Ovan

Vaša zaigranost ponekad će zbunjivati osobe iz vaše okoline. Biće vas svugde, ali nigde se nećete zadržati da bi nešto zaživelo. Stabilnost će vam biti strani pojam, kako u ljubavi, tako i u poslu. Izgledaće kao da se sa vama nešto događa. Usredsredite se i odlučite što zapravo želite. Ne preterujte sa lošim navikama.

 

Bik

Većinu ovog meseca bićete snažno povezani sa drugim ljudima koje volite, a najviše slobodnog vremena provodićete sa prijateljima. Ponekad nećete praviti razliku između voljene osobe i svog društva. U poslu ćete stajati dobro, neko bi vas mogao i pohvaliti. Istraživaćete i tehnike meditacije.

Blizanci

Gotovo celi mesec balansiraćete između dva stila ponašanja i života: jedan je otvoren i s nizom kretanja među ljudima, a drugi je povučen, okrenut porodici i intimnosti veze. O vašoj sposonosti organizacije i šarmu zavisiće koliko ćete biti uspešni i kako će vam se kockice složiti. Sve je moguće ako je u pravo vreme.

Rak

Nećete se moći rešiti svih novih poslovnih izazova čak i ako budete na godišnjem odmoru. Mnogi će čas odmarati, čas raditi, no to im neće biti teško. Najvažnije je da primenite pravilo delotvorne organizacije, jer nećete imati previše snage. Uživanje u društvu biće takođe svakodnevno, pa je na vama da pametno planirate svaki dan.

Lav

Mnogo kretanja i brojni kontakti podstaći će vas da se više otvorite i proširite svoje horizonte. Mnogi će putovati na kraće destinacije, a neretko i zbog posla. Moguće je da vas posete i rođaci koje dugo niste videli. U osobnim odnosima vladaće distanca, a oni koji su još sami imaće većinom površne kontakte.

Devica

Neki će prolaziti pravu muku zbog stalnih provokacija ili kritika druge strane, ali treba ostati miran. Biće dosta prilika za zabave i druženja, no uz uslov da ostanete umereni, a naročito u ponašanju. Ne uzimajte stvari previše k srcu. U poslu ćete dobiti priliku pokazati koliko ste kreativni. Redovno se odmarajte jer će vam nedostajati energije.

Vaga

Na dobrim finansijskim temeljima vi ćete graditi svoje poslovne poteze. Istovremeno ćete proširiti krug saradnika ili ćete putovati zbog posla. Nećete se previše brinuti zbog rokova i pritiska. Mnogi će u opuštenom okruženju sklapati poslove. Spojiće ugodno s korisnim. Ljubavni život biće pomalo siromašan, a oni u vezi će biti dobro.

Škorpija

Mesec pred vama biće dobar za ljubav, pa ako ste još sami, potrudite se izaći među ljude. Nije isključeno da ljubav nađete preko posla. Ono što radite razvijaće se dobro uz uslob da se izborite za ono u šta verujete. Ponekad biste se naime, mogli uspavati i tako propustiti dobru priliku. Takođe se bolje organizujte. Budite budni.

Strelac

Imaćete potrebnu dozu snage većinu meseca. Angažovaćete se oko porodice ili jednog njenog člana koji će zahtevati više pažnje. Najradije ćete raditi od kuće, a većina će bežati s posla jer će se u svoja četiri kućna zida osećati najbolje. Ponekad ćete se osećati izmučeno jer će rezultati u svemu biti u neravnoteži s uloženim trudom. Strpite se.

Jarac

Najbolje ćete se osećati na poslu. Mnogi će zbog toga malo zapostaviti privatni život. Samci će verovatno ljubav potražiti preko posla i to će biti sasvim realna opcija. Možete stvarati čvršće temelje za dalji razvoj onog što radite. Bićete uspešni u dugoročnijim poslovima. Povremeno će vam nedostajati energije, pa se štedite.

Vodolija

Moglo bi vam nedostajati energije, a zahtevi koji se budu stavljali pred vas neće biti mali. Trebalo bi da se dobro organizujete. Napravite dobar plan i sledite ga dosledno. To se posebno odnosi na posao. Lični odnosi biće puni dobrih namera i prilika, ali i stalne izloženosti provokacijama. Sve će vam biti pomešano. Budite budni.

Ribe

Vaše reči izazvaće pravu buru emocija kod druge strane. Znaćete kako otvoriti dušu, no nedostajaće takta. Oni u dužim vezama prilagođavaće se partnerovim zahtevima. Na poslu biste konačno mogli ostvariti lepu zaradu. Uglavnom bićete zadovoljni prihodima. Takođe ćete biti osetljiviji na stresove.

 • Ela / Kod 151
  Tarot savjetnik je slobodan

  Tarot savjetnik je zauzet

  Tarot savjetnik trenutno ne radi

  Tehnike: ASTROLOGIJA, TAROT, NUMEROLOŠKI TAROT, VISAK, FENG SHUI NUMEROLOGIJA, ANĐEOSKI BROJEVI, TUMAČENJE SNOVA, RUNE, KRISTALI

  Broj tel: 0906/240-240
  84 RSD/min

 • Ariana / Kod 61
  Tarot savjetnik je slobodan

  Tarot savjetnik je zauzet

  Tarot savjetnik trenutno ne radi

  Tehnike: ASTROLOGIJA, REIKI, YI-YING, TAROT

  Broj tel: 0906/240-240
  84 RSD/min

 • Marko / Kod 112
  Tarot savjetnik je slobodan

  Tarot savjetnik je zauzet

  Tarot savjetnik trenutno ne radi

  Tehnike: TAROT, ASTROLOGIJA, NUMEROLOGIJA

  Broj tel: 0906/240-240
  84 RSD/min

 • Marijana / Kod 98
  Tarot savjetnik je slobodan

  Tarot savjetnik je zauzet

  Tarot savjetnik trenutno ne radi

  Tehnike: TAROT, TUMAČENJE SNOVA

  Broj tel: 0906/240-240
  84 RSD/min