Neaspektovane planete u natalnoj karti – Jupiter

Jupiter je planeta ekspanzije, duhovnosti, obrazovanja i filozofije. Ukoliko je ova planeta neaspektovana u natalnoj karti to ukazuje da će pojedinac imati specifična ubeđenja i jedinstvene vizije života. Obrazovanje je od ključnog značaja, potraga za istinom i sticanjem viših znanja. Neaspektovan Jupiter donosi mogućnost velikih putovanja. Međutim, pojedinac može imati previše idealističke poglede na život, nedostatak spontanosti i društevnosti. U traženja novih mogućnosti može trošiti dosta energije, što stvara brojne poteškoće.

Neaspektovane planete u natalnoj karti – Saturn

Satun predstavlja planetu samodiscipline i strukture. Ukoliko je bez aspekata u natalnoj karti to može stvoriti dosta otežanja natusu, jer će on često kroz život ići bez određenog cilja ili fokusa. Ambicioznost neće izostati, ali će biti sa neizbežnim elementima nesigurnosti i neopreza. Kada je Saturn aspektovan sa drugim planeta to omogućava natusu da bude istrajniji i produktivniji, međutim, neaspektovan Saturn donosi određenu dozu ravnodušnosti ili nezainteresovanosti. Takođe, težnja za samoćom i osamljivanjem biće pojačana. Neaspektovan Saturn sa druge strane sugeriše da će natus imati pojačano strpljenje i tendenciju za kontrolom u kući ili znaku u kome se nalazi.

Neaspektovane planete u natalnoj karti – Uran

Uran je planeta koja se odnosi na buntovnost, nezavisnost i nedividualnost. Kada je neaspektovan u natalnoj karti to umanjuje mogućnost naglih životnih prevrata i sugeriše na pojačanu individualnost. Osoba sa neaspektovanim Uranom može biti zainteresovana za istraživanje, tehnologiju i implementiranje novih ideja i izuma. Međutim, zbog nedostatka aspekata sa drugim planetama, natus može biti pojačano napet, nezadovoljan ili  ispunjen unutrašnjim nemirom.

Neaspektovane planete u natalnoj karti – Neptun

Neptun je planeta mistike, idela, duhovnosti i romantike. On se ne povezuje sa sferom materijlnog. Sama priroda ove planete odnosi se na svet snova, percepciju i nadahnuće kroz vizije. Kada je Neptun neaspektovan u natalnoj karti natus je okrenut svetu snova i iluzijama. Zbog nedostataka aspekata sa drugim planetama, Neptun će se manifestovati kroz pojačanu osetljivost, intenizvno maštanje i nadahnuće kroz vizije. Natus može svoj mir i nadahnuće pronalaziti u stvaranju kroz sferu umetnosti ili vizije koje neće biti dovoljno izražene.

Neaspektovane planete u natalnoj karti – Pluton

Pluton predstavlja planetu moći, autoriteta i uticaja. Njegovo delovanje je veoma suptilno, ali ujedno i intenzivno. Ova planeta bez aspekata u natalnoj karti sugeriše da će natus biti fokusiran ka dominaciji, moći, autoritetu, novcu, upotrebi sile, kompulsivnim željama. Tamnu stranu svoje ličnosti natus će teško uspeti da savlada. Ovde je takođe ograničena sposobnost  unutrašnje transformacije. Osoba mora težiti traženju najboljih načina za razvijanje veće samokontrole.

 • Ela / Kod 151
  Tarot savjetnik je slobodan

  Tarot savjetnik je zauzet

  Tarot savjetnik trenutno ne radi

  Tehnike: ASTROLOGIJA, TAROT, NUMEROLOŠKI TAROT, VISAK, FENG SHUI NUMEROLOGIJA, ANĐEOSKI BROJEVI, TUMAČENJE SNOVA, RUNE, KRISTALI

  Broj tel: 0906/240-240
  84 RSD/min

 • Marijana / Kod 98
  Tarot savjetnik je slobodan

  Tarot savjetnik je zauzet

  Tarot savjetnik trenutno ne radi

  Tehnike: TAROT, TUMAČENJE SNOVA

  Broj tel: 0906/240-240
  84 RSD/min

 • Mira / Kod 72
  Tarot savjetnik je slobodan

  Tarot savjetnik je zauzet

  Tarot savjetnik trenutno ne radi

  Tehnike: TAROT

  Broj tel: 0906/240-240
  84 RSD/min

 • Ramona / Kod 104
  Tarot savjetnik je slobodan

  Tarot savjetnik je zauzet

  Tarot savjetnik trenutno ne radi

  Tehnike: TAROT, REIKI, ANĐEOSKE PORUKE, RAZGOVORI

  Broj tel: 0906/240-240
  84 RSD/min