Svaki datum rođenja na svoj jedinstven način oslikava naš život, vreme karme i ukazuje nam koju misiju imamo u ovom životu. Sabiranjem brojeva iz datuma rođenja i svođenjem na jednocifren dobijamo jedinstvene smernice koje su od važnog značaja za ovaj život.

 

Datum rođenja i karma – Broj 1

Ovaj broj nam ukazuje da je naš karmički zadatak u ovom životu vezan za stvaralaštvo. Slikanje, vajarstvo, pejzažna arhitektura, kao i mnoge druge linije umetničkog stvaranja ovde su dosta naglašene. Osobe sa ovim brojem su okrenute profesionalnom uspehu. Mnogi talenti koje imaju omogućavaju im da budu dosta zapaženi.

Datum rođenja i karma – Broj 2

Broj 2 se odnosi na emocionalni segment. Osobe sa ovim brojem imaju karmičku misiju da kroz emocije dođu do veće samospoznaje i duhovnog napretka. Ponekad ovaj broj ukazuje na dva karmička partnera. Sve što se  vezuje za ovaj broj  je emotivnog karakatera.

Datum rođenja i karma – Broj 3

Broj 3 simbol karmičke ravnoteže i prihvatanja. Osobe sa ovim brojem imaju karmički zadatak koji govori o traženju većeg sklada i harmonije kako na profesionalnom planu, tako i u privatnom životu. Komunikacija je ovde dosta naglašena. Ovo je ujedno broj koji predstavlja vredne i marljive osobe koje nekada čitav svoj život podređuju karijeri i poslovnom uspehu.

Datum rođenja i karma – Broj 4

Broj 4 se odnosi na karmičko čišćenje i govori nam o ujedno o duhovnom sazrevanju. Osobe sa ovim brojem jedan deo života provedu u nekoj vrsti samoće ili izolacije. Na emocionalanom i ljubavnom planu mogu se suočavati sa nizom prepreka, otežanja ili ograničenja. Veliko strpljenje i duhovnost su preko potrebni u cilju ispunjavanja karmičkog zadatka.

Datum rođenja i karma – Broj 5

Za broj 5 nadovezuju se aspekt novih saznanja i učenja. Osobe sa brojem 5 imaju posebnu karmičku misiju u ovom životu, a to je da nauče kako da prave razliku između pravog i lažnog sjaja, da spoznaju dobro i zlo, da nauče prave vrednosti.

Datum rođenja i karma – Broj 6

Ovo je broj mnogih karmičkih oscilacija. Osobe sa brojem 6  imaju karmičku misiju koja se odnosi na prihvatanje. One nisu mnogo srećne u ljubavi, a njihov život, kao i mnogobrojna porodična dešavanja im stavljaju na znanje da moraju naučiti kako da se životu oslanjaju isključivo na sopstvenu snagu i istrajnost. Ovde je takođe prisutan aspekt razočarenja.

Datum rođenja i karma – Broj 7

To je broj duhovnostii i mistike. Osobe sa ovim brojem se pronalaze u poslovima vezanim za duhovnost, muziku, okultno, sve ono što je neobično ili je povezano sa skrivenim znanjima. Njihov karmički zadatak je da spoznaju nepoznato.Teško se prilagođavaju u ljubavnim odnosima, ali ukoliko im je pružena prilika u ovom životu da pronađu svoju srodnu dušu ona postaje smisao njihovog života.

Datum rođenja i karma – Broj 8

Broj 8 je simbol materijalne integracije. Karmički zadatak ovih osoba je u spoznaji pravih prilika u životu i većoj toleranciji u ljubavi. S’ obzirom da je ovo broj koji predočava na veliku dinamiku, impulsivnost i energičnost, osobe sa ovim brojem zbog svojih ishitrenih odluka u partnerskim odnosima se suočavaju više puta sa gorkim i vrlo teškim iskustvima.

Datum rođenja i karma – Broj 9

9 je broj akcije, ali i broj završnih ciklusa. Karmički zadatak ovih osoba je u prihvatanju stvari koje ne mogu promeniti i na koje ne mogu uticati. Ovde može biti prisutan veliki problem kod razumevanja određenih situacija, pa je potrebno dosta istrajnosti, strpljenja i razumevanja, kako bi se ispunili karmički zadaci.

 

 • Ela / Kod 151
  Tarot savjetnik je slobodan

  Tarot savjetnik je zauzet

  Tarot savjetnik trenutno ne radi

  Tehnike: ASTROLOGIJA, TAROT, NUMEROLOŠKI TAROT, VISAK, FENG SHUI NUMEROLOGIJA, ANĐEOSKI BROJEVI, TUMAČENJE SNOVA, RUNE, KRISTALI

  Broj tel: 0906/240-240
  84 RSD/min

 • Ariana / Kod 61
  Tarot savjetnik je slobodan

  Tarot savjetnik je zauzet

  Tarot savjetnik trenutno ne radi

  Tehnike: ASTROLOGIJA, REIKI, YI-YING, TAROT

  Broj tel: 0906/240-240
  84 RSD/min

 • Marko / Kod 112
  Tarot savjetnik je slobodan

  Tarot savjetnik je zauzet

  Tarot savjetnik trenutno ne radi

  Tehnike: TAROT, ASTROLOGIJA, NUMEROLOGIJA

  Broj tel: 0906/240-240
  84 RSD/min

 • Marijana / Kod 98
  Tarot savjetnik je slobodan

  Tarot savjetnik je zauzet

  Tarot savjetnik trenutno ne radi

  Tehnike: TAROT, TUMAČENJE SNOVA

  Broj tel: 0906/240-240
  84 RSD/min