Primenom astrologije i Feng Shui-a možemo saznati kako da ostvarimo blagostanje u svom životu, privučemo prosperitet i finansijski napredak. Svakom zodijačkom znaku dodeljuje se određeni kristal, biljka, boja, mantra koji pomažu da dođe do transformacije. Ključ obilja obuhvata sve one elemente koji mogu privući uspeh, dajući nam ujedno smernice za ono što treba koristiti i ono što bi trebalo izbegavati.

Ključ obilja za zodijački znak Ovan

Vladar Ovna je Mars, planeta energije i dinamike, zbog čega je za predstavnike ovog znaka od izuzetne važnosti pronalaženje ravnoteže u svakodnevnom životu kako bi se privuklo obilje i prosperitet. Napišite na papir sve što želite da učinite kako bi povećali svoj prihode i postaviti ga na vidljivo mesto ili u područje koje se odnosi na prosperitet zajedno sa crvenim koralom.

Ključ obilja za zodijački znak Bik

Vladar Bika je Venera, a šest je mistični broj ove planete. On predstavlja porodicu, odgovornost, imovinu, novac, pa je je veoma korisno da bude zastupljen u području bogatstva u vidu šest kristala, šest figura, itd. Sa obzirom da je Bik zemljani znak zodijaka, prisutnost biljki u domu je veoma važno. Feng Shui savetuje postavljanje bambusa u blizini ulaza ili kuhinji. Biljke sa trnjem i kaktus treba izbegavati u životnom okruženju.

Ključ obilja za zodijački znak Blizance

Merkur, vladajuća planeta Blizanca, odnosi se na komunikaciju pa se ovaj znak zodijaka dosta oslanja na svoje komunikacijske veštine. Njihova boja je žuta, kristal ćilibar, a zajednička kombinacija ova dva elementa u području novca sjajna je za pokretanje finansijskog obilja.

Ključ obilja za zodijački znak Rak

Zodijački znak Rak uvek sa lakoćom privlači blagostanje u svoj život. Budući da pripada elementu vode, preporučuje se postavljanje male fontane ili akvarijuma sa zlatnim ribicama koje privlače energiju blagostanja u dom. U perodu kada se mlad ili pun Mesec nalazi u znaku treba slediti intuiciju kada su u pitanju brojevi za igre na sreću.

Ključ obilja za zodijački znak Lav

Sunce je vladar ovog vatrenog znaka, što mu daje dosta snage i vitalnosti. Zlatno prstenje sa poludragim i dragim kamenjem je odlična kombinacija koja će ojačati energiju ovih osoba. Prilikom odlaska na razgovor na posao preporučljivo je da se uvek nosi nešto od zlata, a u novčaniku treba držati novčanicu presavijenu u vidu trougla.

 

 

Ključ obilja za zodijački znak Devica

Devica spada u jedan od najvrednijih znakova zodijaka, pa se često kaže da sreću ostvaruje kroz sopstveni rad, trud i zalaganje. Spada u zemljani element pa se prema Feng Shui-u savetuje jačanje ovog segmenata u domu kako bi se privuklo blagostanje i obilje.

 • Ela / Kod 151
  Tarot savjetnik je slobodan

  Tarot savjetnik je zauzet

  Tarot savjetnik trenutno ne radi

  Tehnike: ASTROLOGIJA, TAROT, NUMEROLOŠKI TAROT, VISAK, FENG SHUI NUMEROLOGIJA, ANĐEOSKI BROJEVI, TUMAČENJE SNOVA, RUNE, KRISTALI, REIKI, TERAPIJA BOJAMA, ANĐEOSKE KARTE, ISCJELJIVANJE ANĐEOSKIM ENERGIJAMA

  Broj tel: 0906/240-240
  84 RSD/min

 • Vesna / Kod 05
  Tarot savjetnik je slobodan

  Tarot savjetnik je zauzet

  Tarot savjetnik trenutno ne radi

  Tehnike: NUMEROLOGIJA, ANĐEOSKI I LJUBAVNI TAROT, VISAK, YI CHING, KNJIGA PROMJENA MUDROSTI, RUNE, IZRADA RUNSKIH AMAJLIJA

  Broj tel: 0906/240-240
  84 RSD/min

 • Marijana / Kod 98
  Tarot savjetnik je slobodan

  Tarot savjetnik je zauzet

  Tarot savjetnik trenutno ne radi

  Tehnike: TAROT, TUMAČENJE SNOVA

  Broj tel: 0906/240-240
  84 RSD/min

 • Mira / Kod 72
  Tarot savjetnik je slobodan

  Tarot savjetnik je zauzet

  Tarot savjetnik trenutno ne radi

  Tehnike: TAROT

  Broj tel: 0906/240-240
  84 RSD/min