Prema brojnim verovanjima smatra se da broj kuće može biti sinonim za za zlu kob. Oni koji traže novi dom ili planiraju da se presele treba da znaju da broj stana ili kuće govori o energiji i vibracijama tog prostora. Broj doma može uticati na lične odnose i doprineti razvoju karmičkih uticaja. Mnogi veruju da zbir kućnog broja predočava o mogućim konfliktima, nelagodnosti ili neprijatnim trenucima.

 

 

Da bi napravili jednostavnu analizu kućnog broja potrebno je sve brojeve sabrati i svesti na jednocifren. Na primer, kuća sa brojem 1343 svodi se na broj 2, odnosno, 1+3+4+3=11(1+1=2). Da bi izbegli energiju destrukcije potrebno je dodati odgovarajuća slova pored zbirnog broja kako bi došlo do većeg uravnoteženja i sklada. U nastavku su predstavljena značenja kućnog broja i slovo koje treba dodati kako bi se osigurale određene prednosti.

Kućni broj 5

Kućni broj 5 – Obično privlači nepostojane osobe, koje imaju tendenciju ka stalnom pokretu i putovanjima. U takvom domu prisutni su brojni nesporazumi i nerazumevanje između ljubavnih parova. Ovaj kućni broj se smatra idealnim za one ljude koji žive sami, ne vole ograničenja, niti emotivno vezivanje, već teže slobodi i nezavisnosti. Kuća sa brojem pet predočava na problem sa stabilnošću, a za postizanje boljeg razumevanje savetuje se da se pored ovog kućnog broja doda slovo A.

Kućni broj 6

Kućni broj 6 – Stanovnici ovog doma najčešće su okrenuti ka porodici i sticanju sigurnosti na porodičnom planu. Ovde je prisutno dosta ljubavi, posvećenost, druženje i prijatna atmosfera. Osećaj odgovornosti je naglašen. Dakle ovaj dom smatra se idealnim za one ljude koji su fokusirani ka formiranju porodice. Najveći problem kod kućnog broja 6 manifestuje se kroz vid sputavanja od strane starije dominantne ženske osobe.

Kućni broj 7

Kućni broj 7 – Najčešće oslikava dom koji je idealan za odmor, tišinu i mir. Dakle, ovo okruženje pogoduje aktivnostima vezanim za duhovnost, jačanje koncentracije i aktivnosti u području vere. Ovaj broj donosi izvesnu izolaciju, pa se ne smatra pogodnim za dinamične, aktivne ljude, jer vibracija 7 podstiče mentalni nemir, razdražljivost i nervozu. Kuća sa brojem sedam takođe  predočava na problem u emocionalnim odnosima, pa se savetuje dodavanje slova H pored kućnog broja.

Kućni broj 8

Kućni broj 8 – Privlači dobar status, moć, luksuz, novac. Smatra se pogodnijim za poslovni prostor, jer vibracija broja 8 naglašava aspekte materijalnog. Ono što je nepovoljno kada je u pitanju ovaj kućni broj je prisutnost netolerancije, nestrpljivost i velika impulsivnost ukućana. Za jačanje energetskog sklada pored kućnog broja 8 treba dodati slovo G.

Kućni broj 9

Kućni broj 9 – Ovo je dom koji privlači suptilne kosmičke vibracije i doprinosi brojnim aktivnostima. Ukućani  su veoma druželjubivi, veseli i otvoreni za nova prijateljstva. Međutim, ukoliko ne postoji spremnost  prilagođavanja, vibracije ovog kućnog broja mogu uticati na mentalnu napetost, zdravstvene tegobe i lošu interakciju sa drugima. Za jačanje energije sklada savetuje se dodavanje slova F pored kućnog broja.

 • Vesna / Kod 05
  Tarot savjetnik je slobodan

  Tarot savjetnik je zauzet

  Tarot savjetnik trenutno ne radi

  Tehnike: NUMEROLOGIJA, ANĐEOSKI I LJUBAVNI TAROT, VISAK, YI CHING, KNJIGA PROMJENA MUDROSTI, RUNE, IZRADA RUNSKIH AMAJLIJA

  Obavijesti me kada savjetnik bude dostupan Obavijestit ćemo Vas kada savjetnik bude dostupan

  Broj tel: 0906/240-240
  84 RSD/min

 • Mira / Kod 72
  Tarot savjetnik je slobodan

  Tarot savjetnik je zauzet

  Tarot savjetnik trenutno ne radi

  Tehnike: TAROT

  Obavijesti me kada savjetnik bude dostupan Obavijestit ćemo Vas kada savjetnik bude dostupan

  Broj tel: 0906/240-240
  84 RSD/min