Svaki broj ima svoje vibracije i energiju. Veruje se da uz pomoć magičnih rituala sa brojevima možemo privući uspeh i obilje. S  obzirom da u numerologiji brojevi imaju jedinstvene kvalitete, svaki od njih može se koristiti za ispunjenje određenih želja.

Magični rituali sa brojevima: Broj 5 u numerologiji povezuje se sa novim šansama, označava prilike, nove ciljeve i važne promene. U ovom ritualu energija broja 5 privući će nove poslovne mogućnosti.  Petog ili petnaestog dana u mesecu  prema Lunarnom kalendaru uzeti jednu novčanicu koja na sebi ima obeležje ovog broja i reći:

„ Stalno novac dolazi, moje finansije se poboljšavaju,

Svakog dana moj profit se uvećava.

Moć broja 5 bogatstvo daje i

Dobroj sreći me vodi.“

Ovu novčanicu treba nositi uzastopno pet nedelja, nakon čega se ovaj novac troši. Ritual se može ponoviti nekoliko puta tokom godine.

Magični rituali sa brojevima: Broj 6 u numerologiji simbolizuje istrajnost, aspekt duhovnosti i pouzdanost. U ritualima, energija broja 6 koristi se za eliminisanje nastalih blokada koje onemogućavaju napredovanje. Za ovaj ritual treba uzeti dve novčanice koje na sebi imaju oznaka broja 3. Ovaj novac stavlja se u crvenu svilenu torbicu na koju se zavezuje vrpca zlatne boje. Veruje se da će ovaj talisman omogućiti osobi da brzo dođe do rešenja u otklanjanju prepreka i otežanja.

Magični rituali sa brojevima: Broj 7 u numerologiji predstavlja radost, unutrašnju percepciju, intuiciju i sponu sa duhovnim svetom. U ritualima energija ovog broja koristi se za privlačenje obilja i opšte novčano blagostanje. Potrebno je uzeti sedam metalnih kovanica sa obeležjem broja 1, držati ih na dlanu desne ruke i izgovoriti:

“Radost probudi u mojoj duši i što je prikriveno pokaži,

Neka ispred mojih očiju sve postane jasnije,

A dobra sreća neka me svuda gde krenem prati.“

Ove metalne kovanice zatim treba staviti u ljubičastu svilenu torbicu, zavezati sa nekoliko zlatnih vrpci i nositi u gornjem džepu odela.

Magični rituali sa brojevima: Broj 8 u numerologiji simboliše sklad, finansijsko obilje, balans i sigurnost. U magiji energija broja 8 koristi se za sklad na materijalnom planu. Za ovaj ritual potrebno je osam metalnih kovanica sa obeležjem ovog broja, kao i osam sveća svetlo plave boje. Metalne novčiće treba poređati u različite uglove doma, na njih staviti svećice i upaliti u smeru kazaljke na satu. Pri tome treba izgovoriti sledeće:

“Kosmos je beskonačan, on mi donosi stalan sklad i ravnotežu,

Kako se zemlja i nebo uravnjavaju,

Tako je i moj put do bogatstva otvoren.“

Nakon izgovorene bajalice, treba sačekati da sve svećice izgore do kraja, a vosak ostane prilepljen na kovanicama. Zatim se svih osam novčića spaja u jedan i zakopava u vrt  ili istočni deo ispred doma.

Magični rituali sa brojevima: Broj 9 u numerologiji predstavlja temelj stvaranja, uspeh i visoku energiju. U ritualima broj 9 služi za poboljšanje i jačanje finansijskih tokova.  Da bi privukli energiju obilja za ovaj ritual treba uzeti 9 metalnih novčića iz različitih zemalja. Od ovih devet kovanica na stolu treba formirati tri trougla, koji će biti položeni tako da opet formiraju jedan veliki trougao. Zatim se uzima jdna zelena svećica, upali, njome se prelazi preko kovanica u smeru kazaljke na satu i izgovara:

„ Trouglovi obilje privlače, meni dobit donose.“

Nakon izgovorene bajalice, metalne kovanice treba staviti na skriveno mesto u domu.

 • Ela / Kod 151
  Tarot savjetnik je slobodan

  Tarot savjetnik je zauzet

  Tarot savjetnik trenutno ne radi

  Tehnike: ASTROLOGIJA, TAROT, NUMEROLOŠKI TAROT, VISAK, FENG SHUI NUMEROLOGIJA, ANĐEOSKI BROJEVI, TUMAČENJE SNOVA, RUNE, KRISTALI

  Broj tel: 0906/240-240
  84 RSD/min

 • Mira / Kod 72
  Tarot savjetnik je slobodan

  Tarot savjetnik je zauzet

  Tarot savjetnik trenutno ne radi

  Tehnike: TAROT

  Broj tel: 0906/240-240
  84 RSD/min

 • Ramona / Kod 104
  Tarot savjetnik je slobodan

  Tarot savjetnik je zauzet

  Tarot savjetnik trenutno ne radi

  Tehnike: TAROT, REIKI, ANĐEOSKE PORUKE, RAZGOVORI

  Broj tel: 0906/240-240
  84 RSD/min