Datum rođenja nam otkriva kakvi smo u ljubavi

Uz pomoć numerologija možemo saznati mnoge prednosti i slabosti vezane za ljubav. Brojevi  nam daju  objašnjenje kakvi smo u ljubavi, da li smo komplikovani ili spremni za kompromis. Saberite sve brojeve iz svog datuma rođenja i zatim ih smanjite na jednocifren broj.

Broj 1-Vi ste osoba koja od ljubavi jako puno očekuje. Takođe, posvećenost vašeg partnera i razumevanje su glavni preduslov za opstanak u emotivnoj vezi. Volite duge i iskrene ljubavne priče, retko ste skloni flertu.

Broj 2-Vi ste osoba kojoj osećanja i emocije zauzimaju ključno mesto u životu. Težite jakom partneru koji će vam biti kako emotivna, tako i podrška u svim ostalim segmentima života. Vaša osetljiva priroda ne trpi konfliktne i napete partnere.

Broj3-Vi ste osoba  sklona romantici, želite maksimum od svog partnera i ukoliko to ne dobijate postajete hladni, nedostupni i daleki u ljubavi. Tokom života se dešava da zasnujete važnu emotivnu vezu sa čovekom iz umetničkih krugova.

Broj 4-Vi ste osoba koja želi da svoj emotivni odnos sačuva samo za sebe i ne volite da drugi previše znaju o tome. U suštini ste verni i odani ukoliko se partner/partnerka vama posvećuje u onoj meri koliko vi to želite. U suprotnom se dešava da budete skloni čestim flertovima i avanturama.

Broj 5-Vi ste osoba koja izuzetno poštuje svoju slobodu, svoje prijatelje i isto tako želite da vaša druga strana to ispoštuje. Ukoliko se desi da vašem partneru/partnerki smeta vaš slobodni stil života odnos će veoma brzo biti završen.

Broj 6-Vi ste osoba koja želi u vezi veliku pažnju od svoje druge strane i bezrezervnu podršku. S’ obzirom da imate jaku, ali ujedno i veoma osetljivu prirodu, usled nerazumevanja partnera skloni ste da upadnete u depresiju ili poroke.

Broj 7-Vi ste osoba koja pažljivo bira svog partnera/partnerku koji će moći da vas podrži i da vam posveti dovoljno vremena. Kao veoma intuitivan, broj 7 ima božanski uticaj i tokom života ima različita iskustva, dok ne upozna svoju drugu polovinu što obično bude posle 35 -te godine.

Broj 8-Vi ste osoba koja izuzetno poštuje stvaralaštvo i rad. Napetost vam prave osobe koje imaju naglašenu emotivnu prirodu i koje ne mogu da isprate vaš rad. Emocija vam nije toliko ključna koliko sama egzistencija.

Broj 9-Vi ste osoba koja voli da putuje i da upoznaje nove ljude. Uglavnom imate dosta prijatelja. Najveća ljubav vam se dešava u mladosti i to je najčešće osoba sa kojom ulazite u bračne vode.

 

 • Vesna / Kod 05
  Tarot savjetnik je slobodan

  Tarot savjetnik je zauzet

  Tarot savjetnik trenutno ne radi

  Tehnike: NUMEROLOGIJA, ANĐEOSKI I LJUBAVNI TAROT, VISAK, YI CHING, KNJIGA PROMJENA MUDROSTI, RUNE, IZRADA RUNSKIH AMAJLIJA

  Obavijesti me kada savjetnik bude dostupan Obavijestit ćemo Vas kada savjetnik bude dostupan

  Broj tel: 0906/240-240
  84 RSD/min

 • Mira / Kod 72
  Tarot savjetnik je slobodan

  Tarot savjetnik je zauzet

  Tarot savjetnik trenutno ne radi

  Tehnike: TAROT

  Obavijesti me kada savjetnik bude dostupan Obavijestit ćemo Vas kada savjetnik bude dostupan

  Broj tel: 0906/240-240
  84 RSD/min