Hiron je asteroid koji se nalazi u orbiti između Saturna i Urana. Njega je  1977. godine otkrio američki astronom Charles Thomas Kowal. U astrologiji, Hiron (Chiron) je je obežen slovom K i označava ranu koja nikad ne zaceli. Kuća u kojoj se Hiron nalazi predstavlja područje u kome se osoba oseća nesigurno ili trajno oštećeno. Istovremeno, to je područje u kome osobe poseduje sposobnosti i talente koje ne zna da ima, a kojim može pomoći drugim ljudima.

 

 

Hiron u prvoj kući: osoba ima malo volje i više se angažuje onda kada deluje u ime drugih ljudi. U izvesnoj meri je nemarna prema sebi.

Hiron u drugoj kući: osoba je veoma velikodušna, međutim ima nisko samopoštovanje. Teži materijalnoj sigurnosti i užicima.

Hiron u trećoj kući: osoba ima teškoće u komunikaciji i izražavanju ideja. Često se oseća nesigurno i zbunjeno.

Hiron u četvrtoj kući: osoba je imala teško detinjstvo ili traumu. Iz tog razloga prisutne su mnoge blokade na emocionalnom planu.

Hiron u petoj: osoba teško razvija svoju kreativnu stranu i ima problem sa opuštanjem. Ovaj položaj ukazuje na potencijalne probleme sa decom.

Hiron u šestoj kući: osoba je često previše saosećajna i ima problem sa samokontrolom. Takođe, može osećati da njen rad nije dovoljno cenjen ili nagrađen.

Hiron u sedmoj kući: osoba  se oseća nesigurno u odnosima i teži pronalaženju idealnog saputnika. Ovde postoji mogućnost sukoba između sopstvenih potreba i želja partnera.

Hiron u osmoj kući: osoba se može suočiti sa velikim izazovima i gubicima.Takođe postoji mogućnost samodestrukcije.

Hiron u devetoj kući: osoba će može susresti sa problemima  vezanim za verska ubeđenja i vrednosti. U ovoj kući Hiron ukazuje na česte promene raspoloženja i manjak samopouzdanja.

Hiron u desetoj kući: osoba mora uložiti veliki napor i dosta snage kako bi ostvarila svoje ciljeve. Ali, takođe to je položaj  koji predočava na sukobe sa roditeljima i teško savladavanje emocionalnih problema.

Hiron u jedanaestoj kući: osoba se može susresti sa teškoćama u prihvatanju pravila ili se teško prilagođavati društvenim normama.

Hiron u dvanaestoj kući: osoba ima stalan osećaj krivice i podsvesnog straha od preuzimanja odgovornosti. Ovaj položaj takođe ukazuje na nepredvidljivo ponašanje, promenljivost i nestabilnost.

 • Vesna / Kod 05
  Tarot savjetnik je slobodan

  Tarot savjetnik je zauzet

  Tarot savjetnik trenutno ne radi

  Tehnike: NUMEROLOGIJA, ANĐEOSKI I LJUBAVNI TAROT, VISAK, YI CHING, KNJIGA PROMJENA MUDROSTI, RUNE, IZRADA RUNSKIH AMAJLIJA

  Obavijesti me kada savjetnik bude dostupan Obavijestit ćemo Vas kada savjetnik bude dostupan

  Broj tel: 0906/240-240
  84 RSD/min

 • Mira / Kod 72
  Tarot savjetnik je slobodan

  Tarot savjetnik je zauzet

  Tarot savjetnik trenutno ne radi

  Tehnike: TAROT

  Obavijesti me kada savjetnik bude dostupan Obavijestit ćemo Vas kada savjetnik bude dostupan

  Broj tel: 0906/240-240
  84 RSD/min