U numerologiji datum rođenja ima veoma važnu ulogu u području ljubavi i romantike.  Na osnovu brojeva možemo saznati zašto je u pojedinim vezama prisutan nesklad i nerazumevanje, dok u drugim vlada sklad i harmonija. Prisutnost određenih brojeva u numerološkim grafikonima partnera, na primer broja 6 i 2 predočava na harmoniju u bračnoj zajednici, dok loša korelacija između 7 upućuje na neravnotežu u duhovnoj sferi.

Uz pomoć ljubavne numerologije možemo otkriti  sve prednosti i slabosti sadašnjeg odnosa na veoma jednostavan način. Da bi saznali kakvu kompatibilnost imamo sa partnerom, potrebno je da saberemo  svoj i partnerov dan rođenja. Na primer, rođeni ste 23 dana u mesecu, a vaš partner 21. Ove datume ćemo sabrati i svesti na jednocifren broj:

23+21=44= 4+4=8. U ovom slučaju dobijen je broj 8.

 

 

Značenje brojeva ljubavnog partnerstva je sledeće:

Broj 1

Ukoliko je vaše ljubavno partnerstvo pod brojem 1 ono ima obeležja nezavisnosti i odlučnosti. Ovde dominira energija kreativnosti i maštovitosti. Veću pažnju treba obratiti na komunikaciju i impulsivnost, kao i iznošenje individualnih stavova, jer to može ugroziti postojeći odnos.

Broj 2

Ljubavno partnerstvo pod brojem 2 karakteriše romantičnost, senzibilnost i osetljivost. Ovde je veoma važno uspostaviti dobru komunikaciju i savladati postojeću nesigurnost.

Broj 3

Ako je vaša ljubavna veza pod uticajem broja 3 ona zrači intenzivnom energijom, entuzijazmom i dobrim raspoloženjem. Iako je ovde naglašen pozitivan pogled na život i zajedništvo, preveviše kritičnih stavova mogu doneti prekid partnerstva.

Broj 4

Ljubavni odnos pod uticajem broja 4 ukazuje na veliku odanost, vernost i privrženost. Oba partnera teže skladnom i stabilnom životu. Ono što može ugroziti postojeći sklad je prikrivanje istine i usmerenost ka stvarima van zajedništva.

Broj 5

Ukoliko je vaše ljubavno partnerstvo pod brojem 5 ono ima obeležja jake senzualnosti i radoznalosti. Oba partnera vole slobodu i ne vole rutinu. No, ovde treba biti oprezan jer postoji mogućnost prevare.

Broj 6

Ako je vaša ljubavna veza pod uticajem broja 6  ona nosi karakteristike velike topline i darežljivosti. Potreba za harmonijom, skladom i ravnotežom u odnosu je veoma naglašena. No, ukoliko želite da ostanete zajedno, onda je potrebno uložiti dosta truda i maksimalno se posvetiti svom partneru. Negativna strana ovog odnosa nalazi se u preteranoj ljubomori.

Broj 7

Ljubavno partnerstvo pod brojem 7  može se opisati kao tiho i diskretno. Aspekti intuicije i duhovnosti imaju važnu ulogu. Partneri moraju naučiti da budu manje izbirljivi i fokusirani ka društvenom životu.

Broj 8

Ukoliko je broj vaše ljubavne veze 8 ona ima karakteristike snage, moći i elemenata uzajamne ambicioznosti. Težite stabilnoj i dobro organizovanoj zajednici i uživate u pravljanju zajedničkih planova. Negativna strana ovog odnosa je u preteranoj sumnjičavosti i tvrdoglavosti.

Broj 9

Ako je vaše ljubavno partnerstvo pod uticajem broja 9 u njemu je naglašeno uzajamno razumevanje i  jaka podrška. Ono što je potrebno prevazići u ovom odnosu su periodi emocionalnih padova, ljubomore i nedostatak optimizma.

 • Vesna / Kod 05
  Tarot savjetnik je slobodan

  Tarot savjetnik je zauzet

  Tarot savjetnik trenutno ne radi

  Tehnike: NUMEROLOGIJA, ANĐEOSKI I LJUBAVNI TAROT, VISAK, YI CHING, KNJIGA PROMJENA MUDROSTI, RUNE, IZRADA RUNSKIH AMAJLIJA

  Obavijesti me kada savjetnik bude dostupan Obavijestit ćemo Vas kada savjetnik bude dostupan

  Broj tel: 0906/240-240
  84 RSD/min

 • Mira / Kod 72
  Tarot savjetnik je slobodan

  Tarot savjetnik je zauzet

  Tarot savjetnik trenutno ne radi

  Tehnike: TAROT

  Obavijesti me kada savjetnik bude dostupan Obavijestit ćemo Vas kada savjetnik bude dostupan

  Broj tel: 0906/240-240
  84 RSD/min