Ljubavni tarot – Karte ljubavne stabilnosti i izgubljenih prilika

Tarot špil se sastoji od 78 karata koje su predstavljene jedinstvenim slikama na osnovu kojih se u tumačenju dobijaju odgovarajuće smernice za različita područja života. Svaka tarot karta takođe pruža važne informacije o ključnim događajima u svakodnevnom životu i daje saznanja o prošlosti, sadašnjosti i budućnosti.

Osim što se koriste za proricanje sudbine, u emocionalnom segmentu, pitanjima romantike i ljubavi tarot karte nam otkrivaju kako da poboljšamo trenutnu vezu sa partnerom, na koji način da savladamo izazove i saznamo šta će biti aktuelno u predstojećem razdoblju. Po pitanju ljubavi, romantike i emocija, karte iz skupa velike Arkane imaju veoma zanimljiva značenja.

Ljubavni tarot može nam predočiti na izgubljene prilike, ali ujedno nagovestiti nove mogućnosti u ljubavi, period blagoslova i zajedničke sreće sa partnerom.

Ljubavni tarot – Karta Budala

Tarot karta Budala se odnosi na avanturistički duh, mnogobrojne mogućnosti i prilike. Ona nas poziva da proširimo svoje horizonte i preduzmemo nove inicijative. Tarot karta Budala označava prisutnost velike energije i put u nepoznato. No, to je je takođe simbol nesigurnosti i najava velikih iznenađenja.

Ljubavni tarot – Karta Pravda

Tarot karta Pravda sugeriše da je je kod osobe prisutna jaka snaga volje, međutim po pitanju ljubavi označava neravnotežu u odnosu, potencijalno nezadovoljstvo ili tugu. Njena poruka se odnosi na opraštanje, podseća na veću predanost i priznavanje napravljene greške.

Ljubavni tarot – Karta Obešeni čovek

Tarot karta Obešeni čovek ukazuje na vreme tišine, nakon burnih događaja u segmentu ljubavi i romantike. Ona predočava osobi da mora biti objektivnija u sadašnjosti, težiti kreativnijem pristupu u ljubavi i dublje razmisliti o svojim željama.

Ljubavni tarot – Karta Zvezda

Tarot karta Zvezda često govori o naučenim lekcijama, izražavanju emocija i osećanja. Ona pokazuje vreme kada osoba može izgraditi jako ljubavno partnerstvo.

Ljubavni tarot – Karta Kočija

Tarot karta Kočija odnosi se na dinamičan ciklus i dvosmislenost po pitanju ljubavnih emocija. Ovo je simbol unutrašnje potrage i jakih emocija. U zavisnosti od kombinacija, karta Kočija takođe može biti najava razdvajanja.

Ljubavni tarot – Karta Visoki Sveštenik

Tarot karta Visoki Sveštenik podseća na važne životne lekcije, ljutnju, ignorisanje i zapostavljanje partnerovih osećanja. Za usamljene ženske osobe je nagoveštaj strastvene veze sa malo starijim muškarcem.

Ljubavni tarot – Karta Čarobnjak

Tarot karta Čarobnjak ukazuje na početak novog ciklusa u životu osobe. Kada je reč o pronalaženju nove ljubavi, odnosi se na važna i značajna dešavanja.

Ljubavni tarot – Karta Mesec

Tarot karta Mesec poziva osobu da istraži svoje stvarne emocije i sledi intuiciju. Odnosi se na pomirenje, praštanje, dok usamljenim osobama predočava na završetak dugog perioda samoće.

Ljubavni tarot – Karta Svet

Tarot karta Svet predstavlja period zadovoljstva, dubokih osećaja, ljubavnog sklada i radosti. Ona upućuje na jačanje ženstvenosti, snage, inteligencije i uspešno prevazilaženje ljubavne tuge kod osoba koje su imale prekid partnerstva.

 • Ela / Kod 151
  Tarot savjetnik je slobodan

  Tarot savjetnik je zauzet

  Tarot savjetnik trenutno ne radi

  Tehnike: ASTROLOGIJA, TAROT, NUMEROLOŠKI TAROT, VISAK, FENG SHUI NUMEROLOGIJA, ANĐEOSKI BROJEVI, TUMAČENJE SNOVA, RUNE, KRISTALI

  Broj tel: 0906/240-240
  84 RSD/min

 • Ariana / Kod 61
  Tarot savjetnik je slobodan

  Tarot savjetnik je zauzet

  Tarot savjetnik trenutno ne radi

  Tehnike: ASTROLOGIJA, REIKI, YI-YING, TAROT

  Broj tel: 0906/240-240
  84 RSD/min

 • Marko / Kod 112
  Tarot savjetnik je slobodan

  Tarot savjetnik je zauzet

  Tarot savjetnik trenutno ne radi

  Tehnike: TAROT, ASTROLOGIJA, NUMEROLOGIJA

  Broj tel: 0906/240-240
  84 RSD/min

 • Marijana / Kod 98
  Tarot savjetnik je slobodan

  Tarot savjetnik je zauzet

  Tarot savjetnik trenutno ne radi

  Tehnike: TAROT, TUMAČENJE SNOVA

  Broj tel: 0906/240-240
  84 RSD/min