Ljubavna veza između praktične Device i šarmantne Vage može iziskivati puno napora i truda kako bi se pronašla potrebna ravnoteža i sklad. Ova dva znaka karakteriše velika različitost koju je veoma teško upariti kada je ljubav u pitanju. Devica – Vaga uživaju u podsticajnim partnerstvima, no, međusobno prilagođavanje često izostaje zbog određene napetosti i tendencije jednog partnera da odugovlači realizaciju zajedničkih ciljeva i želja. Muškarac Devica ima nežnu prirodu, stabilan je i najčešće kroz prijateljstvo zasniva romantične veze.

c1de93b5cfbba4937ea74d3fdfc20b39

Devicom vlada Merkur, planeta koja ovom znaku daje veliku analitičnost, dobru komunikaciju i urođen osećaj za sklad. Iako ima veoma istančan i suptilan osećaj, Devica nije previše romantična, a njeni zahtevi su vrlo visoki. U ljubavi, muškarac rođen u znaku Device je iskren, spontan i teži stalnom poboljšanju odnosa. U astrološkoj kombinaciji muškarac Devica – žena Vaga postoje naznake produktivnog partnerstva, samo ukoliko se prevaziđu razlike i aktivnije pristupi racionalnijem sagledavanju postojećih problema. Iako postoji tendencija muškarca Device da promeni stil svoje partnerke u znaku Vage, ona to neće prihvatiti na najbolji način, a svaka oštra kritika doneće određenu dozu ogorčenosti i nezadovoljstva. Vaga spada u vazdušni znak, a njen predstavnik planeta Venera daju joj istančan ukus, osećaj za estetiku i veliku prilagodljivost. Žena Vaga je vrlo saosećajna, poseban akcenenat stavlja na harmoniju i ravnotežu. No, ukoliko postoji sklonost partnera da stvara određena ograničenja ili bude previše zahtevan, ona će prihvatiti vrlo emocionalno i teško kontrolisati svoju ljutnju i nezadovoljstvo. U astrološkoj kombinaciji Devica – Vaga elementi zemlje i vazduha doprineće da sukobljivost nastaje zbog različitih stavova vezanih za materijalno područje i sferu rada. Muškarac Devica je perfekcionista, što otežava ženi Vagi da prati njegove želje i pronađe potrebnu ravnotežu. Zbog stalnih težnji muškarca Device da sve bude idealno i u skladu, njegova saputnica u znaku Vage samo uz veliki trud može ostvariti određen uspeh i doprineti stabilnosti zajednice. Međutim, ukoliko u odnosu bude sklona pasivnom ponašanju ili neodlučnosti, tada ova zajednica može imati samo blage naznake da će opstati tokom vremena. U astrološkoj kombinaciji, žena Devica – muškarac Vaga, naglasak će biti stavljen za zadovoljstvo, zabavu i neobaveznu predanost u odnosu. Privlačnost između ova dva znaka je magnetska, što se u najboljem smislu reči može povoljno manifestovati u sferi intimnosti i romantike. Oba znaka karakteriše duboka senzualnost i izražena crta romantičnosti. U ljubavi, Devica – Vaga, imaju dosta zajedničkih osobina, što ovom odnosu daje veće šanse za kompromis i bolje slaganje. Za razliku od Device, muškarac Vaga ima blag pristup i prioritet stavlja osećanjima i dobrom međusobnom razumevanju. Žena Devica može raditi na kvalitetu samog odnosa i na taj način doprineti većoj stabilnosti. Ono što može predstavljati negativnu stranu ovog partnerstva je neizražavanje emocija i nepraktičan pristup svakodnevnim situacijama. Ukoliko oba partnera na razuman i način analiziraju postojeće propuste, tada njihova zajednica ima veće mogućnosti da bude učinkovitija i skladnija.

 • Vesna / Kod 05
  Tarot savjetnik je slobodan

  Tarot savjetnik je zauzet

  Tarot savjetnik trenutno ne radi

  Tehnike: NUMEROLOGIJA, ANĐEOSKI I LJUBAVNI TAROT, VISAK, YI CHING, KNJIGA PROMJENA MUDROSTI, RUNE, IZRADA RUNSKIH AMAJLIJA

  Broj tel: 0906/240-240
  84 RSD/min

 • Sofija / Kod 80
  Tarot savjetnik je slobodan

  Tarot savjetnik je zauzet

  Tarot savjetnik trenutno ne radi

  Tehnike: TAROT, NUMEROLOGIJA, ASTROLOGIJA, KRISTALOTERAPIJA, DREVNI RITUALI ZA POSAO, FINANCIJE, LJUBAV I ZDRAVLJE

  Broj tel: 0906/240-240
  84 RSD/min

 • Dragica / Kod 10
  Tarot savjetnik je slobodan

  Tarot savjetnik je zauzet

  Tarot savjetnik trenutno ne radi

  Tehnike: ASTROLOGIJA, NUMEROLOGIJA

  Broj tel: 0906/240-240
  84 RSD/min

 • Marijana / Kod 98
  Tarot savjetnik je slobodan

  Tarot savjetnik je zauzet

  Tarot savjetnik trenutno ne radi

  Tehnike: TAROT, TUMAČENJE SNOVA

  Broj tel: 0906/240-240
  84 RSD/min