Kombinacije karte Mag u uspravnom položaju sa ostalim tarot kartama odnosi se na percepciju, kreativne potencijale,  snagu i mogućnosti za nove početke.

tarot_karta_255x437

Tarot karta Mag u kombinaciji sa kartom Budala simboliše uzvišene ciljeve, neplanirane situacije i potenijalnu opasnost vezanu za vodu.

Tarot karta Mag u kombinaciji sa kartom Visoka sveštenica odnosi se na nova iskustva u ljubavi, novo poznanstvo i povezanost sa veštičarenjem.

Tarot karta Mag u kombinaciji sa kartom Carica upućuje na nove ideje, kreativnost i muškarca koji pravi kontakte sa starijim ženskim osobama.

Tarot karta Mag u kombinaciji sa kartom Car simboliše materijalni aspekt, poslovnu interakciju i odnos između zaposlenog i nadređenog u poslu.

Tarot karta Mag u kombinaciji sa kartom Sveštenik odnosi se na zajedničke ciljeve, kontakt sa državnim vlastima i emocionalnu uznemirenost.

Tarot karta Mag u kombinaciji sa kartom Ljubavnici predstavlja situaciju u kojoj su prisutne prepreke, ljubavnu prevaru i zdravstvene probleme povezane sa polno prenosivim bolestima.

Tarot karta Mag u kombinaciji sa kartom Kočija simboliše rizik, promenu situacije, putovanje i individualnu unutrašnju snagu.

Tarot karta Mag u kombinaciji sa kartom Snaga upućuje na postizanje cilja bez velikog napora, seksualnost i božansku zaštitu.

Tarot karta Mag u kombinaciji sa kartom Pustinjak predstavlja nervnu napetost, vreme samoće, potragu za duhovnim uzdignućem i emocije koje su unutar osobe.

Tarot karta Mag u kombinaciji sa kartom Točak sreće simboliše dolazak važnih vesti, kraj određenog ciklusa i karmičke događaje.

Tarot karta Mag u kombinaciji sa kartom Pravda odnosi se na zvaničan ulazak u bračnu zajednicu, prekid braka, otežanja i strah zbog novog teškog perioda.

Tarot karta Mag u kombinaciji sa kartom Obešen čovek predstavlja za žensku osobu trudnoću, nemogućnost da se utiče na trenutnu situaciju i osobu koja je spremna da pomogne drugima.

Tarot karta Mag u kombinaciji sa kartom Smrt upućuje na iznenadni dolazak neke osobe u dom, kraj ljubavnog partnerstva i regeneraciju.

Tarot karta Mag u kombinaciji sa kartom Umerenost odnosi se na period prilagođavanja, kratka putovanja, duhovnu zaštitu i ponovni kontakt sa osobom sa kojom nismo bili u dobroj korelaciji.

Tarot karta Mag u kombinaciji sa kartom vrag simboliše prepreke, tračeve, napravljenu ljubavnu magiju sklonost ka porocima i težnju da se kroz manipulaciju dođe do cilja.

Tarot karta Mag u kombinaciji sa kartom Kula odnosi se na situacije koje će biti veoma opasne za osobu, destruktivnost i mnogobrojne konflikte sa muškim osobama.

Tarot karta Mag u kombinaciji sa kartom Zvezda predstavlja nagrade, period uspeha, izraženu kreativnu energiju i poboljšanje zdravstvene situacije.

Tarot karta Mag u kombinaciji sa kartom Mesec upućuje na psihičke poremećaje, težnju ka materijalnom uspehu, iluzije, prilagođavanje i analiziranje detalja.

Tarot karta Mag u kombinaciji sa kartom Sunce odnosi se na nove početke, realizaciju novih ideja, rođenje deteta i pomoć od osobe koja se bavi alternativnim načinima lečenja.

Tarot karta Mag u kombinaciji sa kartom Sud simboliše promene trenutne situacije, odlazak na zatvoreno mesto i spor napredak.

Tarot karta Mag u kombinaciji sa kartom Svet predstavlja susret sa strancima, dugo putovanje  i pojačanu društvenu interakciju.

Tarot karta Mag u kombinaciji sa elementima palica ( štapova ) osnosi se na orjentisanost ka cilju, nove poslovne ugovore i očekivanja koja neće biti ispunjena.

Tarot karta Mag u kombinaciji sa elementima pehara upućuju na trudnoću, težnju ka timskom radu, organizaciju i stagnaciju u ostvarenju poslovnih planova.

Tarot karta Mag u kombinaciji sa elementima mačeva odnosi se na nove ideje, nepošten i nekorektan odnos prema drugima, gubitke i rastanke.

Tarot karta Mag u kombinaciji sa elementima pentakli predstavlja pozajmice od drugih, poslovanje koje neće doneti profit, želju za novim znanjima i manjak prihoda.

 

 

 • Vesna / Kod 05
  Tarot savjetnik je slobodan

  Tarot savjetnik je zauzet

  Tarot savjetnik trenutno ne radi

  Tehnike: NUMEROLOGIJA, ANĐEOSKI I LJUBAVNI TAROT, VISAK, YI CHING, KNJIGA PROMJENA MUDROSTI, RUNE, IZRADA RUNSKIH AMAJLIJA

  Obavijesti me kada savjetnik bude dostupan Obavijestit ćemo Vas kada savjetnik bude dostupan

  Broj tel: 0906/240-240
  84 RSD/min

 • Mira / Kod 72
  Tarot savjetnik je slobodan

  Tarot savjetnik je zauzet

  Tarot savjetnik trenutno ne radi

  Tehnike: TAROT

  Obavijesti me kada savjetnik bude dostupan Obavijestit ćemo Vas kada savjetnik bude dostupan

  Broj tel: 0906/240-240
  84 RSD/min