Ovan

Bez obzira na male peripetije ovo će biti sjajan mesec. Velike su mogućnosti kvalitetnog povezivanja sa ljudima, kako u privatnom, tako i u poslovnom životu. Stoga dajte sve od sebe, te aktivirajte svoju poznatu sposobnost komunikacije. Budite ono što jeste i razmašite se kad god ste u društvu. Uspećete.

 

 

 

Bik

Verovatno ćete se malo ohladiti i distancirati od partnera. Ne pokušavajte ništa na silu, jer je ovo vreme kad se svaki krivi potez obije o glavu. Čuvajte se skandala ili sramote. Budite ne zemlji i strpljenjem negujte dobre odnose. Moguć je i prekid 1 prijateljstva, ali brzo ćete naći novo društvo. Ispitivaće se vaši radni rezultati.

Blizanci

Ono što ste postigli, postigli ste. Sad je vreme za mirovanje i održavanje solidnog status kuo-a. Ne pokušavajte pokrenuti velike ljubavne akcije, jer neće ispuniti vaša očekivanja. U poslu će neke stvari doći na svoje jer ćete dočekati priznanja ili prihvatanja. Vodite računa šta govorite jer bi vas mogli krivo razumeti.

Rak

Mesec je dobar za lične odnose. Bićete opušteni i uživati bez ikakvih pritisaka. Voljena osoba podržavaće vas. Oni koji su još sami ljubav bi mogli naći preko svojih prijatelja. Zaposleni u poslovima čiji je karakter istraživački dolaziće do neočekivanih otkrića. To će pokrenuti lančane reakcije, a biće i stresa.

Lav

U svoj odnos sa voljenom osobom vi ćete većinu ovog meseca unositi novosti. Ova transformacija ići će kako kroz dnevnu svakodnevnicu, tako i kroz seksualnost. U poslu ćete imati podršku drugih ljudi koji će vas simpatizirati. Neki će naći izdašne sponzore koji će im pomoći da ostvarite svoje željno čekane projekte.

Devica

Pred vama je lep mesec. Strastvenost i emotivnost provlačiće se kroz vaše lične odnose gotovo svakodnevno. Veze će oživeti, a oni koji su još sami gledaće čim pre preći sa reči na dela. Biće uspešni u zavođenju. I posao će se razvijati dobro. Biće i onih koji će usavršiti svoja stručna znanja. Imaćete energije.

Vaga

Dobar razvoj ličnih odnosa nastaviće se većinu ovog meseca. Neki će otkrivati nove horizonte u svojoj vezi, dok bi drugi mogli ostvariti ljubav s osobom koja je pomalo egzotična. U poslu će se sve više ceniti vaše znanje. Najbolje će proći oni koji su već stekli svoje diplome. Redovno se odmarajte.

Škorpija

Uzvišenost osećaja ili idealiziranje biće obeležja ovog meseca. Samci će tražiti osobu svojih snova i ništa manje od toga. Nije nemoguće da je i nađu. Probleme koji su stvarali distancu između vas i druge strane rešavaćete lakše. Neki će dobiti priliku za napredovanje u karijeri. Ne izlažite donji deo tela hladnoći.

Strelac

Živciraće vas što je sve tako obično, nedostajaće vam pravog izazova, kako privatno, tako i poslovno. Zato bi neki mogli povući ishitrene poteze iz čiste dosade i bahatosti. Budite pametni i obuzdajte se. Mudar čovek znaće prepoznati kad je vreme za akciju, a kad nije. Pokušajte napraviti mali popis svog života.

Jarac

Vaša principijelnost neće vas odvesti daleko jer će napetosti biti van vaše kontrole. Pazite kako se izražavate. Imaćete i snage i mogućnosti da se razvijate, ali uz mudar pristup. U ljubavi ćete pokazati zavidnu erotsku maštu. Bićete zanimljiv ljubavnik. Poseban oprez potreban je u prometu i na putovanjima. Dobro se pripremite za iste.
Vodolija

Tokom ovog meseca ipak će doći do poboljšanja ličnih odnosa. Neće to još biti bajka, ali biće vam lakše. Otvoriće se nove ljubavne prilike u kojim će i dalje trebati dosta takta i diplomatije, ali ipak će ići bolje nego dosad. Poslove ćete razgranati što šire, a neki će se povezati sa ljudima iz inostranstva. Dobro je.

Ribe

Pred vama je mesec pun izazova, a naročito u poslu. Neki će čak biti u iskušenju da prekinu jednu saradnju. Zahtevi i pritisci će biti povećani, a vaša energija mala. Zato se što bolje organizujte. Kroz ove napetosti mogli biste i napredovati, ali stres je neizbežan. Redovno se opuštajte. Ljubavni život će biti osrednji.

 • Vesna / Kod 05
  Tarot savjetnik je slobodan

  Tarot savjetnik je zauzet

  Tarot savjetnik trenutno ne radi

  Tehnike: NUMEROLOGIJA, ANĐEOSKI I LJUBAVNI TAROT, VISAK, YI CHING, KNJIGA PROMJENA MUDROSTI, RUNE, IZRADA RUNSKIH AMAJLIJA

  Obavijesti me kada savjetnik bude dostupan Obavijestit ćemo Vas kada savjetnik bude dostupan

  Broj tel: 0906/240-240
  84 RSD/min

 • Mira / Kod 72
  Tarot savjetnik je slobodan

  Tarot savjetnik je zauzet

  Tarot savjetnik trenutno ne radi

  Tehnike: TAROT

  Obavijesti me kada savjetnik bude dostupan Obavijestit ćemo Vas kada savjetnik bude dostupan

  Broj tel: 0906/240-240
  84 RSD/min