LJUBAV: Jupiter u vašoj prirodnoj 7. kući odnosa sve do 9.11. otvaraće vam prilike za ugodna druženja. Jedino je važno da ne preterujete u samohvali ili da se ne prepustite lenjosti i pustite nek sve ide kako ide. Držite konce u svojim rukama i povedite se za svojim principima. Zbog dobrog Saturna celu godinu imate mogućnost ostavariti dugoročnu vezu, a to je ono čemu vi najčešće težite. Neočekivani „vetar“ osetićete između 16.5. i 6.11. kad ćete prvi put u životu osetiti dašak Urana koji samo jednom u 84 godine prolazi neki znak. Ako vas zbune neke nove ideje u vama, budite otvoreni za njih, ali u isto vreme i usmereni na ono što znate da želite. Povoljna Venera dobro će uticati na vaš ljubavni život od 1.1. do 18.1., potom od 1.4 do 24.4. i opet od 11.7. do 6.8.

KARIJERA: Oslobodićete ogromni potencijal i možda po prvi put osetiti neviđenu snagu. Kao dosledan i stabilan znak nećete srljati, nego pokušati spojiti ugodno s korisnim. To će ove godine i biti najbolji recept za uspeh. Stabilan Saturn i Pluton iz Jarca navodiće vas da budete profesionalni i praktični u svakom pogledu. Neće biti posla koji nećete moći obaviti.  Najviše uspeha ćete imati u radu s nečim konkretnim, ali i svi drugi poslovi će vam ići od ruke. Poslednja dva meseca u godini doneće i zavidne financijske rezultate ili će biti prilike da proširite svoje delovanje uz pomoć kvalitetnih ulagača. Slobodno idite napred i samo radite.

ZDRAVLJE&SAVET: Povremeni problemi mogu nastati kao posledica sklonosti u preterivanju u konzumacijama jela i pića, kao i nedovoljnog kretanja i to do 9.11. Neka vam imperativ bude umerenost u svemu, pa ćete pucati od zdravlja.