Hiromantija – šta nam otkriva linija Sunca

U hiromantiji linija Sunca predstavlja sreću i aspekt bogatstva, Takođe, ona je poznata kao linija Apolona i poistovećuje se sa interesima vezanim za oblast umetnosti i kreativnosti. Ova linija je veoma naglašena kod osoba koje se bave umetničkim zanimanjima ili ljudi koji su stekli ogromnu slavu i moć. Na osnovu toga može se reći da je linija Sunca odgovorna za postizanje uspeha, bogatstva i slave.

Linija Sunca nalazi se ispod domalog prsta i njena prisutnost se odnosi na zrelost osobe, ambicije, maštovitost i pouzdanost.

Zaobljena linija Sunca prikazuje osobe vesele naravi, koje su vrlo dinamične i imaju optimističan pogled na život. Dvostruka linija Sunca pokazatelj je jake kreativnosti kod pojedinca koja će ga odvesti do velikog uspeha.

Linija Sunca takođe u velikoj meri pokazuje nivo zadovoljstva u onome sa čime sa bavimo. Inače, ova linija nije prisutna kod svih, zato se smatra da su osobe koje je imaju na dlanu na izvestan način srećne ili privilegovane u životu. Prema hiromantiji, linija Sunca nam predočava kako da uživamo u datim blagoslovima.

Kada je linija Sunca jako naglašena to pokazuje osobe koje imaju harizmatičnu i veselu prirodu. Veruje se da će oni ostvariti dosta veliki uspeh i sreću samo ukoliko budu na pravom mestu u pravom trenutku.

Ako je linija Sunca slaba to označava brojna razočarenja sa kojima će se pojedinac susresti u životu.

Ukoliko je linija Sunca dosta kratka to predočava na zadovoljstvo osobe zbog postignutih ciljeva.

Simboli koji su prisutni na liniji Sunca mogu odrediti uticaje koji će pratiti put uspeha i ostvarenja osobe:

Zvezda – smatra se u većini slučajeva negativnim simbolom. No, ako je prikazana na liniji Sunca, posebno na njenom završetku označava pozitivan uticaj u ostvarenju ciljeva. Može biti naznaka neočekivane krakotrajne slave i materijalnog uspona.

Krst – na liniji Sunca predstavlja barijere koje će uticati na postizanje napretka u profesionalnoj sferi.

Otok ili krug – povezuje se da razdobljima razočarenja i neispunjenim ciljevima. Otok na liniji Sunca takođe prikazuje afere zbog kojih će ugled osobe biti narušen.

Rešetke – koje seču liniju Sunca označavaju vreme ograničenja i prepreke koje će biti prisutne na putu ka uspehu.

Tačka – na ovoj liniji predznak je propasti na finansijskom planu. Ovaj položaj ponekad se povezuje sa nesrećama u kojima strada vid osobe.

Kvadrat – simboliše određen vid zaštite i ukazuje na dobru sreću.

Trougao – se smatra vrlo povoljnim na liniji Sunca i ukazuje na prisutnost umetničkih talenata i veština.

 • Ela / Kod 151
  Tarot savjetnik je slobodan

  Tarot savjetnik je zauzet

  Tarot savjetnik trenutno ne radi

  Tehnike: ASTROLOGIJA, TAROT, NUMEROLOŠKI TAROT, VISAK, FENG SHUI NUMEROLOGIJA, ANĐEOSKI BROJEVI, TUMAČENJE SNOVA, RUNE, KRISTALI

  Obavijesti me kada savjetnik bude dostupan Obavijestit ćemo Vas kada savjetnik bude dostupan

  Broj tel: 0906/240-240
  84 RSD/min