Astrologija spada u drevnu tradiciju koja se razvila tokom vekova, a proučavanje planeta i zvezda bilo je od velike važnosti za mnoge stare civilizacije. Tradicionalno, astrologija pruža tumačenje o ljudskoj prirodi i svemu onome što  može uticati na promene. Vladajuća planeta u horoskopu ima svoje značenje i odražava kvalitete pojedinca, individualni tempo i osnovne karakteristike.

Energija vladajuće planete u natalnoj karti – Sunce: Unutrašnji impuls. U astrologiji prikazuje ego, individualnost, vodstvo. Sunce vlada zodijačkim znakom Lav čiji je srećan dan nedelja i ukazuje na vitalnost, težnju ka dominaciji, liderstvu.

Energija vladajuće planete u natalnoj karti – Merkur: Veština komunikaciije. U astrologiji je poznat kao vladar komunikacije i intelekta. Prema njegovoj poziciji u horoskopu možemo odrediti  dinamiku pojedinca i način kako komunicira sa drugima. Merkur upravlja zodijačkim znakovima Blizanci i Devica. Blizanci spadaju u vazdušni znak, Devica u zemljani, srećan dan je sreda.

Energija vladajuće planete u natalnoj karti – Venera: Druželjubivost. Venera je planeta koja se odnosi na luksuz, sjaj i lepotu. Vlada znakom Bik (element zemlje) i Vaga (element vazduha), srećan dan je petak.  Venera nam pokazuje kako se odnosimo prema drugim ljudima, označava prirodnu društvenost, kao i fizičku lepotu. Ako je Venera u pozitivnom aspektu u natalnoj karti tada odražava  diplomatičnost, eleganciju, obrazovanje, dobar ukus, prefinjenost i suptilnost. No, ukoliko je u lošem položaju pojedinac može da bude impulsivan, grub, bez lepih manira, sa nedostatkom taktičnosti.

Energija vladajuće planete u natalnoj karti – Mesec: Osećanja i emocije. Njegova važnost je ogromna, on reguliše mentalni balans, povezan je sa osećanjima, emocijama, intuicijom. Mesec vlada znakom Rak koji ima veoma komplikovanu, ali osetljivu prirodu. Ovo su sramežljivi i dosta romantični ljudi kojima je od velike važnosti porodica i porodični koreni. Srećan dan je ponedeljak.

Energija vladajuće planete u natalnoj karti – Mars: Energičnost. U astrologiji Mars je planeta koja predstavlja inicijativu, energiju, snagu, dinamiku. On vlada znakom Ovan i Škorpija, srećan dan je utorak. Ukoliko Mars ima dobre aspekte u natalnoj karti tada predstavlja dobru vitalnost, zdravlje, optimizam i osobu koja je neumorna. Ali ako ima negativni aspekt tada prikazuje veoma agresivno ponašanje, nadmenost, ratobornost, sukobljivost, težnju osobe da zapoveda.

Energija vladajuće planete u natalnoj karti – Jupiter: Dobre mogućnosti. U astrologiji Jupiter se smatra najvećim dobrotvorom. To je planeta koja nudi prilike i mogućnosti. Vlada znakom Strelac, a srećan dan je četvrtak. Jupiter otvara mnoga vrata koja su bila zatvorena, odnosno, daje mogućnosti i olakšava razvoj. Prema znaku kome pravi dobre aspekte  utiče kako će se energija manifestovati. Ako je retrogradan ili u lošim aspektima  tada se uopšteno smatra da ne deluje dobro.

Energija vladajuće planete u natalnoj karti – Saturn: Karma. Ova poznata planeta smatra se u astrologiji vladarom vremena i karme. Saturn nam daje važne lekcije u životu i stavlja nam prepreke u cilju unutrašnjeg razvijanja i sticanja mudrosti Vlada zodijačkim znakom Jarac (element zemlje), dok  je suvladar znaka Vodolija (element vazduha), srećan dan je subota. Saturn je zadužen za promene i sticanje zrelosti. Ako je retrogradan ili u lošim aspektima osoba može imati negativne životne stavove, biti sklona pesimizmu, depresiji. Takođe se odnosi na previše brige i sklonost ka bolestima.

Energija vladajuće planete u natalnoj karti – Uran: Reforma. U astrologiji ova planeta simboliše prekid starih obrazaca razmišljanja, pobunu, nezavisnost, originalnost, humanost, nepredvidljivost, slobodu. Uran je vladar znaka Vodolije (element vazduha), srećan dan je subota.

Energija vladajuće planete u natalnoj karti – Neptun: Unutarašnji svet, intuicija. Neptun je planeta koja vlada Ribama (element vode) i ukazuje na naše vizije, unutrašnji svet, saosćanje, percepciju, osetljivost, empatiju. U lošim aspektima u natalnoj karti označava neodlučnost, zbunjenost, nejasnoće, sklonost ka uzimanju opijata, alkohola ili pridruživanje sekti. Srećan dan je četvrtak.

Energija vladajuće planete u natalnoj karti – Pluton: Transformacija. Ova tajanstvena planeta upravlja zodijačkim znakom Škorpija (element vode), srećan dan je utorak. U astrologiji se smatra veoma značajnom, jer donosi transformaciju, ekstremne situacije, koje mogu biti dobre ili loše. Pluton je planeta krajnosti i završetaka.

 • Ela / Kod 151
  Tarot savjetnik je slobodan

  Tarot savjetnik je zauzet

  Tarot savjetnik trenutno ne radi

  Tehnike: ASTROLOGIJA, TAROT, NUMEROLOŠKI TAROT, VISAK, FENG SHUI NUMEROLOGIJA, ANĐEOSKI BROJEVI, TUMAČENJE SNOVA, RUNE, KRISTALI

  Broj tel: 0906/240-240
  84 RSD/min

 • Marijana / Kod 98
  Tarot savjetnik je slobodan

  Tarot savjetnik je zauzet

  Tarot savjetnik trenutno ne radi

  Tehnike: TAROT, TUMAČENJE SNOVA

  Broj tel: 0906/240-240
  84 RSD/min

 • Mira / Kod 72
  Tarot savjetnik je slobodan

  Tarot savjetnik je zauzet

  Tarot savjetnik trenutno ne radi

  Tehnike: TAROT

  Broj tel: 0906/240-240
  84 RSD/min

 • Ramona / Kod 104
  Tarot savjetnik je slobodan

  Tarot savjetnik je zauzet

  Tarot savjetnik trenutno ne radi

  Tehnike: TAROT, REIKI, ANĐEOSKE PORUKE, RAZGOVORI

  Broj tel: 0906/240-240
  84 RSD/min