Osobe koje su rođene 04, 13, 22, 31 pripadaju energiji karte Car u tarotu.

Karmički uticaji u Tarot kartama: Osobe koje su rođene  sa energijom broja 4 poistovećuju se sa kartom Car u tarotu. Oni teže vlasti, moći i vladavini. Kod njih je zastupljena Yang energija i princip vatrenog elementa.

05VA-CAR

Ove osobe sposobne su da se suoče sa mnogim izazovima i prihvate odgovornost. U karmičkom smislu ovim osobama predodređen je veliki uspeh u životu. Njima će se otvoriti mnoge velike mogućnosti. Car kroz karmičke uticaje u Tarot kartama prikazuje želju za napretkom, uspehom i dobrom organizacijom. U negativnom smislu karta Car može prikazati tvrdoću u emocijama, podređenost i težnju za nametanjem. Karmički uticaji u Tarot karti Car mogu otkriti podređenost drugih ciljeva -materijalnim i finansijskim ciljevima. Kod ovih osoba može biti izražena osobina sitničavosti, prevlasti, škrtosti i nerazumevanja za potrebe drugih ljudi.

Osobe koje su rođene 05, 14, 23 pripadaju energiji karte Sveštenik u tarotu.

Karmički uticaji u Tarot kartama: Osobe koje su rođene  sa energijom broja 5 poistovećuju se sa kartom Sveštenik u tarotu. Kod ove karte najvažniji uticaji odnose se na duhovne i moralne zakone. U karmičkom smislu ljudi rođeni sa brojem 5 moraju poštovati tradiciju i običaje kako bi bili u stalnom skladu i harmoniji. Kod ovih osoba porodica, zakoni, norme, duhovnost i religija zauzimaju veoma važno mesto. Ove osobe su u stalnoj potrazi za usavršavanjem, duhovnim poboljšanjem. U karmičkom smislu, zadatak ovih osoba je da zaštite slabije od sebe, pomognu im i budu im podrška. Ovde su izražene veštine vođe i lidera, pa se od ovih osoba očekuje veliki doprinos kroz društvenu zajednicu.

Osobe koje su rođene 06, 15, 24 pripadaju energiji karte Ljubavnici u tarotu.

Karmički uticaji u Tarot kartama: Osobe koje su rođene  sa energijom broja 6 poistovećuju se sa kartom Ljubavnici u tarotu. Energija ove karte upućuje na šarm, komunikaciju. Ova karta u karmičkom smislu može ukazivati na tegobne situacije u sferi ljubavi. Osobe koje su rođene 5 u mesecu  često teže da osvoje naklonost suprotnog pola. Oni vole ekstravaganciju, harmoniju, lepotu i stručnjaci su za estetiku. U ovom životu teže potpunom usmeravanju pažnje u smislu većeg ispunjenja. Karmički uticaji u Tarot karti Ljubavnici predočavaju da osoba u polju ljubavi može imati dosta neusaglašenosti ili sukoba.

Osobe koje su rođene 07, 16, 25 pripadaju energiji karte Kočija u tarotu.

Karmički uticaji u Tarot kartama: Osobe koje su rođene  sa energijom broja 7 poistovećuju se sa kartom Kočija u tarotu. Osobe sa ovim brojem i energijom uvek teže postići planirani cilj. Oni su veoma nezavisni, odlučni, istrajni u ostvarenju svojih želja. Oni su uvek fokusirani na krajnji rezultat. U karmičkom smislu za njih u ovom životu je najvažnije da učinkovito usmere svoju energiju i svoje planove pretoče u dela. Motivacija je najbitniji životni koncept ovih osoba. Karmički uticaji u Tarot karti Kočija ukazuju da osoba kroz spiritualne i duhovne sfere može doći do boljih ideja i napretka. Negativna strana ove karte može se sagledati u manjku fokusiranosti, zbunjenosti, nedostatku pravog cilja. Agresivno i konfliktno ponašanje, sposobnost za zla dela može se manifestovati kao odraz negativne karme u ovom životu.

 • Vesna / Kod 05
  Tarot savjetnik je slobodan

  Tarot savjetnik je zauzet

  Tarot savjetnik trenutno ne radi

  Tehnike: NUMEROLOGIJA, ANĐEOSKI I LJUBAVNI TAROT, VISAK, YI CHING, KNJIGA PROMJENA MUDROSTI, RUNE, IZRADA RUNSKIH AMAJLIJA

  Obavijesti me kada savjetnik bude dostupan Obavijestit ćemo Vas kada savjetnik bude dostupan

  Broj tel: 0906/240-240
  84 RSD/min

 • Mira / Kod 72
  Tarot savjetnik je slobodan

  Tarot savjetnik je zauzet

  Tarot savjetnik trenutno ne radi

  Tehnike: TAROT

  Obavijesti me kada savjetnik bude dostupan Obavijestit ćemo Vas kada savjetnik bude dostupan

  Broj tel: 0906/240-240
  84 RSD/min