Kabalistička astrologija (znak Lav)

Hebrejski naziv meseca kojim vlada znak Lav je  Av.

Karakteristike:

Odlučan, dominantan, snažan, superioran, saosećajan, strpljiv, dobra samokontrola, vodstvo. Zodijački znak Lav poznat je po svojoj snazi, dobrom samoizražavanju, upornosti i aroganciji. Njegov zaštitni znak su dominacija i vodstvo, što ih često dovodi do rizičnih odluka i zamke ega.

Obeležja meseca:

Mesec Av koji prema gregorijanskom kalendaru odgovara julu i avgustu označava vladavinu Sunca, odnosno, dominaciju vatrenog znaka Lav. U tom razdoblju prisutan je veći uticaj topline i naglašenosti elementa vatre. Kabalistička astrologija ovde predočava na brojne potencijale, veće delovanje i preuzimanje akcija. Međutim, potrebno je više opreza kada je u pitanju sopstveno ponašanje i način delovanja. Uspeh dolazi kroz više tolerancije, razumevanja i ljubavi.

 

Kabalistička astrologija (znak Devica)

 

Elul je hebrejski naziv meseca u kome vlada ovaj zemljani znak.

Karakteristike:

Praktičan, analitičan, inteligentan, strpljiv, ponizan, pažljiv, stidljiv, elegantan, skroman, nedostatak samopouzdanja. Osobe rođene u ovom mesecu teže postizanju finansijske sigurnosti i ostvarenju uspeha u karijeri. Privlače ih zanimanja koja su povezana sa medicinom, lečenjem, modom, lepotom.

Iako su Device izuzetno marljive i predane, one često imaju problem u sklapanju novih prijateljstava i zbližavanja sa drugima. Njihova težnja za savršenstvom i preterana studioznost vrlo često donosi im nedostatak ravnoteže, ali i gubitke u različitim životnim područjima.

Da bi stekli više poštovanja od drugih ljudi, rođeni u ovom znaku moraju promeniti neke sopstvene stavove, izbegavati kritikovanje i prihvatiti drugačije mišljenje.

Obeležja meseca:

Elul je mesec koji se odnosi na mogućnost obnove, transformaciju i poboljšanja. Da bi prevladali postojeće izazove, treba biti manje zahtevan i izbegavati kritikovanje drugih. To je mesec promena, novih inicijativa i vreme kada smo u potrazi za nečim novim. U ovom razdoblju naglašena su poznanstva, veće razumevanje života i potreba za novim poslovnim dostignućima.

 

Kabalistička astrologija (znak Vaga)

 

Hebrejsko ime meseca je Tishrei.

Karakteristike:

Osetljiv, romantičan, nežan, ima potrebu da ugodi drugima, intuitivan, osećajan, voli muziku, umetnost, ima mnoge interese. Ovim znakom vlada Venera koja predstavlja planetu ljubavi, šarma, lepote, novca.

Osobe rođene u ovom znaku su veoma romantične, teže skladu i harmoniji. Uopšteno imaju veliku želju za učenjem, novim saznanjima. Veoma su prilagodljivi, ali ponekad  lako izgube ravnotežu.

Planeta Venera, koja je njihov vladar, kontroliše područje novca što je jedan od razloga zašto Vaga ima interes ka sticanju materijalne i finansijske sigurnosti.

Obeležja meseca:

Tishrei je je sedmi mesec u godini. To je razdoblje u kome je naglašena poteba za novim početkom i promenom. Povezan je sa aspektom skrivenih potencijala i duhovnosti. Tada treba biti otvoren za nove projekte, ideje i težiti većoj prilagodljivosti. Gledanjem “iznutra, iz duhovnog ugla možemo videti ono što nam uskraćuje napredak i blokira naš razvoj. To je mesec kada treba detaljno analizirati situaciju i promeniti određena načela.

 • Vesna / Kod 05
  Tarot savjetnik je slobodan

  Tarot savjetnik je zauzet

  Tarot savjetnik trenutno ne radi

  Tehnike: NUMEROLOGIJA, ANĐEOSKI I LJUBAVNI TAROT, VISAK, YI CHING, KNJIGA PROMJENA MUDROSTI, RUNE, IZRADA RUNSKIH AMAJLIJA

  Broj tel: 0906/240-240
  84 RSD/min

 • Dragica / Kod 10
  Tarot savjetnik je slobodan

  Tarot savjetnik je zauzet

  Tarot savjetnik trenutno ne radi

  Tehnike: ASTROLOGIJA, NUMEROLOGIJA

  Broj tel: 0906/240-240
  84 RSD/min

 • Mira / Kod 72
  Tarot savjetnik je slobodan

  Tarot savjetnik je zauzet

  Tarot savjetnik trenutno ne radi

  Tehnike: TAROT

  Broj tel: 0906/240-240
  84 RSD/min