Amuleti i talismani imaju svoju jedinstvenu energiju, koja štiti vlasnika od negativnih uticaja i koja je u skladu sa njegovom željama. Svi amuleti i talismani deluju tako što stvaraju pozitivan uticaj na važne aspekte čovekovog života, odnosno, ljubav, zdravlje, novac i sigurnost. Ljubavni amuleti i talismani jačaju odnose između dve bliske osobe i pomažu održavanju harmoničnih odnosa.

amuleti-i-talismani1

U drevnom Egiptu lapis lazuli se smatrao kamenom koji donosi sreću u braku. Jedan od univerzalnih talismana za ljubav je dijamant, dok se amulet sa avanturinom smatra jednim od najboljih za pomirenje. Runski amulet Kenaz jača ljubav i strast među zaljubljenima i često se koristi kao amulet za privlačenje sreće, dok je runski amulet Gebo jedan od najpoznatijih za privlačenje životnog partnera. Za ciganske amulete i talismane se veruje da imaju mističnu moć i spadaju u najmoćnije. Njihovi amuleti i talismani mogu biti u obliku igle, srca ili sa elementima čvorova. Astrološki talismani i amuleti takođe doprinose pojačanju ženstvenosti, podsticanju ljubavne energije i zaštite. Jedan od najpoznatijih astroloških talismana je Venerin talisman, jer Venera predstavlja rimsku boginju ljubavi. Venerin talisman daje šarm osobi koja je nosi i ujedno privlači energiju suprotnog pola, naročito u periodu jake Mesečeve energije. Svi amuleti i talismani su jedinstveni i specifični, a u zavisnosti od energetske strukture, oni mogu pojačati strast, ljubavnu želju, harmoniju i sklad među zaljubljenima.

 • Vesna / Kod 05
  Tarot savjetnik je slobodan

  Tarot savjetnik je zauzet

  Tarot savjetnik trenutno ne radi

  Tehnike: NUMEROLOGIJA, ANĐEOSKI I LJUBAVNI TAROT, VISAK, YI CHING, KNJIGA PROMJENA MUDROSTI, RUNE, IZRADA RUNSKIH AMAJLIJA

  Obavijesti me kada savjetnik bude dostupan Obavijestit ćemo Vas kada savjetnik bude dostupan

  Broj tel: 0906/240-240
  84 RSD/min

 • Mira / Kod 72
  Tarot savjetnik je slobodan

  Tarot savjetnik je zauzet

  Tarot savjetnik trenutno ne radi

  Tehnike: TAROT

  Obavijesti me kada savjetnik bude dostupan Obavijestit ćemo Vas kada savjetnik bude dostupan

  Broj tel: 0906/240-240
  84 RSD/min