Od davnina, bagrem je smatran stablom koje ima magične moći. Listovi bagrema korišćeni su za proricanje i predviđanje budućnosti. U jednom od starih i vrlo popularnih gatanja trebalo je izdvojiti listove od stabljike i formirati jednu gomilicu. Zatim u levu ruku staviti nasumično nekoliko bagremovih listova i sačekati deset minuta. Na osnovu listova koji bi ostali na dlanu ruke tumačilo bi se njihovo značenje. U slučaju da na dlanu ne ostane ni jedan list, tada bi trebalo ponoviti ceo proces. U zavisnosti od formirane figure listova, značenja su bila sledeća:

 

, Image: 244352400, License: Rights-managed, Restrictions: Not available for distribution, sale, or license by Corbis’ international representatives.
Not available for use in a retail print or poster.
Not available for mobile services including, without limitation, mobile alert services, MMS messaging and mobile wallpapers.
Not available for license and invoicing to customers located in Angola, Botswana, Kenya, Lesotho, Malawi, Mauritius, Mozambique, Namibia, Nigeria, South Africa, Swaziland, Zambia, and Zimbabwe.
Not available for license and invoicing to customers located in the following territories: Argentina, Brazil, Chile, Costa Rica, Ecuador, Japan, Mexico, Peru, Spain, Uruguay and Venezuela.
Not available for license and invoicing to customers located in the Caribbean.
Not available for license and invoicing to customers located in Estonia.
Not available for license and invoicing to customers located in Norway.
Not available for license and invoicing to customers located in Finland.
Not available for license and invoicing to customers located in Sweden.
Not available for license and invoicing to customers located in Israel.
Not available for license and invoicing to customers located in Colombia.
Not available for license and invoicing to customers located in the Republic of Korea and the Dem. Peoples Republic of Korea.
Not available for license and invoicing to customers located in Taiwan., Model Release: no, Credit line: Profimedia, Corbis

 

Gatanje sa listovima bagrema – oblik lepeze

U bliskoj budućnosti vaša situacija može drastično da se promeni. Određena slučajnost može vam doneti poznanstvo sa vrlo zanimljivom osobom sa kojom ćete ostvariti prijateljstvo. Vremenom ćete uvideti da imate dosta sličnosti. Imaćete priliku da razvijete taj odnos, a možda započnete i romantičnu vezu. Osobe koje su u braku moraju paziti da ne dođe do većih sukoba ili konflikata.

Gatanje sa listovima bagrema – oblik krsta

Ovaj oblik smatra se vrlo povoljnim u gatanju. To je pokazatelj da će segment ljubavi i prijateljstva u narednom periodu biti ojačana i dosta skladniji. Bićete spremniji za veći kompromis i inicijativu. U području ljubavi očekuje vas zanimljivo razdoblje, dosta izlazaka i harmoničniji odnos sa voljenom osobom. Ukoliko ste usamljeni  tokom letnjeg perioda možete imati vrlo zanimljivo poznanstvo.

Gatanje sa listovima bagrema – jedan list

Naredni period donosi vam novo iskustvo. Može vam se ostvariti neka želja vezana za segment partnerstva ili voljene osobe. Jedan list u ovom gatanju za usamljene osobe predviđa vrlo uspešnu godinu, kada će sreća zakucati na njihova vrata.

Gatanje sa listovima bagrema – dva lista vertikalno

Period koji dolazi može biti pun izazova i iskušenja za vas. Potrudite se da ne činite neke nepromišljene korake, kako ne bi ugrozili postojeću stabilnost u partnerstvu i romantičnoj vezi. Usamljenim osobama dolazi razdoblje u kome mogu ostvariti novi kontakt sa osobom iz inostranstva.

Gatanje sa listovima bagrema – bez oblika

Kada je od bagremovih listova prikazana figura bez forme to je naznaka da osobu očekuje dosta izazova u partnerstvu. Nesigurnost, sumnjičavost i pojačana napetost biće aktuelni u narednom periodu, pa treba težiti izbegavanju konflikata. Ukoliko neharmonična situacija dugo potraje, a vama je stalo da popravite postojeće partnerstvo, budite iskreni prema voljenoj osobi  i otvoreno razgovarajte o svemu. To će pomoći da se situacija popravi na bolje.

 • Biserka / Kod 71
  Tarot savjetnik je slobodan

  Tarot savjetnik je zauzet

  Tarot savjetnik trenutno ne radi

  Tehnike: TAROT, PSIHOLOŠKI RAZGOVORI

  Broj tel: 0906/240-240
  84 RSD/min

 • Vesna / Kod 05
  Tarot savjetnik je slobodan

  Tarot savjetnik je zauzet

  Tarot savjetnik trenutno ne radi

  Tehnike: NUMEROLOGIJA, ANĐEOSKI I LJUBAVNI TAROT, VISAK, YI CHING, KNJIGA PROMJENA MUDROSTI, RUNE, IZRADA RUNSKIH AMAJLIJA

  Broj tel: 0906/240-240
  84 RSD/min

 • Verica / Kod 35
  Tarot savjetnik je slobodan

  Tarot savjetnik je zauzet

  Tarot savjetnik trenutno ne radi

  Tehnike: TAROT, PSIHOLOŠKI RAZGOVORI

  Broj tel: 0906/240-240
  84 RSD/min

 • Marijana / Kod 98
  Tarot savjetnik je slobodan

  Tarot savjetnik je zauzet

  Tarot savjetnik trenutno ne radi

  Tehnike: TAROT, TUMAČENJE SNOVA

  Broj tel: 0906/240-240
  84 RSD/min