Feng Shui mapa snova spada u jednu od veoma popularnih tehnika koja se koristi za vizuelizaciju naših želja i planova. Naša mapa snova treba da bude usmerena na realizaciju najdubljih želja i postizanje željenih ciljeva. Feng Shui mapa snova predstavlja model koji nam omogućava da dođemo do ostvarenja u nekom od sledećih područja života- finansije, karijera, deca, ljubav, putovanja, obrazovanje, zdravlje, duhovnost.

 

 

Da bi izradili Feng Shui mapu snova potrebno je najpre spremiti sledeći materijal:

-samolepljivu kartu sveta od plute, boje kao što su žuta, zelena, crvena, plava, bela, ljubičasta, kristal žad, kineske novčiće na crvenoj vrpci, isečke ili slike koji su u skladu sa našim željama.

Najpre je potrebno konkretno definisati sve ono što želimo da ostvarimo vezano za ljubav, dom, porodicu, karijeru ili opšte poboljšanje.

Na sredini samolepljive karte od plute nacrtajte pentagram koji predstavlja ciklus 5 elemenata. Na ovoj zvezdi treba napisati  sledeće: Ja (napisati svoje ime) sam spreman za nove blagoslove. Ono što želim neka mi bude dato u skladu sa božanskom harmonijom. Zahvaljujem se za to. Na kraju potpisati svoje ime i prezime.

Zatim nastavljamo sa izradom Feng Shui mape snova. Uzmite kartu i podelite je na devet odeljaka od kojih svaki predstavlja jedan aspekt našeg života. Za svaki odeljak odabira se specifična boja.

Sektor bogatstva –ljubičasta boja. Sektor slave – crvena boja. Sektor ljubavi i braka – roze boja. Sektor porodice zelena boja. Sektor zdravlja  – žuta boja. Sektor dece – bela boja. Sektor znanja – plava boja. Sektor karijere – crna boja. Sektor mentora i putovanja – siva boja.

Kada kartu obojite odabranim bojama, postaviti isečke i fotografije iz novina i časopisa koji će vam pomoći da vizuelizujete svoje želje i planove.

Za sektor bogatstva možete koristiti slike novca, kornjačeili zmaja.

Za sektor slave isečke o priznanjima crvenih boja.

Za sektor ljubavi i braka slike parova, cveća ili mandarinskih patki.

Za sektor porodice slike porodičnih fotografija.

Za sektor zdravlja slike biljaka i simbola koji se odnose na vitalnost.

Za sektor dece slike kreativnih radova.

Za sektor znanja slike knjiga.

Za sektor karijere slike projekata.

Za sektor mentora i putovanja slike telefona, vizit kartica, destinacije iz snova.

Nakon što završimo sa izradom karte, postavljamo kristal žad koji predstavlja aktivatora i kineske novčiće na crvenoj vrpci koji služe za privlačenje energije novca.

Feng Shui mapu snova možemo postaviti u blizini mesta u domu gde provodimo najviše vremena. Takođe, možemo koristiti svoj kua broj i tako odrediti najpogodniji položaj.

Kada se određene želje realizuju i ispune, možemo ih zamniti sa novim i staviti na Feng Shui mapu snova. Ujedno, u blizini mape možemo upaliti štapić sandalovine.

Prilikom izrade Feng Shui mape snova treba imati na umu da nam svemir može dati sve ono što je nam potrebno samo ukoliko smo dovoljno otvoreni da primimo izobilje koje je u skladu sa zakonima Univerzuma.

 • Ela / Kod 151
  Tarot savjetnik je slobodan

  Tarot savjetnik je zauzet

  Tarot savjetnik trenutno ne radi

  Tehnike: ASTROLOGIJA, TAROT, NUMEROLOŠKI TAROT, VISAK, FENG SHUI NUMEROLOGIJA, ANĐEOSKI BROJEVI, TUMAČENJE SNOVA, RUNE, KRISTALI

  Broj tel: 0906/240-240
  84 RSD/min

 • Ariana / Kod 61
  Tarot savjetnik je slobodan

  Tarot savjetnik je zauzet

  Tarot savjetnik trenutno ne radi

  Tehnike: ASTROLOGIJA, REIKI, YI-YING, TAROT

  Broj tel: 0906/240-240
  84 RSD/min

 • Marko / Kod 112
  Tarot savjetnik je slobodan

  Tarot savjetnik je zauzet

  Tarot savjetnik trenutno ne radi

  Tehnike: TAROT, ASTROLOGIJA, NUMEROLOGIJA

  Broj tel: 0906/240-240
  84 RSD/min

 • Marijana / Kod 98
  Tarot savjetnik je slobodan

  Tarot savjetnik je zauzet

  Tarot savjetnik trenutno ne radi

  Tehnike: TAROT, TUMAČENJE SNOVA

  Broj tel: 0906/240-240
  84 RSD/min