Primenom astrologije i Feng Shui-a možemo saznati kako da ostvarimo blagostanje u svom životu, privučemo prosperitet i finansijski napredak. Svakom zodijačkom znaku dodeljuje se određen kristal, biljka, boja, mantra koji pomažu da dođe do transformacije. Ključ obilja obuhvata sve one elemente koji mogu privući uspeh, dajući nam ujedno smernice za ono što treba koristiti i ono što bi trebalo izbegavati.

Ključ obilja za zodijački znak Vaga

Vladar ovog vazdušnog zodijačkog znaka je Venera što ukazuje na važnost sklada, traženje balansa i ravnoteže. Najbolja kombinacija boja obuhvata nijanse smaragdno i svetlo zelene jer će one privući obilje i prosperitet. Feng Shui preporuka je da se u domu koriste mirisni štapići sandalovine.

Ključ obilja za zodijački znak Škorpija

Mističnom i tajanstvenom znaku Škorpije veoma često se pružaju brojne prilike i mogućnosti za napredak, koje on vešto koristi. Za predstavnike ovog vodenog znaka preporučuje se da uvek sa sobom nose jedan gorski kristal koji će pomoći da se ostvari veći sklad i privuče obilje u život. U periodu kada je aktuelan tranzit Meseca u znaku intuicija ovih osoba je pojačana što je idealno za početak novih poslovnih aktivnosti i uspeh.

Ključ obilja za zodijački znak Strelac

Ovom spontanom i optimističnom znaku zodijaka kojim vlada Jupiter- planeta sreće, za ostvarenje prosperiteta preporučuje se postavljanje kristala ametist i kombinacija ljubičaste boje u domu (ljubičasti dekorativni predmeti, biljke sa ljubičastim cvetovima, itd.). Na taj način vraća se sklad i naglašava pozitivna energija u okruženju što doprinosi većoj učinkovitosti i prosperitetu u svakodnevnom životu.

Ključ obilja za zodijački znak Jarac

Zemljani znak Jarac vrlo često je sklon negativnim stavovima i depresivnom raspoloženju. Feng Shui preporuka je da se svake nedelje bar po jednom u domu koriste opuštajuće kupke sa aromatičnim mirisom ruže. U domu bi trebalo da preovladavaju nežne, oker boje koje će delovati podsticajno i  doprineti pozitivnijem životnom stavu.

Ključ obilja za zodijački znak Vodolija

Kod maštovite i originalne Vodolije uvek je prisutno dosta kreativnih ideja, međutim, one ih često zapostave. S’ obzirom da ovaj znak ima jaku intuiciju, preporuka je da se ojača segment koji se odnosi na kreativnost, a na papiru napišu ideje i vizije.

Ključ obilja za zodijački znak Ribe

Ovaj vodeni znak zodijaka kojim vlada Neptun, planeta imaginacije i snova, teško ostvaruje sklad i zna da izgubi dodir sa realnošću. Ribe imaju odličnu intuiciju što im može dosta pomoći u privlačenju bogatstva i prosperiteta. Feng Shui preporučuje postavljanje metalnih zvončića u dom, kao i odabir biljki sa belim cvetovima. Ovo će doprineti većem uravnoteženju i stvoriti skladnu atmosferu koja je potrebna za privlačenje blagostanja i jačanje intuitivnih sposobnosti.

 • Ela / Kod 151
  Tarot savjetnik je slobodan

  Tarot savjetnik je zauzet

  Tarot savjetnik trenutno ne radi

  Tehnike: ASTROLOGIJA, TAROT, NUMEROLOŠKI TAROT, VISAK, FENG SHUI NUMEROLOGIJA, ANĐEOSKI BROJEVI, TUMAČENJE SNOVA, RUNE, KRISTALI, REIKI, TERAPIJA BOJAMA, ANĐEOSKE KARTE, ISCJELJIVANJE ANĐEOSKIM ENERGIJAMA

  Broj tel: 0906/240-240
  84 RSD/min

 • Vesna / Kod 05
  Tarot savjetnik je slobodan

  Tarot savjetnik je zauzet

  Tarot savjetnik trenutno ne radi

  Tehnike: NUMEROLOGIJA, ANĐEOSKI I LJUBAVNI TAROT, VISAK, YI CHING, KNJIGA PROMJENA MUDROSTI, RUNE, IZRADA RUNSKIH AMAJLIJA

  Broj tel: 0906/240-240
  84 RSD/min

 • Marijana / Kod 98
  Tarot savjetnik je slobodan

  Tarot savjetnik je zauzet

  Tarot savjetnik trenutno ne radi

  Tehnike: TAROT, TUMAČENJE SNOVA

  Broj tel: 0906/240-240
  84 RSD/min

 • Mira / Kod 72
  Tarot savjetnik je slobodan

  Tarot savjetnik je zauzet

  Tarot savjetnik trenutno ne radi

  Tehnike: TAROT

  Broj tel: 0906/240-240
  84 RSD/min