Anđeoske rune, kojih ukupno ima 26,  spadaju u veoma popularne simbole za proricanje prošlosti, sadašnjosti i budućnosti. One su najčešće izrađene od kristala, kamenčića ili sličnih materijala.  Pre korišćenja preporučljivo je da se rune  napune Sunčevom ili Mesečevom energijom. Postoji više načina proricanja anđeoskim runama. Prema opštem pravilu rune se uvek bacaju ka istoku. Svaki simbol opisuje određena područja , dajući nam odgovore na postavljena pitanja.

Značenje anđeoskih runa je sledeće:

 

1.Anđeo čuvar je runa koje opisuje duhovnost osobe. U obrnutom položaju odnosi se na manjak optimizma ili nedostatak verskih načela.

 

 1. Runa Religija ukazuje na pomoć kroz Viša znanja, ezoteriju ili magiju. U obrnutom položaju predstavlja osobu koja ne ume da iskoristi sopstvene talente i veštine.

 

 1. Uriel runa odnosi se na prisustvo neravnoteže u životu osobe, prepreke ili magiju. U obrnutom položaju simbolizuje negativne magijske uplive.

 

 1. Runa Metatron označava razdoblje promena i odluka. U obrnutom položaju ukazuje da će osoba doneti pogrešnu odluku.

 

 1. Runa Pallas označava da treba dobro razmisliti pre nego što krenemo sa rešavanjem problema. U obrnutom položaju upozorava da ne treba izbegavati brzopletost u delovanju.

 

 1. Oreol runa ukazuje šta je ono najbolje što u trenutnim okolnostima možemo uraditi. U obrnutom položaju simbolizuje da kroz duhovnu pooć jedino možemo ostvariti uspeh.

 

 1. Runa Krila simboliše dolazak povoljnih novosti, poruke ili pisma. U obrnutom položaju predstavlja izostanak novosti.

 

 1. Negativnost je runa koja oslikava svaki vid negativnih obrazaca, klevete, ogovaranja, mržnju, loša dela, kao i veoma zle namere drugih ljudi. U obrnutom pložaju ukazuje da osoba može izbeći neke opasne situacije.

 

 1. Runa arhangel Gavrilo označava početke. U obrnutom položaju naznaka je da će određeni planovi ostati nerealizovani.

 

 1. Azrael je runa završetaka. U obrnutom položaju označava da bi pojedine situacije mogle krenuti u veoma lošem smeru.

 

 1. Runa Novac simboliše novac, darove i materijalno blagostanje. U obrnutom položaju odnosi se na obmane od strane drugih ili materijalno iskorišćavanje.

 

 1. Vesta je runa koja se odnosi na zaštitu, optimizam, inspiraciju i lepo raspoloženje. Ona takođe označava početak novog posla ili projekta. U obrnutom položaju predstavlja manjak entuzijazma i dobrog raspoloženja kod osobe.

 

 1. Runa Sukob označava loše navike, afere, skandale, sporove, svađe ili fizički vid sukoba.U obrnutom položaju ukazuje da treba preduzeti određene korake kako bi se situacija rešila.

 

 1. Anael je runa koja se odnosi na promene povezane sa bliskim osobama. U obrnutom položaju odnosi se na neharmoničnost i nesklad.

 

 1. Rafael je runa koja simboliše sklad, ljubav, radost i veoma lep događaj povezan sa muškom osobom. Ovo je runa veoma harmonične energije. U obrnutom položaju predstavlja lošu sreću i blokade.

 

 1. Runa Zvezda odnosi se na ispunjenje želje i povoljnosti za osobu u predstojećem razdoblju. Simbolika obrnute rune nema određeno značenje.

 

 1. Zavisnost je runa koja oslikava tendenciju ka određenim porocima ili opsesivno ponašanje. U obrnutom položaju ukazuje da osoba mora uložiti veliki trud kako bi uspela da reši određene probleme ili ispravi greške načinjenje u prošlosti.

 

 1. Runa Hiron odnosi se na cikluse karme ili svega što je u sprezi sa karmičkim događajima. U obrnutom položaju odnosi se na određena negiranja u sadašnjosti.

 

 1. Runa Čovek simboliše principe muške energije, namere i uticaje. U obrnutom položaju predstavlja osobu koja ima specifične poglede na svet.

 

 1. Runa Žena označava žensku energiju, uticaje i namere, čija priroda zavisi od okolnih runa. U obrnutom položaju naznaka je pakosne i mrzne žene.

 

 1. Juno runa predstavlja sklad, harmoničnu situaciju u području posla ili ljubavi. U obrnutom položaju ukazuje na skrivene motive.

 

 1. Runa Rad odnosi se na segment poslovanja. U obrnutom položaju otkriva da odbijanje vezano za poslovni angažman ili projekat .

 

 1. Pun Mesec je runa koja se odnosi na važan događaj koji će se desiti u razdoblju sledeće faze punog Meseca.

 

 1. Runa mlad Mesec odnosi se na događaje koji će biti aktuelni u fazi narednog mladog Meseca.

 

 1. Krug runa ukazuje na nepoznat ishod situacije.

 

 1. Runa Signifikatora odnosi se na spremnost osobe da čuje istinu i prihvati određene činjenice. U obrnutom položaju odnosi se na neracionalan pristup i zaboravnost.
 • Ela / Kod 151
  Tarot savjetnik je slobodan

  Tarot savjetnik je zauzet

  Tarot savjetnik trenutno ne radi

  Tehnike: ASTROLOGIJA, TAROT, NUMEROLOŠKI TAROT, VISAK, FENG SHUI NUMEROLOGIJA, ANĐEOSKI BROJEVI, TUMAČENJE SNOVA, RUNE, KRISTALI

  Broj tel: 0906/240-240
  84 RSD/min

 • Mira / Kod 72
  Tarot savjetnik je slobodan

  Tarot savjetnik je zauzet

  Tarot savjetnik trenutno ne radi

  Tehnike: TAROT

  Broj tel: 0906/240-240
  84 RSD/min

 • Ramona / Kod 104
  Tarot savjetnik je slobodan

  Tarot savjetnik je zauzet

  Tarot savjetnik trenutno ne radi

  Tehnike: TAROT, REIKI, ANĐEOSKE PORUKE, RAZGOVORI

  Broj tel: 0906/240-240
  84 RSD/min