Pas – rođeni 1922, 1934, 1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006, 2018.

Za kineski znak Pas, prema predviđanju, 2017. godina doneće nove mogućnosti, dok će kreativni talenti imati ključnu ulogu na profesionalnom planu. Međutim, Pas se takođe može suočiti sa izvesnim poteškoćama i preprekama. Ukoliko uspe da savlada period otežanja, od polovine 2017. godine ovaj znak očekuje razdoblje pozitivnih promena. Tokom 2017. godine Pas mora naučiti da sa više optimizma i entuzijazma sagledava život.

Vladavina Vatrenog Majmuna predviđa dosta perioda frustracija, ali i izazova zbog nerešenih situacija iz prošlosti. Istrajnost i hrabrost Psa biće od velikog značaja za rešavanje finansijskih problema. No, u ovoj godini Pas mora izbegavati luskuzan stil života i i truditi se da umanji određene troškove. Ovaj znak kineskog horoskopa tokom 2016. ne sme žuriti sa donošenjem odluka.

Na profesionalnom planu Pas će imati bolju saradnju sa poslovnim partnerima i kolegama. No, nove odgovornosti na poslu  zahtevaće dosta žrtvovanja, pa treba biti više analitičan diplomatičan kako bi se izbegle neprijatne situacije.

Kineski horoskop na finansijskom planu predviđa da će se Pas suočiti sa novim izazovima, što će zahtevati bolju organizaciju i uspostavljanje ravnoteže između prihoda i trošenja. Tokom letnjeg perioda 2017. godine Pas može ući u projekte koji sa sobom nose izvestan rizik.

Za osobe koje su u potrazi za poslom 2017. godina donosi nove mogućnosti i smatra se izuzetno povoljnom. Mnoge osobe rođene u ovom znaku kineskog zodijaka imaće promenljiva razdoblja  u području finansija i karijere. No i pored izazova, vladavina Vatrenog Majmuna  sugeriše da Pas mora biti odlučniji i imati više poverenja kako bi uspeo da ostvari napredak i veće prihode.

U ljubavi, prema predviđanju kineskog horoskopa, 2017. godina donosi povoljan rast, sklad i period veće harmonije. Usamljene osobe rođene u znaku Psa imaće veoma zanimljivo i neobično poznanstvo. Od meseca jula ljubavni život ovog znaka biće više uravnotežen. Osobe koje su u braku očekuje period većeg razumevanja, romantike i društvenih aktivnosti.

Na porodičnom planu Pas tokom vladavine Vatrenog Majmuna ne sme biti previše sumnjičav, jer to može izazvati dosta sukoba. No, kod nekih predstavnika ovog kineskog zodijaka u 2016. može doći do neočekivanih problema ili lošeg porodičnog događaja.

Tokom 2016. godine zdravstveno stanje Psa biće dobro, ali najveći problem može pričinjavati stres. Zbog toga, ovaj znak kineskog zodijaka može upasti u depresiju. Takođe, glavobolje će biti prisutne tokom  predstojećeg razdoblja. Glavni uzročnik biće velika količina stresa, pa se savetuje više odmora i redovniji san.

 • Iris / Kod 84
  Tarot savjetnik je slobodan

  Tarot savjetnik je zauzet

  Tarot savjetnik trenutno ne radi

  Tehnike: VISAK, KARTE SUDBINE, UROĐENA VIDOVITOST

  Broj tel: 0906/240-240
  84 RSD/min

 • Vesna / Kod 05
  Tarot savjetnik je slobodan

  Tarot savjetnik je zauzet

  Tarot savjetnik trenutno ne radi

  Tehnike: NUMEROLOGIJA, ANĐEOSKI I LJUBAVNI TAROT, VISAK, YI CHING, KNJIGA PROMJENA MUDROSTI, RUNE, IZRADA RUNSKIH AMAJLIJA

  Broj tel: 0906/240-240
  84 RSD/min

 • Mira / Kod 72
  Tarot savjetnik je slobodan

  Tarot savjetnik je zauzet

  Tarot savjetnik trenutno ne radi

  Tehnike: TAROT

  Broj tel: 0906/240-240
  84 RSD/min