U 2015. godini zodijački znak Blizanca očekuju važne promene na emotivnom i finansijkom planu. Osobe rođene u znaku Blizanca moraju savladati unutrašnju nestabilnost kako bi postigle uspeh. Kroz veliko zalaganje, napor i trud, Blizanci će postići svoje ciljeve i nastojanja.  Nepovoljni aspekti  Saturna mogu se odraziti kroz prepreke i nestabilnost u poslovnosti. Tokom 2015. godine osobe rođene u znaku Blizanca imaće stabilnu situaciju na porodičnom planu, no, samo ukoliko budu poštovali mišljenje bliskih članova porodice. Ova godina Blizancima aktivira nova poznanstva, donosi veliku dinamiku i dugoročne poslovne projekte.

003 blizanci

Posao

Poslovna situacija tokom 2015. godine Blizancima donosi mogućnost da započnu nove poslovne projekte koji će biti veoma uspešni. Kreativni potencijali mogu biti od velike važnosti i postati početna tačka za nove poslovne planove. Uz pojačanu energiju osobe rođene u ovom znaku imaće potencijala da realizuju svoje ideje. U drugoj polovini 2015. godine mogu se očekivati nove poslovne ponude, aktivnija komunikacija i veća putovanja. Osobe rođene u znaku Blizanca u prolećnom periodu mogu postići uspeh kroz kreativne hobije. Krajem 2015. godine potrebna je veća opreznost u poslovnim partnerstvima, kako ne bi dišlo do neplaniranih teškoća i neostvarene realizacije planova. Osobe rođene u znaku Blizanca tokom 2015. moraju pažljivo delovati na poslovnom planu, jer u suprotnom, upuštanjem u nove poslovne rizike može doći dovelikih otežanja, ali i krize u karijernom napretku.

Porodica i ljubavni odnosi

Ova godina na porodičnom planu osobama u znaku Blizanca donosi popravljanje situacije. Mnogi Blizanci težiće ostvarenju dugogodišnjih želja, kupovini nekretnine, automobila, putovanju u inostranstvo, što neće naići na odobravanje od svih članova porodice. Ova nastojanja osoba rođenih u znaku Blizanca biće pod izvesnim ograničenjem, zbog jakog uticaja Saturna iz znaka Strelca. Tokom proleća 2015. potrebno je uložiti veći trud i aktivnije se založiti za ostvarenje svojih želja. Na emotivnom planu zauzete Blizance od jesenjeg perioda očekuju mnogobrojne razmirice, ali i nedostatak partnerove podrške, što će dovesti do nezadovoljstva i manjka energije. Usamljeni Blizanci tokom 2015. Godine mogu ući u stabilno partnerstvo, jak emocionalni odnos, što može rezultirati ulaskom u brak u ostvarenjem životnih želja.

Finansijska situacija

Ova godina za Blizance u finansijskom smislu može doneti nestabilnost, u smislu iznenadnih i neočekivanih situacija koje će imati negativan učinak na sveopštu novčanu situaciju. Pažljivim planiranjem i analitičnim delovanjem Blizanci u 2015. godini mogu izbeći finansijski kolaps i bankrot.

Zdravstvena situacija

Na zdravstvenom planu 2015. godina osobama rođenim u znaku Blizanca može doneti ozbiljne probleme, ukoliko na vreme ne preduzmu odgovarajuće korake. Ova godina biće veoma aktivna, pa će predstavnici ovog znaka biti često veoma napeti što će izazvati problem sa nervnim sistemom. U 2015. godini savetuje se veća posvećenost zdravom načinu života, većem odmoru i obaveznim godišnjim kontrolama zdravlja.