Ljubavna sinastrija pruža veoma zanimljive informacije koje nam omogućavaju da bolje upoznamo osobu sa kojom smo u vezi ili sa kojom želimo da uđemo u romantično partnerstvo. Ova tehnika bazira se na upoređivanju dve natalne karte, prikazuje emocionalnu kompatibilnost, sva ona područja gde treba biti dodatno oprezniji, više fleksibilniji kako bi se ostvario veći sklad.

Ljubavna sinastrija predočava takođe na područja u kojima postoji nekompatibilnost i gde treba napraviti više kompromisa. Pažljivim tumačenjem formiranih aspekata između planeta u natalnim kartama može se otkriti kakva će biti dinamika odnosa i na taj način omogućiti da napravimo vezu više učinkovitom i harmoničnom.

Merkur u sinastriji označava komunikaciju između osoba, stav, zrelost i nalaženje kompromisa. Skladni aspekti Merkura označavaju da je u partnerstvu prisutna dobra komunikacija, praktičnost i razumevanje. Neharmonični aspekti Merkura govore o brojnim nesporazumima, nezrelosti, zbunjenosti i konfliktnim situacijama u odnosu.

Ljubavna sinastrija – Merkur konjukcija Merkur

Lakoća u komunikaciji, dobro razumevanje i analitičnost pomaže da osobe reše potencijalne probleme i nesuglasice. Ovaj aspekt ukazuje na sličnost karaktera, daljenje ideja i odlično nadopunjavanje u mentalnom području.

Ljubavna sinastrija – Merkur kvadrat Jupiter

U ovom odnosu, komunikacija između partnera je često problematična, takođe postoje brojne razlike u mišljenju i ubeđenjima vezanim za područje religije, vere ili obrazovanja. Merkur u kvadratu sa Jupiterom ukazuje da osobe neće uspeti da postignu uzajamno razumevanje, a mnoge nesuglasice samo će dodatno otežavati situciju.

Ljubavna sinastrija – Merkur konjukcija Saturn

Za ovu kombinaciju u sinastriji se smatra da uzrokuje brojne probleme, posebno ukoliko su planete pogođene neharmoničnim aspektima. Partner može imati brojne predrasude i biti sklon kritikama. No, ukoliko su drugi aspekti harmonični tada će u fokusu biti dobra organizacija, diciplinovanost i uzajamna odgovornost.

Ljubavna sinastrija – Merkur konjukcija Uran

U sinastriji ovaj aspekt se odnosi na poboljšanje fokusa, otvoren pristup i mentalnu percepciju. Označava intelektualni podsticaj, daje zajednički interes za istraživanje, humanitarna pitanja i astrologiju. Takođe. Merkur u konjukciji sa Uranom daje veliku izdržljivost i inicira na veoma zanimljivo partnerstvo.

Ljubavna sinastrija – Merkur konjukcija Asc

Partner uvek može računati na podršku  kada su u pitanju nove ideje i njihova realizacija. On će ceniti intuitivnu stranu partnerke i njenu duhovnost, što u velikoj meri može imati uticaj na način komunikacije.

Ljubavna sinastrija – Merkur opozicija Neptun

Ovo je aspekt koji označava nedostatak maštovitosti i kreativnosti. Komunikacija u odnosu je otežana, postoje brojne frustracije, zbunjenost, razočarenja, napetost, kao i mnoge obeshrabrujuće situacije.

Ljubavna sinastrija – Merkur opozicija Sunce

Ovo partnerstvo obeleženo je uzajamnim ohrabrenjem, mnogobrojnim idejama i odličnom komunikacijom na intelektualnom planu. Međutim, iako postoje elementi uravnoteženosti, treba analizirati i ostale aspekte koji će pojačati ili smanjiti  harmoničnost u odnosu.

Ljubavna sinastrija – Merkur opozicija Mesec

Iako u ovom partnerstvu postoji razmena originalnih ideja, mnogi nesporazumi  uticaće na njihovu realizaciju. Mesec sugeriše da će jedan partner reagovati suviše emocionalno, dok Merkur ukazuje na više praktičan pristup. U negativnom kontekstu Merkur u opoziciji sa Mesecom predstavlja tendenciju preteranog kritikovanja.

 

 • Ela / Kod 151
  Tarot savjetnik je slobodan

  Tarot savjetnik je zauzet

  Tarot savjetnik trenutno ne radi

  Tehnike: ASTROLOGIJA, TAROT, NUMEROLOŠKI TAROT, VISAK, FENG SHUI NUMEROLOGIJA, ANĐEOSKI BROJEVI, TUMAČENJE SNOVA, RUNE, KRISTALI

  Broj tel: 0906/240-240
  84 RSD/min

 • Marinela / Kod 17
  Tarot savjetnik je slobodan

  Tarot savjetnik je zauzet

  Tarot savjetnik trenutno ne radi

  Tehnike: TAROT, VISAK, VIDOVITOST, NUMEROLOGIJA, ANĐEOSKE KARTE

  Broj tel: 0906/240-240
  84 RSD/min