Ovan
Privlačiće vas misterija privatnog života i biće veoma važno da zadržite neke svoje intimne stvari samo za sebe ili za sebe i vašu najdražu osobu. Oni koji su sami udvaraće se na diskretan način. Na poslu ćete raditi na veoma uravnotežen način i ništa vam neće biti teško. Sportisti će biti na dobitku.

 

 

 

Bik

Neki će uživati u platonskoj ljubavi, neki će fantazirati da je to stvarnost, a neke će biti konkretniji i tajno ljubiti. Strasti ni u jednoj od opcija neće nedostajati. U poslu ćete preuzeti stav da je bolje da se ne izložite, tako da ćete se ponašati povučenije. Bićte prikazani kao veoma interesantan i maštovit radnik.

Blizanci

Biće zanimljivih ljubavnih događaja. Mnogi će razumeti koliko vole i koliko su voljeni. Ako ste sami, obavezno se obucite i izađite, jer postoje šanse da se zaljubite ili još više, da nekog zavedete jako velike. U poslu dobićete odlične reference i preporuke, a vaše poverenje će se povećati. Opustite se.

Rak

Ovo je zanimljiv mesec u kojem ćete povećati svoje samopouzdanje. Mnogi će vas želeti u svom društvu pa ako ste sami, samo idite. Rad će biti stresan na poslu, ali ćete imati malo više snage i živaca, pa ćete se bolje snalaziti. Oslanjanje na vaš uticaj na ljude i vašu profesionalnost prevazilaziće prepreke.

Lav

Većinu meseca ćete biti u iskušenju da li da budete otvoreni ili ne. Svaki od vaših odnosa, bilo privatan ili poslovan biće pod snažnim uticajem vaše intuicije, koja će vam ponekad reći nešto što nije u skladu s pravilima igre. Slušajte i pratite svoj unutrašnji glas bez obzira na sve. Ovim pristupom pročitate između redova i mnogo toga otkrivate.

Devica

Oni koji su bili sami ovog meseca mogu doživeti jaku ljubav sa osobom iz svog radnog okruženja. Obratite pažnju na kolege. Oni koji su već vezani će uživati u svakodnevnom ritmu koji će se obogaćivati sa više erotike. Privatnici će biti u iskušenjima, a na poslu će svi morati položiti račune i završiti posao. Neće uvek biti lako.

Vaga

Možete očekivati veoma pozitivan mesec u kojem će mnoge stvari polako početi da dolaze na svoje mesto. Jedino što će vas mučiti, a više u drugom delu meseca, imaćete neke moralne sumnje. Zato budite dobro organizovani i uvek razmišljajte o tome šta je stvarno. Biće pokrenuti neki dugoročni poslovi ili će se postojeći stabilizovati.

Škorpija

Vaša ljubavna priča će se nastaviti. Iskušenja će dolaziti kroz vaša neprimerena regovanja, pa je važno da se obuzdate jer nema objektivnih razloga da divljate. Sve je u redu. Možete da pronađete ljubav koju ste tražili. Posao će biti šaren. Bavićete se svim i svačim, ali ničim određeno. Vaše preokupacije biće vezane za komunikacije i izražavanje.

Strelac

Veliki broj dobrih mogućnosti za zaradu verovatno će vas podstaknuti da se bavite poslovanjem. Neki će tako možda preskočiti ili odložiti planirani predah. Vaši lični odnosi će biti dobri, a ako i dalje tražite dobru dušu, najlakši i najbrži ćete je pronaći putovanjem. Postojaće neki finansijski problemi koji će vam dati glavobolju, ali ćete ih rešiti.

Jarac

Ljubav se mogla osećati ovog meseca kroz diplomatiju i kompromis. Za mnoge, glavnu reč će imati partner, i uglavnom će se njoj prilagoditi. Na poslu čekate malo zaštite koja će vas zadovoljiti. Imaćete dovoljno snage. Neki će povremeno živeti na staroj slavi, ali njihov šarm će razoružati sve moguće kritičare.

Vodolija

Vaš privatni život će biti pod mešovitim uticajem. Biće dobrih mogućnosti i harmoničnih odnosa, ali i provokacija i diskusija. Na vama je da prepoznate šta je najbolje i upravljate najbolje što znate. Neki će sad biti na zasluženom godišnjem, a oni koji rade polako će planirati nove promene i trenirati diplomatiju kroz saradnje.

Ribe

U ovom mesecu biće svega po malo. Nećete biti nezadovoljni. Na poslu biće zanimljivo i šareno. Događaće se transformacije koje će vam osježavati dan, ali i poneka rasprava koju ćete smatrati nepotrebnom. Vaš ljubavni život će se dobro razviti i bez velikih zemljotresa. Samo treba da sačuvate telesnu snagu jer će vas ponekad napustiti.

 • Vesna / Kod 05
  Tarot savjetnik je slobodan

  Tarot savjetnik je zauzet

  Tarot savjetnik trenutno ne radi

  Tehnike: NUMEROLOGIJA, ANĐEOSKI I LJUBAVNI TAROT, VISAK, YI CHING, KNJIGA PROMJENA MUDROSTI, RUNE, IZRADA RUNSKIH AMAJLIJA

  Obavijesti me kada savjetnik bude dostupan Obavijestit ćemo Vas kada savjetnik bude dostupan

  Broj tel: 0906/240-240
  84 RSD/min

 • Mira / Kod 72
  Tarot savjetnik je slobodan

  Tarot savjetnik je zauzet

  Tarot savjetnik trenutno ne radi

  Tehnike: TAROT

  Obavijesti me kada savjetnik bude dostupan Obavijestit ćemo Vas kada savjetnik bude dostupan

  Broj tel: 0906/240-240
  84 RSD/min