Ovan

Tokom ovog meseca konačno ćete ući u konstruktivniju fazu ljubavi. Ipak, biće nekih specifičnih provokacija koje se ne moraju rešavati, ali sve u svemu, ići ćete korak naped. Većina poslovnih prilika će se desiti u senci. Radi se o pripremama koje će se odvijati na ove načine. Nemojte se zbuniti.

 

 

Bik

Ovog meseca ćete često biti zbunjeni kada se o ljubavi radi. S jedne strane, idealizovaćete svog partnera ili ćete maštati o njemu, a s druge strane ćete naići na situacije koje druga strana kritikuje. Partner neće znati kako da se postavi. Budite mirni i ne raspravljajte se. Prihvatite kritiku kao prolaznu. Uradite istu stvar na poslu. Trebaće vremena. Opustite se.

Blizanci

Mala iskušenja u privatnom životu biće povezana sa temom indiskrecije. Nemojte pasti u zamku ili biti žrtva toga. Nađite u sebi hrabrost da budete iskreni i sve će biti u redu. Vaši poslovi će se razvijati relativno dobro, i najverovatnije ćete delovati iz senke. Možete se osloniti na mlade saradnike koji će podići moral na radnom mestu.

Rak

Ovaj mesec ćete verovatno postati čarobna meta za mnoge ljude suprotnog pola. Ako ste sami i čeznete za ljubavlju, sigurno morate izaći među ljude. Sve je moguće. I u poslu ćete koristiti ovaj šarm. Napredovanja slede u finansijskom polju. Biće plusa i minusa, ali na neobičan način.

Lav

Vaši privatni odnosi ovog meseca će verovatno pasti na nivo koji ne želite. Budite kooperativni i suzdržani, i ako ste sami, ne očekujte ništa posebno. Unutrašnji mir je nešto što je važno zadržati. Poslovna situacija će biti spora. I dalje ćete biti malo uznemireni novim zahtevima. Ako te umorni, usporite.

Devica

Mesec ispred vas će biti dobar za pokretanje planova, ideja i projekata na duže staze. Neki će se takođe upustiti u profesionalnu obuku, i oni će biti oni koji će putovati. Biće puno novih ideja, spremni budite da ih podelite sa onima koji ih razumeju. Manji problem može nastati zbog vašeg preterivanja u hedonizmu.

Vaga

Zablistaće odnosi sa parnerom. U svakodnevnom životu ćete ispuniti romantične ideje. Računajte da će vaše poteze neki pratiti. Ne uzimajte sve k srcu. Biće stresa na radnom mestu, ali i interesantni predlozi. Svi pomalo mešani. Budite pametni i pratite svoje ciljeve.

Škorpija

Romantika, neočekivana ljubav na putovanju ili osoba koju niste očekivali, nelagodnost pomešana sa željom – sve se ovo može dogoditi ovog mjeseca. Pokušajte da budete smireni i sačekajte priliku. Posao će biti šaren. Biće dobrih situacija koje će vas motivisati, ali i one koje radite bez volje.

Strelac

Očigledno je da ćete se fokusirati i na poslovnu i na privatnu pažnju. Problem će biti u tome što ćete često morati da povratite i nosite obrazac “sve ili ništa”. Sigurnost kojoj na neki način težite ponekad je upitna. Ipak, imaćete snagu za dvoje. Da biste izbegli sagorevanje, redovno se opuštajte.

Jarac

Male frustracije neće ugasiti optimizam koji ćete iskusiti ako ste otvoreni svetu novih ideja i drugih običaja. Mnogi će dobiti priliku da putuju onako kako su oduvek želeli, pa neka ne rade ništa da bi krenuli. Lični odnosi će biti čvrsti, ali ne i idealni. Imaćete dovoljno snage i vere u bolje sutra.

Vodolija

Ovo je uglavnom prijatan mesec. Većina će dobiti priliku da razmišlja o tome da li se fokusirati na posao ili ljubav. Svi aduti će biti u vašim rukama, a na vama je da igrate igru najbolje što znate. Budite ono što jeste, budite zavodljivi i pristupačni. Nemojte se iznenaditi. Moguće je biti u punom sjaju.

Ribe

Malim koracima polako ćete se povući pod kožu osobi koju volite, ali to ne znači da će vas ona odmah prihvatiti. Možete očekivati neke rezultate u drugoj polovini meseca. Budite strpljivi. U biznisu ćete implementirati planirane promene koje će opstati na idejama, a proširiti vaše znanje. Neki će putovati.

 • Iris / Kod 84
  Tarot savjetnik je slobodan

  Tarot savjetnik je zauzet

  Tarot savjetnik trenutno ne radi

  Tehnike: VISAK, KARTE SUDBINE, UROĐENA VIDOVITOST

  Broj tel: 0906/240-240
  84 RSD/min

 • Vesna / Kod 05
  Tarot savjetnik je slobodan

  Tarot savjetnik je zauzet

  Tarot savjetnik trenutno ne radi

  Tehnike: NUMEROLOGIJA, ANĐEOSKI I LJUBAVNI TAROT, VISAK, YI CHING, KNJIGA PROMJENA MUDROSTI, RUNE, IZRADA RUNSKIH AMAJLIJA

  Broj tel: 0906/240-240
  84 RSD/min

 • Mira / Kod 72
  Tarot savjetnik je slobodan

  Tarot savjetnik je zauzet

  Tarot savjetnik trenutno ne radi

  Tehnike: TAROT

  Broj tel: 0906/240-240
  84 RSD/min