Vekovima ljudi su koristili različite tehnike proricanja i predviđanja budućih događaja. Jedan od drevnih, ali i veoma zanimljivih tehnika proricanja za žene i muškarce bilo je ljubavno gatanje boginje Afrodite. Veruje se da su za ovu metodu korišćeni obični kamenčići, na kojima su ispisivana određena slova.

 

 

Pre početka ljubavnog gatanja, kamenčiće  dan pre korišćenja treba staviti u prozor kako bi se napunili energijom Sunca i Meseca. Nakon toga kamenčići se obeležavaju sledećim slovima, od kojih svako ima jedinstvenu ljubavnu simboliku.

 

Prvi  kamenčić obeležava se slovom X – ono simboliše veliko zalaganje koje osobe moraju uložiti kako bi zajednica opstala u budućnosti.

 

Drugi kamenčić obeležava se slovom Z – ukazuje na vrlo male mogućnosti za opstanak veze. Veruje se da će se osobe suočiti sa ogromnim teškoćama i preprekama koje čak ni zajedničkim snagama neće uspeti da reše.

 

Treći kamenčić treba obeležiti slovom I – ono označava radost i sreću u ljubavi, kao i dugročnost u sadašnjem partnerstvu.

 

Četvrti kamenčić Obeležava se slovom V – ono simboliše dvojnost. Ovaj simbol takođe upućuje na prevaru ili flert partnera.

 

Peti kamenčić obeležava se slovom  L – ono ukazuje na nova iskustva u ljubavi. Za usamljene osobe označava sticanje mudrosti i važnih lekcija kroz novo partnerstvo, pa je potreban oprez.

 

Šesti kamenčić obeležava se slovom H – ono označava povoljnosti i ispunjenje želje vezane za novu ljubav. Uz malo više zalaganja, osoba može ostvariti vrlo produktivno i harmonično ljubavno zajedništvo.

 

Sedmi kamenčić obeležava se  slovom S – ono simboliše da trenutno partnerstvo nema jake sudbinske spone. Za ženske osobe ovaj simbol ukazuje da će ljubavna sreća doći kroz nekog drugog muškarca.

 

 

Za ljubavno gatanje boginje Afrodite nakon što smo obeležili kamenčiće, potrebno je držati ih u dlanu leve ruke i fokusirati se na područje ljubavi, partnera ili ljubavnih želja. Zatim kamenčiće treba baciti na sto i protumačiti značenje samo onih kamenčića čije su oznake okrenute licem ka vama.  Ljubavno gatanje boginje Afrodite ne treba ponavljati više od dva puta mesečno.

 

 • Vesna / Kod 05
  Tarot savjetnik je slobodan

  Tarot savjetnik je zauzet

  Tarot savjetnik trenutno ne radi

  Tehnike: NUMEROLOGIJA, ANĐEOSKI I LJUBAVNI TAROT, VISAK, YI CHING, KNJIGA PROMJENA MUDROSTI, RUNE, IZRADA RUNSKIH AMAJLIJA

  Obavijesti me kada savjetnik bude dostupan Obavijestit ćemo Vas kada savjetnik bude dostupan

  Broj tel: 0906/240-240
  84 RSD/min

 • Mira / Kod 72
  Tarot savjetnik je slobodan

  Tarot savjetnik je zauzet

  Tarot savjetnik trenutno ne radi

  Tehnike: TAROT

  Obavijesti me kada savjetnik bude dostupan Obavijestit ćemo Vas kada savjetnik bude dostupan

  Broj tel: 0906/240-240
  84 RSD/min