Ciganske karte – ljubavno proricanje

Ljubavno proricanje spada u jedno od najpopularnijih kada su u pitanju ciganske karte. Autentični simboli prikazani na svakoj karti imaju svoja značenja i jasno nam pokazuju šta možemo očekivati na sentimentalnom planu u vezi zajedničke budućnosti sa partnerom.

Za ovo ljubavno proricanje, karte najpre treba promešati i levom rukom uzeti gomilicu karata iz špila koliko ima naše ime. Pored nje izvući onoliko karata koliko ima slova u imenu našeg partnera.

Nakon toga, prvu kartu sa gomilice okrenite licem prema sebi i isto to uradite sa drugom gomilom. One predstavljaju sve ono što će biti od ključne važnosti za odnos, dok se ostale karte u tumačenju vezuju za zajednička očekivanja, motive i želje.

Ovde su date moguće kombinacije prve dve karte iz obe gomilice koje nam kroz ljubavno proricanje predočavaju šta to možemo očekivati od postojećeg ljubavnog zajedništva.

Ljubavno proricanje: kombinacija Nada – Putovanje ukazuje na promenu planova u odnosu. Potrebno je otvoreno razgovarati sa partnerom.

Ljubavno proricanje: kombinacija Poruka – Kradljivac odnosi se na iznenadni i neočekivani tok događaja u budućnosti zbog dolaska neke vesti.

Ljubavno proricanje: kombinacija Poseta – Misao govori nam o dolasku povoljnog perioda i stabilnosti.

Ljubavno proricanje: kombinacija Neiskrenost – Vernost predočava na prisutnost obmane i ljubavne prevare.

Ljubavno proricanje: kombinacija Ljubav – Sreća otkriva na stabilan i dugoročan odnos sa elementima karme.

Ljubavno proricanje: kombinacija Dar – Udovica odnosi se na moguće iznenađenje od neke starije ženske osobe.

Ljubavno proricanje: kombinacija Postojanost – Ljubomora označava neosnovane optužbe i sumnjičavost. Partnerstvo ima elemente dugotrajnosti.

Ljubavno proricanje: kombinacija Ljubavnik – Malo novca: partner je uložio dosta truda i energije kako bi postigao ljubavnu harmoniju i sklad.

Ljubavno proricanje: kombinacija Kuća -Tuga:  označava moguće prekide zbog sukoba ili nerazumevanja u partnerstvu.

Ljubavno proricanje: kombinacija Nešto novca – Sudija odnosi se na sukobe i velike konflikte u budućnosti.

Ljubavno proricanje: kombinacija Sreća – Neprijatelj odnosi se na zavidne osobe iz okoline koji imaju uticaja na postojeće ljubavno partnerstvo.

Ljubavno proricanje: kombinacija Radost  – Sudija govori o prisutnosti jakih karmičkih spona u odnosu.

Ljubavno proricanje: kombinacija  Bolest – Ljubavnica govori o sudbinskim događajima na koje osoba neće uspeti da utiče.

Ljubavno proricanje: kombinacija  Gubitak – Ljubomora ukazuje na lošu ili pogrešnu procenu. Simboliše karte negativnog konteksta.

Ljubavno proricanje: kombinacija  Kuća – Putovanje odnosi se na pitanja preseljenja ili velike promene po pitanju promena mesta  boravka jednog ili oba partnera.

 • Vesna / Kod 05
  Tarot savjetnik je slobodan

  Tarot savjetnik je zauzet

  Tarot savjetnik trenutno ne radi

  Tehnike: NUMEROLOGIJA, ANĐEOSKI I LJUBAVNI TAROT, VISAK, YI CHING, KNJIGA PROMJENA MUDROSTI, RUNE, IZRADA RUNSKIH AMAJLIJA

  Broj tel: 0906/240-240
  84 RSD/min

 • Dragica / Kod 10
  Tarot savjetnik je slobodan

  Tarot savjetnik je zauzet

  Tarot savjetnik trenutno ne radi

  Tehnike: ASTROLOGIJA, NUMEROLOGIJA

  Broj tel: 0906/240-240
  84 RSD/min

 • Mira / Kod 72
  Tarot savjetnik je slobodan

  Tarot savjetnik je zauzet

  Tarot savjetnik trenutno ne radi

  Tehnike: TAROT

  Broj tel: 0906/240-240
  84 RSD/min