U 2015. godini osobe rođene u zodijačkom znaku Vodolije u području ljubavnih odnosa moraće da se suoče sa mnogim nesporazumima, razočarenjima i manjkom bliskosti.  Tokom zimskih meseci usamljeni predstavnici ovog znaka imaće priliku da se sretnu sa svojim budućim životnim partnerom. U prvoj polovinii 2015. godine Vodolije koje su u dugoročnim partnerstvima mogu doživeti neprijatna iznenađenja od strane partnera.

vodolija-horoskop1

Nesporazumi, svađe, emotivni nesklad i zategnuti odnosi sa partnerom u 2015. godini biće veoma izraženi. Retrogradan Merkur koji će biti aktivan u februaru mesecu uticaće na zbunjenost i veliku kritičnost u ljubavnom partnerstvu. Tokom ovog perioda učestali konflikti sa partnerom mogu biti konačan razlog za trajan prekid odnosa. Planeta Saturn u 2015. godini biće presudna za globalne promene, koje će se najviše odraziti na zajedničke stavove i nedostatak kreativnosti u partnerskim odnosima. U letnjim mesecima osobe rođene u znaku Vodolije moraju prihvatiti period ljubavnog poraza i pronaženja novog smera u ljubavi. Predstavnici ovog znaka rođeni u drugoj dekadi imaće upečatljive i značajne promene u ljubavi, ali i mogućnost da ih uspešno savladaju. Tokom 2015. godine osobe rođene u znaku Vodolije moraće da realnije sagledaju svoje nedostatke u ponašanju i naprave što više kompomisa kako bi se situacija u partnerskim odnosima odvijala u njihovu korist. Naglasak ove godine kod Vodolija biće u turbulentnim emocijama koje će između ostalog uticati na obeshrabrenje i nedostatak razumevanja partnera koji neće biti u mogućnosti da zadovolji sve zahteve. Ova godina Vodolijama donosi najbolje slaganje sa znakom Raka. Tokom 2015. godine osobe rođene u znaku Vodolije moraju više razmišljati o željama partnera, fokusirati se na predanost u odnosu i zajedničke kreativne potencijale.

 • Vesna / Kod 05
  Tarot savjetnik je slobodan

  Tarot savjetnik je zauzet

  Tarot savjetnik trenutno ne radi

  Tehnike: NUMEROLOGIJA, ANĐEOSKI I LJUBAVNI TAROT, VISAK, YI CHING, KNJIGA PROMJENA MUDROSTI, RUNE, IZRADA RUNSKIH AMAJLIJA

  Broj tel: 0906/240-240
  84 RSD/min

 • Dragica / Kod 10
  Tarot savjetnik je slobodan

  Tarot savjetnik je zauzet

  Tarot savjetnik trenutno ne radi

  Tehnike: ASTROLOGIJA, NUMEROLOGIJA

  Broj tel: 0906/240-240
  84 RSD/min

 • Mira / Kod 72
  Tarot savjetnik je slobodan

  Tarot savjetnik je zauzet

  Tarot savjetnik trenutno ne radi

  Tehnike: TAROT

  Broj tel: 0906/240-240
  84 RSD/min