Ljubavnu kombinaciju Vaga –Rak karakteriše veliko međusobno poštovanje, nežnost i fokusiranost ka ostvarenju zajedničkih ciljeva. No, ovo partnerstvo sa druge strane odlikuje i određena napetost, jer jedan od saputnika uvek biva previše sumnjičav, sa izraženom tendencijom tvrdoglavosti.  Muškarca u znaku Vage krasi šarm, suptilnost, prefinjenost  i izrazito strpljenje. Iako ima dosta toga zajedničkog sa svojom partnerkom u znaku Rak, kao što su iskrenost, ljubav prema domu, porodici, muškarac Vaga će zbog svoje nedlučnosti uvek “otežavati” život svojoj partnerki.

 

 

Vazdušni znak Vage, za razliku od vodenog znaka Rak, ima izraženiju potrebu  ka stavljanju individualnih ciljeva u fokus. Upravo iz toga razloga, muškarac rođen u ovom znaku neće razumeti zašto je ljubavna harmonija i ravnoteža puno puta narušena, a partnerka sklona ljutnji ili konfliktima. S’ obzirom da Vaga ima tedenciju dobronamernosti, svoju neosetljivost nikada neće uzeti kao zlonamernu. Ženu Rak  krasi veoma emotivna priroda, sentimentalnost, maštovitost  i samopouzdanje. Ona uvek ima veliku brigu ka porodici i bliskim osobama. U ljubavi, zbog vladara Meseca, vrlo je osetljiva, teži dobijanju pohvala od svog saputnika, kao i stalne podrške. Ukoliko nema potrebno samopouzdanje, sklona je povlačenju u svoj unutrašnji svet.

Astrološka kombinacija muškarac Vaga – Rak žena teže smirenom rešavanju međusobnih nesuglasica, bez odlaska u krajnost, odnosno, žučne svađe i konflikte. Ono što je veoma važno u ovom odnosu je da sve ide spontano, bez većeg požurivanja, kako bi se izbegle nepotrebne iritacije ili razočarenja. Muškarac Vaga prednost daje  jednostavnosti, skladu i harmoniji. Ukoliko ovi elementi nisu prisutni u ljubavnom partnerstvu sa ženom Rak, odnos će biti pun razočarenja i emotivne hladnoće.

U kombinaciji žena Vaga – muškarac Rak izražena je dobra komunikacija i sposobnost prilagođavanja Za razliku od prethdne kombinacije, žena Vaga  je vrlo predana, emotivno stabilnija i spremnija na svaki vid kompromisa sa voljenom osobom. U ljubavi je iskrena i spremna da podeli  najvažnije tajne sa svojm saputnikom. Ženska Vaga voli logiku, analitičnost i izbegava zasnivanje ljubavnog partnerstva sa osobom koja je agresivna ili gruba. Zbog svoje prefinjene prirode i težnje za skladom, žena Vaga može ostvariti vrlo dugoročne odnose i srećan brak. U partnerstvu sa muškim Rakom ima tendenciju da ističe sve one pozitivne strane zajedništva, dok  različitost u određenim segmentima vešto balansira. Upravo zbog toga, muškarac Rak smatra da je žena Vaga puna pozitivnih kvaliteta, što mu je od velike važnosti. On može uživati u njenoj pažnji i suptilnosti, ali i želji da mu ugodi. Astrološka kombinacija žena Vaga – Rak muškarac vrlo je skladna, a uspešnosti veze doprinosi međusobna odlučnost i upornost.

U sferi intimnosti, Vaga – Rak, ističu aspekte romatičnosti kroz koju ujedno postižu emocionalnu i seksualnu ravnotežu. Za oba znaka  intimnost ima veliku ulogu što im omogućava da međusobne  osećaje i emocije ojačaju i uravnoteže.

 • Ela / Kod 151
  Tarot savjetnik je slobodan

  Tarot savjetnik je zauzet

  Tarot savjetnik trenutno ne radi

  Tehnike: ASTROLOGIJA, TAROT, NUMEROLOŠKI TAROT, VISAK, FENG SHUI NUMEROLOGIJA, ANĐEOSKI BROJEVI, TUMAČENJE SNOVA, RUNE, KRISTALI

  Broj tel: 0906/240-240
  84 RSD/min

 • Vesna / Kod 05
  Tarot savjetnik je slobodan

  Tarot savjetnik je zauzet

  Tarot savjetnik trenutno ne radi

  Tehnike: NUMEROLOGIJA, ANĐEOSKI I LJUBAVNI TAROT, VISAK, YI CHING, KNJIGA PROMJENA MUDROSTI, RUNE, IZRADA RUNSKIH AMAJLIJA

  Broj tel: 0906/240-240
  84 RSD/min

 • Dragica / Kod 10
  Tarot savjetnik je slobodan

  Tarot savjetnik je zauzet

  Tarot savjetnik trenutno ne radi

  Tehnike: ASTROLOGIJA, NUMEROLOGIJA

  Broj tel: 0906/240-240
  84 RSD/min

 • Mira / Kod 72
  Tarot savjetnik je slobodan

  Tarot savjetnik je zauzet

  Tarot savjetnik trenutno ne radi

  Tehnike: TAROT

  Broj tel: 0906/240-240
  84 RSD/min