Ovan

Mesec pred vama biće dobar za opuštanje. Nakon glasne, čak i prijatne buke, osetićete potrebu da se sklonite od svega. Ko može, neka se odmori. Oni koji rade uglavnom će raditi ono što moraju i jedva će čekati da dođu kući tamo gde će se osećati najbolje. Srećom, vaš ljubavni život će biti zadovoljavajući.

 

Bik

U prvoj polovini ovog meseca bićete raspoloženi iznad proseka za ljubav i mnogi će vas poželeti u svom društvu. Ako ste u vezi, dobro će se razvijati. Zadaci koji odgovaraju vama biće oni koji se odnose na komunikaciju i izražavanje. Drugi deo meseca donosi više intimnosti i uključenosti u život uopšte.

Blizanci

Biće malih iznenađenja koja vam nisu prijatna, ali nisu užasna. Neke stvari za koje ste se nadali da će uspeti i dalje će visiti u vazduhu. Biće vam biti dobro u privatnom životu pa ćete zbog poslovne frustracije naći udobnost u zagrljaju voljene osobe. Da biste razbili blokadu, povežite se što je više moguće sa ljudima iz struke.

Rak

Zanemarite sitnice i posvetite se onome što je zaista važno. Tako ćete uštedeti energiju i sačuvati živce. To važi i za posao i za ljubav. Trebaće vam bolji plan pa ćete stvoriti nove navike. Neki će promeniti svoj način života, ali ne toliko da bi se to moglo nazvati revolucijom. Kad ste tužni, potražite šaljive sadržaje.

Lav

Pred vama je mesec bogatog društvenog života i ugodnog radnog okruženja. Mnogi će se konačno preporoditi. Neće im biti problem da se bave onim na šta naiđu, jer će im stvarati energiju, snagu i spremnost za svaki mogući izazov. I u poslu i u ljubavi mogli bi cvetati. Budite budni i otvoreni.

Devica

Na neki način bićete obeleženi gotovo ceo ovaj mesec. Mnogo pogleda će biti fokusirano na vas i očekuje se više od ostalih. Tako da ćete se fokusirati na svoje ciljeve i ideale i dati sve od sebe. Ponekad ćete biti umorni od svega, ali vaš život biće vrlo bogat u svakom pogledu.

Vaga

Biće pozivnica za veoma atraktivne žurke, a moguće je da ćete sresti ljude koji su poznati ili imaju veliki uticaj u društvu. Sigurno ćete se lepo provoditi, a neki će možda upoznati i osobu iz snova. Biće i onih koji blistaju u javnom životu. Na poslu ćete poboljšati odnos sa kolegama ili radne uslove.

Škorpija

Kombinujete otvoren i tajanstven stil kako u poslovnom tako i u privatnom životu. Ponekad ćete zbog sitnice biti prava enigma za partnera. Pokušajte biti malo jasniji. Neki će u potpunosti otpustiti kočnice i predati se lenjosti bez ikakvih obaveza. Ovaj praznički stil napuniće baterije. Oni koji rade biće uticajni.

Strelac

Spontana lutanja, zabave i uživanja u društvu biće najvažniji događaji ovog meseca. Biće vam voljena osoba pomalo neobična, a verovatno i obrnuto. U poslu ćete kombinovati ozbiljnost i neozbiljnost, što će ponekad zbuniti vaše kolege. Pazite da vas poslovne pogreške ne zavedu. Pridržavajte se pravila.

Jarac

Na svaki način možete očekivati izazovan mesec. Neke planete biće raspoređene na takav način da ih je potrebno stalno buditi. Biće prilika, ali i stresa. Usredsredite se i ne idite glavom kroz zid. Ono što sada ne možete učinite kasnije. Oko vas su dobri prijatelji, a u ljubavi su moguća prava iznenađenja.

Vodolija

Nekima se može činiti da dižu tegove u privatnom životu. Ne baš, ali ključ ljubavi ovog meseca nalazi se u rukama druge strane. Zato ponekad predajte se. Kompromisi će takođe biti potrebni u poslu. Novi ugovori će biti u skladu sa željama i merama drugih, a na vama je da prilagodite sebe najbolje što možete. Možete vi to.

Ribe

Pred vama je mesec dana koji će verovatno stvoriti veću poslovnu priliku koja će zahtevati veći angažman. Mnogi će probuditi ambiciju, ali im nedostaje energije. To treba biti savršeno organizovano, i to znate. Vaš privatni život će se vrteti oko vaših dragih prijatelja.

 • Iris / Kod 84
  Tarot savjetnik je slobodan

  Tarot savjetnik je zauzet

  Tarot savjetnik trenutno ne radi

  Tehnike: VISAK, KARTE SUDBINE, UROĐENA VIDOVITOST

  Obavijesti me kada savjetnik bude dostupan Obavijestit ćemo Vas kada savjetnik bude dostupan

  Broj tel: 0906/240-240
  84 RSD/min

 • Vesna / Kod 05
  Tarot savjetnik je slobodan

  Tarot savjetnik je zauzet

  Tarot savjetnik trenutno ne radi

  Tehnike: NUMEROLOGIJA, ANĐEOSKI I LJUBAVNI TAROT, VISAK, YI CHING, KNJIGA PROMJENA MUDROSTI, RUNE, IZRADA RUNSKIH AMAJLIJA

  Obavijesti me kada savjetnik bude dostupan Obavijestit ćemo Vas kada savjetnik bude dostupan

  Broj tel: 0906/240-240
  84 RSD/min

 • Mira / Kod 72
  Tarot savjetnik je slobodan

  Tarot savjetnik je zauzet

  Tarot savjetnik trenutno ne radi

  Tehnike: TAROT

  Obavijesti me kada savjetnik bude dostupan Obavijestit ćemo Vas kada savjetnik bude dostupan

  Broj tel: 0906/240-240
  84 RSD/min