Astro – numerologija: Šta nam otkriva čas rođenja (Drugi deo)

Vreme rođenja prikazuje važne aspekte vezane za naš život i pomaže da dobijemo više informacija o našoj “životnoj misiji”. Čas rođenja može se tumačiti uz pomoć astrologije i numerologije. Kombinacijom ova dva sistema dobijamo veoma zanimljivu analizu kroz koju možemo sagledati način kako osoba postiže ciljeve i da li je kod nje prisutna energija pasivnosti ili dinamike.

Čas rođenja – između 12 i 13h

Rođeni u ovom času veoma su predani svojim ciljevima i nikada ne započinju nove aktivnosti dok ne završe stare. Međutim, u ljubavnom partnerstvu uvek očekuju da će voljena osoba preduzeti inicijativu.

Čas rođenja – između 13 i 14h

Rođeni u ovom času imaju veoma emocionalne, ali i impulsivne reakcije. U profesionalnom području su odlično organizovani što im pomaže da steknu visoku poziciju.

Čas rođenja – između 14 i 15h

Rođeni u ovom času su sposobni da se suoče sa velikim  životnim izazovima. Oni očekuju divljenje i poštovanje od bliskih osoba i prijatelja, a ukoliko primete da nedostaje poverenje skloni su da trajno prekinu takve kontakte.

Čas rođenja – između 15 i 16h

Rođeni u ovom času su harizmatični, intuitivni, imaju unutrašnji sklad, ali su u ljubavi posesivni. Prilično su sigurni u sebe, a područje posla im je prioritet.

Čas rođenja – između 16 i 17h

Rođeni u ovom času imaju veoma suptilan pristup i naglašen šarm. Odlikuje ih velika ambicioznost i upornost, dok su u ljubavi veoma zahtevni.

Čas rođenja – između 17 i 18h

Rođeni u ovom času imaju snažnu volju i ne vole kašnjenja. Veoma su istrajni  u poslovnom području, imaju interes za istraživanje i učenje.

Čas rođenja – između 18 i 19h

Rođeni u ovom času su druželjubivi i ne prija im samoća. U ljubavnom partnerstvu i romantičnim vezama žele da dominiraju i nisu previše tolerantni.

Čas rođenja – između 19 i 20h

Rođeni u ovom času su hrabri, odvažni i ambiciozni. Poseduju brojne umetničke talente i veštine. U ljubavi su skloni flertovima i avanturama.

 

Čas rođenja – između 20 i 21h

Rođene u ovom času fascinira sve što je neobično i drugačije. Uživaju u putovanjima, egzotičnim mestima, zabavi, avanturama i vole rizike.

Čas rođenja – između 21 i 22h

Rođeni u ovom času skloni su čestom razočarenju. Veoma su nepoverljivi, skloni maštanju i teško stiču poverenje u druge ljude.

Čas rođenja – između 22 i 23h

Rođeni u ovom času uživaju u izazovima, veoma su strastveni, dinamični i teže dominaciji. Privlači ih područje umetnosti, imaju interes za sticanje novih znanja iz ove oblasti.

Čas rođenja – između 23 i 00h

Rođeni u ovom času imaju veliki interes za segment mistike i istraživanje prirodnih fenomena. Oni su svestrani, naoružani znanjem o tajanstvenim stvarima, praktični i komunikativni.

 • Vesna / Kod 05
  Tarot savjetnik je slobodan

  Tarot savjetnik je zauzet

  Tarot savjetnik trenutno ne radi

  Tehnike: NUMEROLOGIJA, ANĐEOSKI I LJUBAVNI TAROT, VISAK, YI CHING, KNJIGA PROMJENA MUDROSTI, RUNE, IZRADA RUNSKIH AMAJLIJA

  Obavijesti me kada savjetnik bude dostupan Obavijestit ćemo Vas kada savjetnik bude dostupan

  Broj tel: 0906/240-240
  84 RSD/min

 • Mira / Kod 72
  Tarot savjetnik je slobodan

  Tarot savjetnik je zauzet

  Tarot savjetnik trenutno ne radi

  Tehnike: TAROT

  Obavijesti me kada savjetnik bude dostupan Obavijestit ćemo Vas kada savjetnik bude dostupan

  Broj tel: 0906/240-240
  84 RSD/min