Horoskop za decembar 2019.

Ovan

Većinu ovog meseca delovaćete na dva načina: diskretno i otvoreno. Pogodnije vam je da budete među ljudima i širite informacije, ali ovaj put ćete povezati sve sa svojom intuicijom i maštom. Dokazaćete da ste bogatija osoba. Biće dobro u ljubavi ako ne reagujete na povremene provokacije.

Bik

Potreba za istraživanjem i daljinom će ojačati tokom ovog meseca. Zbog toga bi neki mogli da ubrzaju stvari i učine neke glupe stvari. Važno je da prvo pogledate gde skačete, a zatim skačete. Lični odnosi će biti kvalitetni, a partner će vam biti najbolja podrška i savetnik u vašem poslu.

Blizanci

Biće sjajnih prilika na radnom mestu da napredujete ili učinite nešto u čemu uživate. Takođe je moguće dobiti posao koji će podići vašu reputaciju. To sigurno nećete propustiti. Privatno ćete morati sarađivati sa partnerom čak i kada mislite drugačije. Shvatićete da je to privremeno.

Rak

Veći deo meseca bićete puni energije i potrebe da radite još više. Imaćete jasan stav i cilj, pa bi bila šteta ne raditi sve što možete. Malo ćete se odmarati, a ako to propustite uplaniraćete godišnji. Lični odnosi će se razvijati dobro do polovine meseca. Drugi deo meseca donosi malu distancu u ljubavi.

Lav

Pred vama je mesec dana istraživanja i inventara. I vi ćete imati priliku da izađete i da se zabavljate, ali bićete malo odsutni duhom.U takvim okolnostima izostaće zabave. Neki će možda osećati iskušenje tajne ljubavi. Takođe će biti zanimljivo na poslu zbog brojnih različitih tema. Imaćete priliku da pokažete koliko ste kreativni.

Devoca

Predstojeći mesec će biti zanimljiv jer ćete se malo pozabaviti svim stvarima. Vaš angažman na poslu zahtevaće više ekspresivnosti i razmišljanja o vlastitim idejama. Bavite se i finansijama. Imaćete podršku uglednih ljudi. Lični odnosi će biti dobri. Oni koji su još uvek samci lako će se sprijateljiti. Dobro ćete komunicirati.

Vaga

Ovaj mesec biće malo šarenolik. S jedne strane, otvoriće vam se nove i zanimljive mogućnosti, i u poslu i u ljubavi, ali s druge strane, nedostatak energije i prava inicijativa učiniće da koristite samo jedan deo. Uz dobar plan i uštedu snage, možda ćete moći više.

Škorpija

Ništa vas neće zaustaviti na putu do vašeg odredišta. Bićete puni samopouzdanja ovog meseca i imaćete dovoljno snage da sve sprovedete u delo. Stoga će mnogi stvoriti temelje za dalji razvoj poslovanja. Lični odnosi će biti kvalitetni, a mnogi će učvrstiti postojeću vezu.

Strelac

Bogat društveni život i radost biće zaštitni znak ovog meseca. Mnogi će izaći više od uobičajenog, dobro se provesti, a većina će osvežiti svoj erotski život. Oni koji su već u vezi, proći će pravu renesansu. Povremeno ćete se izlagati borbi na poslu koja nije uvek karakteristična za vas, ali će doneti rezultate.

Jarac

Upotrebićete posebne reči da zavedete osobu koju volite. Ne može se isključiti da budete na putovanju. Kroz mesec ćete biti posvećeni drugoj strani u vezi. Od vas će se očekivati da napravite poteze o kojima ćete dugo razmišljati. Analize ponekad neće imati kraja. Pokušajte se više osloniti na spontanost slušajući svoj unutrašnji glas.

Vodolija

Snaga vas neće napustiti većinu ovog meseca, ali na mnogim poljima bićete izloženi blokadama. Upornošću ćete savladati prepreke. Povremeno ćete imati i moralne sumnje. Biće zahtevan mesec. Ipak, vaš duh i snaga pomoći će vam da izdržite. Neke od vaših kolega potražiti će vaš savet, zato im pomozite.

Ribe

Mnogi će uložiti puno energije da ojačaju svoju vezu. Neki se takođe mogu odlučiti za zvanično vezivanje. Biće nepredviđenih problema sa poslovnim partnerima u poslu, ali uz malo truda sve ćete rešiti uspešno. Sistemske promene koje su nedavno uvedene oživeće na kvalitetan način, a vi ste deo njih.

 • Biserka / Kod 71
  Tarot savjetnik je slobodan

  Tarot savjetnik je zauzet

  Tarot savjetnik trenutno ne radi

  Tehnike: TAROT, PSIHOLOŠKI RAZGOVORI

  Broj tel: 0906/240-240
  84 RSD/min

 • Vesna / Kod 05
  Tarot savjetnik je slobodan

  Tarot savjetnik je zauzet

  Tarot savjetnik trenutno ne radi

  Tehnike: NUMEROLOGIJA, ANĐEOSKI I LJUBAVNI TAROT, VISAK, YI CHING, KNJIGA PROMJENA MUDROSTI, RUNE, IZRADA RUNSKIH AMAJLIJA

  Broj tel: 0906/240-240
  84 RSD/min

 • Verica / Kod 35
  Tarot savjetnik je slobodan

  Tarot savjetnik je zauzet

  Tarot savjetnik trenutno ne radi

  Tehnike: TAROT, PSIHOLOŠKI RAZGOVORI

  Broj tel: 0906/240-240
  84 RSD/min

 • Marijana / Kod 98
  Tarot savjetnik je slobodan

  Tarot savjetnik je zauzet

  Tarot savjetnik trenutno ne radi

  Tehnike: TAROT, TUMAČENJE SNOVA

  Broj tel: 0906/240-240
  84 RSD/min