U ljubavi Strelac – Devica ne mogu u potpunosti ostvariti uravnotežen i harmoničan odnos. Zodijački znak Strelac voli raznolikost, slobodu, dok je Devica praktična, analitična i pefekcionista u svemu. Razboriti Strelac ceniće pouzdanost i postojanost Device, ali emocionalno neće uspeti da joj se prilagodi. Po prirodi, Strelac – Devica su nezavisni, racionalni i metodični.

Ova dva promenljiva znaka mogu ostvariti odlične rezultate u području zajedničkih interesovanja, hobija ili poslovnog partnerstva. Ali, u ljubavi Strelac je dosta nepredvidljiv, uživa u slobodi što može dovesti do mnogih nesuglasica sa partnerom u znaku Device.

Iako u zajedničkoj interakciji oni mogu rešiti većinu razlika, Strelac će vremenom imati sve manje strpljenja prema svojoj partnerki u znaku Device. Ovaj zemljani znak teži sigurnosti, fokus joj je ka porodici i domu,  što Strelcu može biti dosadno ili nezanimljivo. I pored velike prilagodljivosti Devica neće u potpunosti uspeti da postakne svog saputnika u znaku Strelca ka ostvarenju zajedničkih ljubavnih ciljeva.

U astrološkoj kombinaciji muškarac Strelac – žena Devica može biti prisutno dosta sukobljivosti, jer njihove dve prirode su potpuno suprotne. Muškarac Strelac je spontan, voli avanture, ima puno energije, jako je impulsivan, dok je žena Devica veoma pedantna, voli uravnoteženost u ljubavi i odlično je organizovana. Ono što može predstavljati izvor sukoba i konflikata  u ovom partnerstvu su različite perspektive i prioriteti partnera.

Muškarac u znaku Strelca voli promene, dosta je ishitren i često menja svoje mišljenje, dok žena Devica teži promenama samo ukoliko su za dobrobit zajednice. Zbog svoje nestalnosti Strelac  neće pronaći dovoljno uzbuđenja u ovom odnosu, što može doneti mogućnost prekida zajedništva.

U astrološkoj kombinaciji žena Strelac – muškarac Devica često nedostatak spontanosti može biti glavna prepreka među partnerima. Žena u znaku Strelca  voli zabavu, ima slobodan duh, dinamična je i veoma strastvena. Za razliku od nje, partner u znaku Device teži stabilnosti, voli postojanost i u suštini je veoma emotivan.

U ovom partnerstvu, žena Strelac  neće razumeti prioritete svog partnera u znaku Device  zbog čega će se javljati sukobi i neslaganja. Osim dobrog prijateljstva, ova dva znaka ljubavno imaće dosta poteškoća u zadržavanju dugoročnog partnerstva.

Planetarni vladar Strelca je Jupiter, planeta putovanja, filozofije, duhovnosti i entuzijazma, dok Devicom vlada Merkur planeta komunikacije, znanja i intelekta. Kroz zajednički spoj ovih planetarnih energija, Strelac – Devica mogu ostvariti dobro slaganje u potrazi za novim znanjima.

 

 • Vesna / Kod 05
  Tarot savjetnik je slobodan

  Tarot savjetnik je zauzet

  Tarot savjetnik trenutno ne radi

  Tehnike: NUMEROLOGIJA, ANĐEOSKI I LJUBAVNI TAROT, VISAK, YI CHING, KNJIGA PROMJENA MUDROSTI, RUNE, IZRADA RUNSKIH AMAJLIJA

  Broj tel: 0906/240-240
  84 RSD/min

 • Verica / Kod 35
  Tarot savjetnik je slobodan

  Tarot savjetnik je zauzet

  Tarot savjetnik trenutno ne radi

  Tehnike: TAROT, PSIHOLOŠKI RAZGOVORI

  Broj tel: 0906/240-240
  84 RSD/min

 • Marijana / Kod 98
  Tarot savjetnik je slobodan

  Tarot savjetnik je zauzet

  Tarot savjetnik trenutno ne radi

  Tehnike: TAROT, TUMAČENJE SNOVA

  Broj tel: 0906/240-240
  84 RSD/min