode oduvek je imao značajnu ulogu u mnogim religijama sveta. Rituali sa vodom predstavlja obnovu, jer moć vode je takva da otklanja sve prepreke. Voda se smatra ženskom energijom. U ritualima sa vodom koncept ozdravljenja i rasta su glavni ciljevi. U hinduizmu postoji verovanje da se najvažnije duhovno čišćenje odvija preko vode.

Voda

U hinduističkim ritualima voda predstavlja glavni element u postizanju ispunjenja želje. Rituali sa vodom u opštem smislu će otvoriti emocije, obnoviti volju, otkloniti nesigurnost i vratiti izgubljeni cilj osobi. Rituali sa vodom su mnogobrojni, a u zavisnosti od okolnosti, najpoznatiji su rituali za otklanjanje negativnih energija. Otklanjanje negativne energije kod osobe ili u prostoru pomoći rituala sa vodom je u suštini delovanje proaktivne energije na najdublji način.

  • Lucija / Kod #136




    Tarot savjetnik je slobodan

    Tarot savjetnik je zauzet

    Tarot savjetnik trenutno ne radi

    Tehnike: SUDBINSKE KARTE, ANĐEOSKE PORUKE

    Broj tel: 0901/640-640
    96 RSD/min

  • Damir / Kod 127




    Tarot savjetnik je slobodan

    Tarot savjetnik je zauzet

    Tarot savjetnik trenutno ne radi

    Tehnike: ASTROLOGIJA – NATALNA I HORARNA, NUMEROLOGIJA, ANĐEOSKE PORUKE, ANĐEOSKO ENERGETSKO ČIŠĆENJE SAVJETOVANJE IZ OBLASTI ZAKONA PRIVLAČENJA

    Broj tel: 0901/640-640
    96 RSD/min