Ovan

Povremeno ćete biti odsutni duhom što će zapravo biti odbrambeni mehanizam od blokada i frustracija. Neki će bežati u svet mašte. Lični odnosi poboljšaće se u drugom delu meseca, ali ćete na poslu i dalje više sanjariti nego raditi. Pazite da vam se ne potkradu greške. Nedostajaće vam energije, pa se redovno odmarajte.

 

Bik

Pred vama je zanimljiv mesec za ljubav. Planete će vam donositi prilike za zbližavanja, ali i za udaljavanja. O vama zavisi gde ćete usmeriti uticaje. Budite otvoreni i prihvatite i poneku nesavršenost druge strane ili cele situacije. Poslovni kontakti biće sve bogatiji, a vi ćete znati kako spojiti ugodno s korisnim.

 

Blizanci

Vaša komunikativnost doći će do izražaja tokom ovog meseca. Uspećete postići većinu svojih ciljeva, ali i uz nešto napora. Ponekad ćete se osećati prazni, ali ne uzimajte stvari previše k srcu. Lični odnosi napredovaće polako, ali sigurno, tako da ćete na kraju meseca biti sasvim zadovoljni. Dovoljno za osmeh na licu.

 

Rak

Premda će spolja sve izgledati uredno i onako kako bi trebalo biti, iznutra ćete osećati da vi možete više i bolje, a pogotovo u ljubavi. Vaša očekivanja u privatnosti neće biti sasvim u skladu sa objektivnim prilikama. Osim ako ih ne isprovocirate sami. Na poslu će biti dinamično. Sve ćete se više i bolje povezivati s novim saradnicima.

 

Lav

Poboljšanje u ličnim odnosima daće vam krila. Mnogi će konačno odahnuti i prepoznati stari sjaj u očima voljene osobe. Činiće im se da je ono loše otišlo u nepovrat i da je daleko iz njih. Biće u pravu. I na poslu će vam biti sve bolje i bolje. Jedino je važno da pazite da ne pregorite jer vaš angažman u svemu biće velik. Odmarajte.

 

Devica

Oni u čvrstim vezama uspevatće diplomatijom održavati uglavnom stabilan odnos. Svi ostali biće u iskušenjima i izazovima da naglo uprskaju stvar. Budite uzdržani i sve će biti lakše. Nešto slično dešavaće se i na poslu. Jednu saradnju mogli biste prekinuti, ali možda na sopstvenu štetu. Treba ostati sabran. Opuštajte se.

 

Vaga

Ovaj mesec biće malo manje ljubavnih atrakcija, ali zato ćete uživati u sasvim običnim stvarima. Oni koji su još sami mogli bi ljubav naći na mestima na koje odlaze svaki dan. Sve je moguće. Na poslu ćete dobiti priliku da pokažete koliko ste kreativni, a neki će se potruditi ulepšati svoju radnu sredinu.

 

Škorpija

Ovaj mesec pokušajte slediti voljenu osobu, jer će ona imati daleko više zanosa i volje za ljubav nego vi. Prepustite joj se bez rezerve, bez pitanja i bez sumnji. Čak i ako se ne ispune vaša očekivanja, ispuniće se ona druge strane. Najviše brige imaćete oko finansija. Biće gubitaka, ali i dobitaka. Sve u vezi toga idi na neočekivan način.

 

Strelac

Entuzijazam i snaga kako u odnosima, tako i u poslu pratiće vas većinu ovog meseca. Mnogima ćete biti primer osobe koja se snalazi u svim uslovima i koja zna iskoristiti prave prilike. Manji nesporazumi dešavaće se na temu procene rezultata, ali i u jednom prijateljstvu za koje više niste sigurni da li je iskreno.

 

Jarac

Najbolje će proći oni koji budu imali realna očekivanja u ljubavi. Prilike za vežbanje samokontrole, tolerancije, strpljenja i diplomatije susretaćete gotovo svakodnevno na svim poljima. Prihvatite to i izgradite svoj karakter. Oni koji su još sami ljubav bi iznenada mogli sresti preko prijatelja. Neka prihvate njihov poziv.

 

Vodolija

Ako se upustite u jednu tajnu vezu, moguće je da će vam ona doneti iznenađenja i određene gubitke. Zato dobro razmislite. Oni u dužim vezama biće dobro. Na poslu će se pojaviti licemeri koji će vam se dodvoravati, a misliće nešto drugo. Budite snažni, profesionalni i skinite s dnevnog reda ono što vam ne treba.

 

Ribe

Neki će maštati o ljubavi ili idealima. Kod onih u paru njihova će najdraža osoba zablistati u punom sjaju tako da će oni sami biti pomalo ljubomorni. Oslonite se na svoj smisao za humor. U poslu ćete se takođe morati prilagođavati jer će glavnu reč voditi drugi. Zasad će biti tako, pa se s tim pomirite.