Tarot ima za cilj da prouči karmičke probleme vezane za samu energiju čoveka kroz sve karte iz velike i male Arkane.

tarot_karta_255x437

Karmički uticaji u Tarot kartama mogu biti prikazani kroz mnogobrojne događaje. Da bi razumeli uzroke karme, kao posledične veze sa sadašnjim životom i događajjima, potrebno je kroz datum rođenja i dobijeni broj sagledati koja tarot karta odgovara našoj energiji i šta je to što nam ona poručuje da promenimo ili naučimo. Na primer, osobe koje su rođene 01, 10, 19, 28, pripadaju prvoj karti – Mag u tarotu.

Karmički uticaji u Tarot kartama: Osobe koje su rođene  sa energijom broja 1 poistovećuju se sa kartom Mag u tarotu. Oni su rođene vođe, jedinstveni su, imaju originalne ideje, teže samostalnosti, liderstvu i inovacijama. Tokom života, zahvaljujući svojoj urođenoj veštini i mnogim talentima, uvek postižu veliki uspeh. Oni ne mogu postići uspeh kroz timski rad, već kroz samostalno delovanje. Za ove osobe sloboda je veoma važan deo života. Njihova energija je veoma jaka, oni kroz princip materijalizacije ostvaruju svoju sreću. Međutim, negativna strana ove karte sastoji se u često loše prenetoj karmi, gde osoba u ovom životu može ispaštati za dela iz prethodne inkarnacije. Osobe čija je karta Mag moraju puno pažnje posvetiti mentalnomi fizičkom zdravlju tokom života. Karmički uticaji u Tarot kartama ukazuju da ove osobe moraju težiti suzbijanju određenih želja, jer one mogu biti štetne za samu osobu.

Osobe koje s rođene 02, 11, 20, 29 pripadaju drugoj karti Visoka sveštenica u tarotu.

Karmički uticaji u Tarot kartama: Osobe koje su rođene sa energijom broja 2 poistovećuju se sa kartom Visoka sveštenica u tarotu. Ove osobe poseduju veštinu dobre komunikacije i diplomatičnosti. Oni lako rešavaju nastale sukobe, konflikte i nesporazume. Oni imaju sposobnost da smire negativne izlive energije, besa, nezadovoljstva iIi frustracija. Karmički uticaji u Tarot kartama govore da osobe predstavljene kartom Visoka sveštenica ima jaku intuiciju i osećaj kroz vizije. Osobe čija je karta Visoka sveštenica uvek vide ono što drugi ne mogu i lakše dođu do suštine samog problema. Njihovi osećaju su kristalno jasni, čisti i razumljivi. Ove osobe odlikuje pažljivost, osećajnost, mističnost, ali i doza opreza. Veoma često one ne pokazuju svoje prave osećaje. Karmički uticaji u Tarot kartama ovde prikazuju veliku odlučnost, znatiželju, ali i istrajnost u stizanju do cilja.

Osobe koje su rođene 03, 12, 21, 30 pripadaju trećoj karti Carica u tarotu.

Karmički uticaji u Tarot kartama: Osobe koje su rođene sa energijom broja 3 poistovećuju se sa kartom Carica u tarotu. Ove osobe imaju jaku energiju, teže dominaciji, materijalnim aspektima, uvek zauzimaju vodeće pozicije u poslu. U društvu oni su uvek u centru pažnje. Imaju dobre sposobnosti organizovanja i osećaj za estetiku. Izuzetno su osećajni, šarmantni i poseduju veliki količinu Yin energije u sebi. U karmičkom smislu uvek su okrenuti materijalnoj strani života, vlasti i materijalnom blagostanju. Karmički uticaji u Tarot kartama mogu se manifestovati u potrebi da se bude iznad ostalih. Osećaj kontrole ili straha može veoma često biti glavna spona spoticanja kod ovih osoba.

 

 

 • Ela / Kod 151
  Tarot savjetnik je slobodan

  Tarot savjetnik je zauzet

  Tarot savjetnik trenutno ne radi

  Tehnike: ASTROLOGIJA, TAROT, NUMEROLOŠKI TAROT, VISAK, FENG SHUI NUMEROLOGIJA, ANĐEOSKI BROJEVI, TUMAČENJE SNOVA, RUNE, KRISTALI

  Broj tel: 0906/240-240
  84 RSD/min

 • Ariana / Kod 61
  Tarot savjetnik je slobodan

  Tarot savjetnik je zauzet

  Tarot savjetnik trenutno ne radi

  Tehnike: ASTROLOGIJA, REIKI, YI-YING, TAROT

  Broj tel: 0906/240-240
  84 RSD/min

 • Marko / Kod 112
  Tarot savjetnik je slobodan

  Tarot savjetnik je zauzet

  Tarot savjetnik trenutno ne radi

  Tehnike: TAROT, ASTROLOGIJA, NUMEROLOGIJA

  Broj tel: 0906/240-240
  84 RSD/min

 • Marijana / Kod 98
  Tarot savjetnik je slobodan

  Tarot savjetnik je zauzet

  Tarot savjetnik trenutno ne radi

  Tehnike: TAROT, TUMAČENJE SNOVA

  Broj tel: 0906/240-240
  84 RSD/min