Vreme rođenja prikazuje važne aspekte vezane za naš život i pomaže da dobijemo više informacija o našoj “životnoj misiji”. Čas rođenja može se tumačiti uz pomoć astrologije i numerologije. Kombinacijom ova dva sistema dobijamo veoma zanimljivu analizu kroz koju možemo sagledati način kako osoba postiže ciljeve i da li je kod nje prisutna energija pasivnosti ili dinamike.

 

 

Čas rođenja – između 12 i 1h noću

Rođeni u ovom času imaju ogromnu energiju i često ostavljaju utisak impulsivnih osoba. Veoma su tvrdoglavi i borbeni. Kada žele nešto da ostvare bore se do kraja.

Čas rođenja – između 1 i 2h noću

Rođeni u ovom času po prirodi su vrlo ambiciozni, osetljivi i imaju nestalnu pirodu. Privlače ih putovanja, istraživanje i teže novim saznanjima. Imaju potrebu da budu priznati i cenjeni u svom okruženju.

Čas rođenja – između 2 i 3h noću

Rođeni u ovom času poseduju naglašen entuzijazam, praktičnost i velikodušnost.  Njihova najveća mana je što su skloni brzom gubitku interesovanja i zanemarivanju  bliskih osoba.

Čas rođenja – između 3 i 4h noću

Rođeni u ovom času su osetljivi, velikodušni i imaju jaku intuiciju. Veoma im je važan sklad, a veliku pažnju posvećuju ostvarenju harmoničnih odnosa sa drugima.

Čas rođenja – između 4 i 5h

Rođeni u ovom času imaju odličnu koncentraciju i organizovanost koja im pomaže da ostvare mnoge ciljeve. Smatraju se vrlo zahtevnim osobama. Mogu imati poteškoće u pronalaženju iskrenih prijatelja.

Čas rođenja – između 5 i 6h

Rođeni u ovom času susreću se brojnim problemima na finansijskom planu. Loša organizacija i ulaganje sredstava u nepotrebne stvari dodatno komplikuje njihov život.

Čas rođenja – između 6 i 7h

Rođeni u ovom času su vrlo harizmatični i lako privlače pažnju drugih ljudi. Poseduju naglašen šarm, ljubaznost i suptilnost.

Čas rođenja – između 7 i 8h

Rođeni u ovom času su iskreni i veliku pažnju posvećuju razumevanju drugih ljudi. Često im nedostaje suptilnost u delovanju.

 

Čas rođenja – između 8 i 9h

Rođeni u ovom času ne vole ograničenja i pravila. Njih privlače putovanja i sticanje novih iskustva. S’ obzirom da imaju mnogo interesovanja veoma je teško ispratiti njihov životni tempo.

Čas rođenja – između 9 i 10h

Rođeni u ovom času imaju odličan smisao za organizaciju što im pomaže da dođu do svog cilja i ostvare ono što je za druge nemoguće.

Čas rođenja – između 10 i 11h

Rođeni u ovom času su izuzetno emotivni i osećajni. Njihov uspeh i popularnost izaziva ljubomoru i zavist drugih. Veoma su pravedni i teže jednakosti.

Čas rođenja – između 11 i 12h

Rođeni u ovom času poznati su po svojoj skromnosti i nesebičnosti. Oni vole samoću i teško stiču poverenje u partnerskim odnosima.

 

 • Ela / Kod 151
  Tarot savjetnik je slobodan

  Tarot savjetnik je zauzet

  Tarot savjetnik trenutno ne radi

  Tehnike: ASTROLOGIJA, TAROT, NUMEROLOŠKI TAROT, VISAK, FENG SHUI NUMEROLOGIJA, ANĐEOSKI BROJEVI, TUMAČENJE SNOVA, RUNE, KRISTALI, REIKI, TERAPIJA BOJAMA, ANĐEOSKE KARTE, ISCJELJIVANJE ANĐEOSKIM ENERGIJAMA

  Broj tel: 0906/240-240
  84 RSD/min

 • Vesna / Kod 05
  Tarot savjetnik je slobodan

  Tarot savjetnik je zauzet

  Tarot savjetnik trenutno ne radi

  Tehnike: NUMEROLOGIJA, ANĐEOSKI I LJUBAVNI TAROT, VISAK, YI CHING, KNJIGA PROMJENA MUDROSTI, RUNE, IZRADA RUNSKIH AMAJLIJA

  Broj tel: 0906/240-240
  84 RSD/min

 • Marijana / Kod 98
  Tarot savjetnik je slobodan

  Tarot savjetnik je zauzet

  Tarot savjetnik trenutno ne radi

  Tehnike: TAROT, TUMAČENJE SNOVA

  Broj tel: 0906/240-240
  84 RSD/min

 • Mira / Kod 72
  Tarot savjetnik je slobodan

  Tarot savjetnik je zauzet

  Tarot savjetnik trenutno ne radi

  Tehnike: TAROT

  Broj tel: 0906/240-240
  84 RSD/min