Kombinacija karte Snaga u uspravnom položaju sa ostalim Tarot kartama simboliše specifične situacije, akciju, inicijativu, smetnje, toleranciju, područja slabosti i unutrašnje snage.

ClickHandler.ashx

Tarot karta Snaga u kombinaciji sa kartom Budala predstavlja rizikovanje, prekid posla, značajne situacije koje se ignorišu i neuspešne inicijative.

Tarot karta Snaga u kombinaciji sa kartom Mag označava zalaganje za nove poslovne projekte, neuspeh zbog prisustva magije, prepreke i želju za većom harmonijom.

Tarot karta Snaga u kombinaciji sa kartom Visoka sveštenica predskazuje emotivni pritisak u ljubavom partnerstvu, tvrda načela i sporost u delovanju.

Tarot karta Snaga u kombinaciji sa kartom Carica ukazuje na žensku osobu jake unutrašnje snage, dominaciju i neizbežnu promenu posla.

Tarot karta Snaga u kombinaciji sa kartom Car simboliše zalaganje, trud, veću samodisciplinu, osobu koja poštuje tradiciju i završetak neke obmane.

Tarot karta Snaga u kombinaciji sa kartom Sveštenik predstavlja jaka verska ubeđenja, mudrost, pojačane ljubavne i seksualne želje.

Tarot karta Snaga u kombinaciji sa kartom Ljubavnici upućuje na nove mogućnosti, usmeravanje ka novim ciljevima, jačanje ljubavnog odnosa, obećanja i rad u zajednici.

Tarot karta Snaga u kombinaciji sa kartom Kočija označava nestabilnu ljubavnu vezu, preuzimanje rizika, nezavisnost u delovanju i uspeh u poslovima vezanim za umetnost.

Tarot karta Snaga u kombinaciji sa kartom Pustinjak simboliše jaku duhovnu snagu osobe, usamljenost u ljubavi, unutrašnje strahove i sukobljivost sa drugima zbog verskih ubeđenja.

Tarot karta Snaga u kombinaciji sa kartom Točak sreće predstavlja stabilnost na materijalnom planu, smirenje, promenljivost, šanse i mogućnosti koje ne treba odbiti.

Tarot karta Snaga u kombinaciji sa kartom Pravda predočava prepreke, odlaganja povezana sa poslovnim projektima, agresivno ponašanje u želji da se dođe do pravde i nemirnu savest.

Tarot karta Snaga u kombinaciji sa kartom Obešen čovek simboliše vreme jake emocionalne povezanosti dve osobe, zastoje i velike promene.

Tarot karta Snaga u kombinaciji sa kartom Smrt upućuje na mnogobrojne promene, nedostatak unutrašnje i fizičke snage, bol, želju osobe da se otrgne od prošlosti, tajnovitost, neprijatna iskustva i nove životne lekcije.

Tarot karta Snaga u kombinaciji sa kartom Umerenost predstavlja težnju za obnovom unutrašnje snage, ljubavni odnos koji će biti prekinut na brzinu, neprijateljstvo i mogućnost nalaženja dodatnog posla.

Tarot karta Snaga u kombinaciji sa kartom vrag odnosi se na umešanost treće osobe u ljubavnu vezu, manjak volje, nasilje, prepreke u napretku i veliki stres. Ova kombinacija u tarot kartama predočava da osoba mora biti izuzetno oprezna u svim svojim nastojanjima.

Tarot karta Snaga u kombinaciji sa kartom Kula simboliše problem sa zdravljem, bol zbog fizičkog obračuna, veoma negativne događaje koji že obeležiti dalji život osobe, plahovitost i neispunjene poslovne planove.

Tarot karta Snaga u kombinaciji sa kartom Zvezda ukazuje na intuiciju, laži, obmane, protivljenje mišljenju drugih osoba i usavršavanje na intelektualnom planu.

Tarot karta Snaga u kombinaciji sa kartom Mesec označava prikrivanje mračne prošlosti, nervnu napetost, intuiciju i osobu koja se bavi ezoteričnim diciplinama i otkrivanjem budućih događaja.

Tarot karta Snaga u kombinaciji sa kartom Sunce predstavlja veliku unutrašnju snagu, osobu koja uliva poverenje, kreativnu energiju, težnje, ambicije i zadovoljstvo.

Tarot karta Snaga u kombinaciji sa kartom Sud upućuje na stidljivost, oprez, period rasterećenja i težnje ka novim ciljevima.

Tarot karta Snaga u kombinaciji sa kartom Svet simboliše pojačano trošenje energije, pojačanu komunikaciju, mnogobrojne susrete, nove šanse i poboljšanje ličnog integriteta.

Tarot karta Snaga u kombinaciji sa elementima palica ( štapova ) odnosi se na verovanje u unutrašnju snagu, darove, prepreke sa kojima se treba suočiti, nepovoljan uticaj drugih i neprijate događaje za žensku osobu.

Tarot karta Snaga u kombinaciji sa elementima pehara predstavlja duhovnost, uspeh, radost, trud, uticaj ugledne osobe i prijateljstvo.

Tarot karta Snaga u kombinaciji sa elementima mačeva simboliše prijatelja impulsivne naravi, tračeve i klevete nepoštenih ljudi, iluzije i uspeh nakon velikog zalaganja.

Tarot karta Snaga u kombinaciji sa elementima pentakli upućuje na ljubomoru, prijatelja koji je veoma neiskren i lukav, nova poznanstva, opasnosti i ustanove za odvikavanje od poroka.