U 2015. godini osobe rođene u znaku Device moraju biti analitične u polju karijere i poslovanja. Podrška planete Uran, ali i planete Jupiter koji ulayi u znak Device, pozitivno će se odraziti na poslovni uspeh. Prenagljene i brze odluke u 2015. mogu pogoršati situaciju u finansijskoj sferi. Novi projekti i želja za uzdizanjem na poslovnom planu mogu biti glavni razlozi za zapostavljanje partnera i česte konfliktne situacije. Mnogi predstavici ovog znaka mogu ući u prolazne flerotove i avanture koje će trajati veoma kratko. Zdravstvena situacija biće povoljna, što će osobama rođenim u znaku Device obezbediti produktivno delovanje u mnogim životnim oblastima.

006 djevica

Posao

U prvoj polovini 2015. godine Device će biti usmerene na profesionalno poboljšanje i uspeh u karijeri. Odgovoran pristup i fokusiranost ka ostvarenju poslovnih projekata doneće poboljšanje položaja. Predstavnici ovog znaka od sredine 2015. godine moraju biti oprezni kako ne bi zbog određenih intriga ugrozili svoju poslovnu poziciju. U novim finansijskim projektima treba biti veoma oprezan, naročito ukoliko je reč o inovativnim i nestabilnim idejama. Za trajan uspeh u području karijere tokom 2015. godine osobe rođene u znaku Device moraju biti preduzimljivije i stabilnije.

Porodica i ljubavni odnosi

Na porodičnom planu ova godina Devicama pruža priliku da poprave zategnute odnose sa bliskim članovima. Preuzimanje odgovornosti i prihvatanje ideja stvoriće pozitivnu atmosferu tokom 2015. godine. Predstavnici ovog znaka imaće mogućnost da započnu realizaciju jednog projekta. To može biti preuređivanje doma, kupovina novih stvari ili auta. Osobe rođene u znaku Device krajem 2015. godine ući će u fazu promena kada je reč o emotivnom odnosu sa partnerom. Mnogi predstavnici ovog znaka mogu ozvaničiti dugogodišnju vezu, a usamljene Device mogu pronaći svoju drugu polovinu.

Finansijska situacija

U 2015. godini osobe rođene u znaku Device imaće stabilne finansijske tokove. U prvoj polovini godine predstavnici ovog znaka mogu ući u kreditna zaduženja.  Osobe rođene u ovom znaku početkom novembra suočiće se sa izvesnim  finansijskim rashodima koji neće narušiti postojeću finansijsku situaciju.

Zdravstvena situacija

Zdravlje osoba rođenih u znaku Device u 2015. godini može biti oslabljeno. Hroničan stres, neredovna ishrana i umor biće glavni uzročnici stomačnih i nervnih slabosti.  Predstavnici ovog znaka u jesenjem periodu moraju se čuvati hladnoće i problema sa probavnim sistemom.