Petao – rođeni 1921, 1933, 1945, 1957, 1969, 1981, 1993, 2005, 2017.

Prvih pet meseci 2018. godine prema kineskom horoskopu biće izuzetno povoljni za sve one osobe rođene u ovom znaku koje žele da naprave značajnije promene u svom životu. To će biti razdoblje u kome treba preispitati dosadašnje strategije i fokusirati se na ono što je najvažnije.

Petao će tokom vladavine Vatrenog Majmuna takođe da se suoči sa izvesnim problemima u partnerskim odnosima. U 2016. godini ovaj znak mora izbegavati plahovite postupke, kao i donošenje brzih odluka, jer to može imati vrlo negativan učinak, posebno na bračna partnerstva.

Kineski horoskop predviđa da će 2018 biti prosperitetna godina za znak Petla. Inače, ovaj znak u predstojećem razdoblju može započeti nove poslovne projekte. Vladavina Vatrenog Majmuna ovom znaku ne donosi veliku dinamiku, pa će tempo na profesionalnom planu biti u izvesnoj meri usporeniji.

U 2018. godini Petao će uspeti da smanji određene troškove, što će mu omogućiti da dodatno uštedi i poboljša svoj budžet. Ovaj znak kineskog zodijaka imaće zanimljive mogućnosti i prilike koje će doprineti ostvarenju uspeha u karijeri. U celini, godina Vatrenog Majmuna biće dosta prosperitetna za znak Petla koga očekuje  finansijsko poboljšanje i veći profit.

Na porodičnom planu Petao će doneti mnoge odluke. Mlađi predstavnici ovog znaka težiće osamostaljivanju i odlasku iz porodičnog doma.  Takođe, mnoge osobe rođene u znaku Petla prihvatiće određene situacije na mnogo zreliji način.

Kineski horoskop predviđa da će Petao u ljubavi imati dosta sreće. 2018.godina biće vrlo povoljna za sve osobe koje su već u bračnoj zajednici. Naime, za usamljene predstavnike ovog kineskog zodijaka godina Vatrenog Majmuna sugeriše da moraju detaljno preispitati svoje želje i na iskren način pristupiti novom partnerstvu.

Zimski period 2018 godine biće povoljan za nova poznanstva, ali i rešavanje starih problema sa voljenom osobom. Mnogi nesporazumi biće razjašnjeni, kao i određene sumnje. Prema kineskom horoskopu, 2016. godina ukazuje na odlično razumevanje u sferi ljubavi i romantike, ali i na veću emocionalnu stabilnost. Za razliku od prethodnih godina, u 2018. ovom znaku zodijaka donosi više harmonije i sklada.

Na zdravstvenom planu Petao mora biti oprezniji. Ovaj znak kineskog zodijaka poznat je po velikoj osetljivosti, a u godini Vatrenog Majmuna moguće su izvesne zdravstvene tegobe. Za ovaj znak savetuje se popravljanje ishrane, unošenje više voća i povrća. U zimskom periodu  moguća je veća podložnost prehladama i padu imuniteta.

 • Vesna / Kod 05
  Tarot savjetnik je slobodan

  Tarot savjetnik je zauzet

  Tarot savjetnik trenutno ne radi

  Tehnike: NUMEROLOGIJA, ANĐEOSKI I LJUBAVNI TAROT, VISAK, YI CHING, KNJIGA PROMJENA MUDROSTI, RUNE, IZRADA RUNSKIH AMAJLIJA

  Broj tel: 0906/240-240
  84 RSD/min

 • Verica / Kod 35
  Tarot savjetnik je slobodan

  Tarot savjetnik je zauzet

  Tarot savjetnik trenutno ne radi

  Tehnike: TAROT, PSIHOLOŠKI RAZGOVORI

  Broj tel: 0906/240-240
  84 RSD/min

 • Marijana / Kod 98
  Tarot savjetnik je slobodan

  Tarot savjetnik je zauzet

  Tarot savjetnik trenutno ne radi

  Tehnike: TAROT, TUMAČENJE SNOVA

  Broj tel: 0906/240-240
  84 RSD/min