Ovan

Poboljšanje ličnih odnosa će vam dati krila. Mnogi će konačno udahnuti i prepoznati stari sjaj u očima voljene osobe. Osetiće da je loša prošla i da je daleko od njih. Biće u pravu. A na poslu ćete biti bolji i bolji. Važno je samo paziti da ne izgorite jer će vaš angažman u svemu biti odličan. Odmarajte.

Bik

Oni u jakim vezama će uspeti da održe generalno stabilan odnos. Svi ostali će biti u iskušenjima i izazovima koji pogoršavaju stvar. Ostanite suzdržani i sve će biti lakše. Nešto slično će se dogoditi na poslu. Možete prekinuti saradnju, ali to može biti na vlastitu odgovornost. Treba da ostane pribrani. Opustite se.

 

Blizanci

Ovaj mjesec će biti malo manje romantičnih akcija ali ćete uživati u sasvim običnim stvarima. Oni koji su sami mogu naći ljubav na mestima gde idu svaki dan. Sve je moguće. Na poslu ćete imati priliku da pokažete koliko ste kreativni, a neki će raditi na poboljšanju radnog okruženja.

Rak

Ovaj mesec pokušajte da pratite voljenu osobu jer će ona imati mnogo više razumevanja i ljubavi od vas. Ostavite je bez rezerve, bez pitanja i bez sumnje. Čak iako vaša očekivanja nisu ispunjena, ta druga strana će biti ispunjena. Najveća briga koju ćete imati biće u vezi sa finansijama. Biće gubitaka, ali i dobitaka. Sve u svemu, delovaćete na neočekivan način.

Lav

Vaš stil nije impozantan i agresivan, i vi ste u iskušenju ovog meseca. Budite jednostavniji što jeste i izgubite čak i kada jasno vidite da situacija nije idealna. Moraćete da sačekate. Rad će biti bolji nego ljubav, pa koristite svoju ogromnu energiju koju sada morate da pokrenete.

Devica

Mnogi će duboko razmisliti o svom privatnom životu. Okolnosti, ljudi i događaji oko njih će imati blagi uticaj na potrebu da se to preispita. U poslu ćete biti u iskušenju zbog neke saradnje. Moguće je da ćete prekinuti jednu saradnju da započnete novu. Svi ćete iskusiti stres. Neki će otići na odmor.

Vaga

Vaš kvalitetan period ljubavi će se nastaviti većinom ovog meseca. Možete izaći ili biti kod kuće sa voljenom osobom, ali nikada vam neće biti dosadno. Uživaćete u punim plućima. Zaposleni u uslužnim aktivnostima će imati više posla nego obično i dobro će se snalaziti. Male komplikacije su moguće u komunikaciji.

Škorpion

Svakog dana ćete više i više uživati u društvu voljene osobe. Za mnoge, ovo će biti lep mesec za ljubav. Oni koji su srećni će izaziti i pronalaziti društvo još lakše. Većina stvari na poslu će ići glatko. Manje prepitije su moguće u prihodima, jer ćete morati dati nešto da biste dobili kasnije.

Strelac

Bez obzira na male prbleme ovo će biti veliki mesec. Postoji veliki potencijal za kvalitetnu komunikaciju sa ljudima, kako u privatnom tako i u poslovnom životu. Dakle, potrudite se da aktivirate svoje poznate komunikacijske veštine. Budite ono što jeste, pogotovo kad god ste u društvu.

Jarac

Verovatno ćete se malo ohladiti i udaljiti se od partnera. Ne pokušavajte ništa u sili, jer ovo je vreme kada je svaki pogrešan potez prebitan. Čuvajte se skandala ili sramote. Ne budite u oblacima i strpljivo negujte dobre odnose. Možete prekinuti i prijateljstvo, ali ćete brzo pronaći novo društvo. Vaši rezultati rada će biti testirani.

Vodolija

Ono što ste postigli, postigli ste. Sada je vreme za pauzu i održavanje solidnog statusa quo. Ne pokušavajte pokrenuti veliku ljubavnu akciju jer ona neće ispuniti vaša očekivanja. U biznisu, neki će doći na svoje jer će dobiti priznanja ili prihvatanje. Razmislite o onome što govorite jer možda pogrešno razumete stvari.

Riba

Mesec je dobar za lične odnose. Bićete opušteni i uživajte bez ikakvog pritiska. Vaša voljena osoba će vas podržati. Oni koji i dalje vole sebe mogu se provoditi preko svojih prijatelja. Zaposleni na poslovima koji imaju istraživački karakter dolaze na neočekivana otkrića. Ovo će izazvati lančanu reakciju, i doći će do stresa.