Primenom numeroloških načela i korišćenjem osnovnih podataka (datuma rođenja) možemo saznati šta će biti aktuelno u određenoj  godini.  Da bi izračunali godišnji broj treba uzeti mesec i dan svog rođenja i dodati broj vladajuće godine. Na primer, ako je osoba rođena 12. janura i želi da sazna šta je očekuje u toku 2016. onda je postupak za za izračinavanje godišnjeg broja sledeći:

Datum rođenja  – 12

Mesec rođenja janur – 1

Aktuelna godina 2016

Ukupno: 2029, odnosno, 2 + 0 + 2 + 9 = 13,  1 + 3 = 4

Kao rezultat za osobu rođenu 12. januara dobijamo 4 koji označava lični godišnji broj za 2016. U nastavku prikazan je kratak pregled onoga što označavaju brojevi od 1 do 9 bez obzira na vladajući godinu.

Lični godišnji broj 1

Ako se osoba nalazi pod uticajem ovog broja i ukoliko je rođena 1., 10., 19. ili 28. Dana u mesecu aktuelna godina označava preuzimanje velikih odgovornosti. To je idealna prilika da osoba započne svoj život od početka. Ovo je godina za sve što je novo, nove prilike, nova iskustva. Smatra se veoma važnom jer se u njoj postavlja temelj za budućnost i narednih 9 godina, pa treba biti mudar u pravljenju izbora.

Lični godišnji broj 2

Ako se osoba nalazi pod uticajem ovog broja ( posebno ukoliko je rođena 2., 11., 20. ili 29. u mesecu) najveću važnost u ovoj godini ima saradnja sa drugima. Smatra se idealnim numerološkim ciklusom za ostvarenje mnogih želja. Dobra saradnja i timski rad su jedan od najboljih načina  za napredak, ali samo ukoliko psotoji dovoljno strpljenja.

Lični godišnji broj 3

Ako se osoba nalazi pod uticajem ovog broja (posebno ukoliko je rođena  3., 12., 21. ili 30. u mesecu)ona će u aktuelnoj godini težiti proširenju sopstvenih vidika. Ovaj numerološki ciklus donosi poboljšanje sopstvenog ugleda u društvu i javnosti. Takođe, to je vreme kada će osoba imati dosta sreće i napretka kroz kreativne ideje.

Lični godišnji broj 4

Ako se osoba nalazi pod uticajem ovog broja (posebno ukoliko je rođena 4., 13., 22. ili 31. u mesecu) ona će u aktuelnoj godini promeniti svoj pristup prema životu. Od ključnog značaja je promena poslovne organizacije kako bi se ostvario veći uspeh i napredak.

 

Lični godišnji broj 5

Ako se osoba nalazi pod uticajem ovog broja (posebno ukoliko je rođena  5., 14. ili 23. u mesecu) najveći akcenat u aktuelnoj godini biće stavljen na preokret. To je vreme kada će se pružiti prilika za putovanjima  koja mogu biti uzuzetno uspešna.

Lični godišnji broj 6

Ako se osoba nalazi pod uticajem ovog broja (posebno ukoliko je rođena  6., 15. ili 24. u mesecu) sve će biti podređeno temama koje se tiču novca i ljubavi. U materijalnom segmentu dosta toga će ići na ruku, ali treba izbegavati nepotrebna ulaganja. Više pažnje osoba može posvetiti svom zdravlju, fizičkom izgledu ili nastavku školovanja.

Lični godišnji broj 7

Ako se osoba nalazi pod uticajem ovog broja (posebno ukoliko je rođena  7., 16. ili 25. u mesecu) ona će više vremena posvetiti segmentu duhovnosti i boljem upoznavanju sopstvene duše. U toku ovog numerološkog ciklusa mnoge stvari izlaze na površinu i dolazi do otkrivanja istine.

Lični godišnji broj 8

Ako se osoba nalazi pod uticajem ovog broja (posebno ukoliko je rođena  8., 17. ili 26. u mesecu) najvažnije teme u aktuelnoj godini tiču seosećanja, romantike i materijalnih resursa. To je ciklus nagrada, priznanja, dostignuća, ali i emocionalnog sazrevanja.

Lični godišnji broj 9

Ako se osoba nalazi pod uticajem ovog broja (posebno ukoliko je rođena  9., 18. ili 27. u mesecu) za nju aktuelna godina predstavlja vreme u kome može doći do završetka poslovnog ili ljubavnog odnosa. Tada treba izbegavati konflikte i ulazak u sukobe sa drugima.

 • Vesna / Kod 05
  Tarot savjetnik je slobodan

  Tarot savjetnik je zauzet

  Tarot savjetnik trenutno ne radi

  Tehnike: NUMEROLOGIJA, ANĐEOSKI I LJUBAVNI TAROT, VISAK, YI CHING, KNJIGA PROMJENA MUDROSTI, RUNE, IZRADA RUNSKIH AMAJLIJA

  Broj tel: 0906/240-240
  84 RSD/min

 • Sofija / Kod 80
  Tarot savjetnik je slobodan

  Tarot savjetnik je zauzet

  Tarot savjetnik trenutno ne radi

  Tehnike: TAROT, NUMEROLOGIJA, ASTROLOGIJA, KRISTALOTERAPIJA, DREVNI RITUALI ZA POSAO, FINANCIJE, LJUBAV I ZDRAVLJE

  Broj tel: 0906/240-240
  84 RSD/min

 • Dragica / Kod 10
  Tarot savjetnik je slobodan

  Tarot savjetnik je zauzet

  Tarot savjetnik trenutno ne radi

  Tehnike: ASTROLOGIJA, NUMEROLOGIJA

  Broj tel: 0906/240-240
  84 RSD/min

 • Marijana / Kod 98
  Tarot savjetnik je slobodan

  Tarot savjetnik je zauzet

  Tarot savjetnik trenutno ne radi

  Tehnike: TAROT, TUMAČENJE SNOVA

  Broj tel: 0906/240-240
  84 RSD/min