Amajlija od crvenih niti spada u jednu od najpopularnijih i smatra se pouzdanom zaštitom od zlog oka, mržnje i uroka. Crvene vunene ili končane niti sa sedam čvorova uopšteno spadaju u amajliju iz kabalističke tradicije. Tokom vremena, ove amajlije počele su da se izrađuju od niti raznolikih boja: crne, zelene, roze, žute, braon. Svaka od ovih amajlija privlači određenu energiju i služi za različite svrhe.

Amajlija od crvenih niti daje zaštitu od mnogih poteškoća i odbijanje negativne energije. No, pre nego se odlučimo za ovu amajliju, potrebno je aktivirati je uz određenu bajalicu, mantru ili moltivu. Postoji još jedan manje poznat način za aktiviranje ove amajlije.  Najpre uzmemo vuneni crveni konac i na njega vezujemo devet čvorova tako da budu srazmerno udaljeni. Prilikom vezivanja čvorova treba izgovarati sledeće reči:

„ Krst je ispred mene ( reći svoje ime ), štiti me od neprijatelja, prokletstva i nevolja.

Svaki urok , šteta i gubitak prolazi kroz devet praznina između čvorova i ide u zemlju.“

Nakon ovih izgovorenih magičnih reči, amajlija se vezuje oko ruke, a ostatak konca ili vune koji su isečeni od amajlije se pale.

Ukoliko se nakon određenog vremena neka od niti amajlije pokida to znači da je osoba bila izložena magijskim napadima i uplivu zle energije. Iz tog razloga savetuje se amajlija od vunene niti koja je jača zaštita od negativnih energija.  Ono što treba napomenuti je da se ove amajlije uvek nose na levoj ruci, jer leva strana čovekovog suptilnog tela je osetljivija kada su u pitanju zle sile, magija i uroci.

Aktiviranje ove kabalističke amajlije može se izvršiti u periodu između 12 i 15 Lunarnog dana. Postoje različiti načini i tehnike pomoću kojih se aktivira energija zaštite na ovoj amajliji. To su najčešće tehnike uz plamen sveće, izgovaranje određenih bajalica ili ponavljanje namenskih reči koje će osobu čuvati od zlih sila.

No, osim ove popularne amajlije crvene boje, sve češće mogu se videti amajlije sa dve ili više boja koje imaju svoju posebnu svrhu.

Mistična moć amajlija od crvenih i zelenih niti:

Amajlija od roze niti jedna je od idealnih za zaštitu ljubavnog partnerstva od ljubomore, zavisti i mržnje drugih ljudi. Iako nije popularna koliko  amajlije od crvenih niti, ona će čuvati vlasnika od negativne energije. Ona štiti od ljubavne magije, energetskog vampirizma, uroka i veštica.

Amajlija od tamno zelenih niti idealna je za sve osobe koje se bave poslovima komunikacije. Ona odbija energiju agresivnih ljudi, štiteći vlasnika od sukoba i konflikata.

Amajlija od niti žutog konca donosi zaštitu od magije, negativnih programa – uroka, zlog oka, nagaza, kao i svake vrste zle energije.

Amajlija od plavih niti služi za uspeh i istrajnost u stizanju do cilja. Smatra se da su amajlije ove boje idealne za sve osobe kojese bave javnim poslovima.

Amajlije od svetlo zelenih niti štite vitalnu energiju vlasnika, daju zaštitu od bolesti, krađe i obmane lukavih ljudi. Ove amajlije služe za privlačenje sreće, obilja, finansijskog uspeha  u poslu. Ali, takođe

Amajlija od niti srebrnog konca daje zaštitu od nespokoja i unutrašnjeg nemira.

Amajlija od crnog onca nije toliko zastupljena. Iako se ova boja povezuje sa magijom, amajlija od crnih niti vratiće harmoniju u svakodnevni život, a posebno kod osoba koje su sklone depresivnom ili negativnom razmišljanju.

Amajlija od niti belog konca nosi se u periodima kada osoba mora izgraditi nove početke. Ovu amajliju idealno je nositi nakon perioda rastanka sa voljenom osobom, prekida, materijalnog kolapsa i svih onih situacija kada moramo započeti život iz početka. Ona pruža zaštitu od neočekivanih i neugodnih iznenađenja.

Svaka od ovih amajlija aktivira se na poseban način, određenog dana i uz pomoć posebnih energetskih rituala, mantri ili bajalica. Uopšteno, ove amajlije ne samo da će biti lep ukras, već i idealna pomoć u zaštiti od negativnih energija i neuspeha.

 • Vesna / Kod 05
  Tarot savjetnik je slobodan

  Tarot savjetnik je zauzet

  Tarot savjetnik trenutno ne radi

  Tehnike: NUMEROLOGIJA, ANĐEOSKI I LJUBAVNI TAROT, VISAK, YI CHING, KNJIGA PROMJENA MUDROSTI, RUNE, IZRADA RUNSKIH AMAJLIJA

  Broj tel: 0906/240-240
  84 RSD/min

 • Dragica / Kod 10
  Tarot savjetnik je slobodan

  Tarot savjetnik je zauzet

  Tarot savjetnik trenutno ne radi

  Tehnike: ASTROLOGIJA, NUMEROLOGIJA

  Broj tel: 0906/240-240
  84 RSD/min

 • Mira / Kod 72
  Tarot savjetnik je slobodan

  Tarot savjetnik je zauzet

  Tarot savjetnik trenutno ne radi

  Tehnike: TAROT

  Broj tel: 0906/240-240
  84 RSD/min