Lavovi će u 2015. godini uživati u svim životnim blagodetima. Uticaj Jupitera čiji tranzit je upravo u znaku Lava donosi zaštitu, poslovni uspeh, poboljšanje u karijeri  i ljubavnom ostvarenju. Međutim, nedostatak fizičke kondicije tokom 2015. godine može doneti velike zdravstvene probleme naročito u kardiovaskularnom sistemu. Osobe rođene u znaku Lava imaće mogućnost da zauzmu liderske pozicije u oblasti karijere. U drugoj polovini 2015. godine predstavnici ovog znaka imaće nove poslovne aktivnosti i ponude koje donose obećavaju uspeh. Pojačana aktivnost i dinamika može doneti pojačano trošenje energije, što se može negativno odraziti na ljubavne odnose.

005 lav

Posao

U području karijere tokom 2015. može se očekivati povećane posla i razvijanje novih poslovnih projekata. Novi pristupi u radu i realizacija novih projekata u velikoj meri će povećati finansijske prihode. Period od juna meseca Lavovima donosi povećanje ugleda i napredak u društvenim pozicijama. Fokisiranje ka postizanju novih ciljeva i razvijanje novih poslovnih ideja biće najizraženije u jesenjim mesecima.  U 2015. godini najveći izazov za osobe rođene u znaku Lava može biti gubitak liderske pozicije. Nove mogućnosti, poboljšanje poslovanja i profesionalno usavršavanje biće glavni cilj predstavnika ovog znaka tokom 2015. godine.

Porodica i ljubavni odnosi

Porodična situacija za Lavove tokom cele 2015. godine biće mirna i stabilna. U letnjim mesecima mogući su manji problemi sa bliskim članom porodice. Povremene nesuglasice sa ljubavnim partnerom  mogu se desiti zbog nedostatka vremena i poslovne zauzetosti. Sredinom godine Lavovi mogu ojačati svoje postojeće partnerske odnose. Usamljeni predstavnici ovog znaka u jesenjem periodu imaće mnoga poznanstva, no, prava romansa desiće se sa osobom sa posla ili iz neposredne okoline.

Finansijska situacija

Oblast finansija u 2015. godini za osobe rođene u znaku Lava biće pod kontrolom. Želja za većim ulaganjem nateraće predstavnike ovog znaka da pronađu dodatni izvor prihoda. Krajem 2015. godine može se očekivati manji pad finansija koji će uslediti zbog pojačanih izadataka.

Zdravstvena situacija

Situacija na zdravstvenom planu za Lavove tokom 2015.može biti promenljiva. U drugoj polovini godini predstavnici ovog znaka veću pažnju moraju obratiti na moguće viruse, pad imuniteta i nervni sistem. Pojačan radni intenzitet može dovesti do nepravilnog životnog ritma, a samim tim i kardiovaskularnim problemima. U 2015. osobe rođene u znaku Lava moraju održavati zdrave životne navike i na taj način ojačati svoje zdravlje.