Uz pomoć numerologije možemo otkriti svoj kosmički broj koji će nam dati uvid u određene karakteristike, osobine, obeležja i unutrašnju snagu. Kako u astrologiji vladajući znak otkriva najznačajnije osobine, tako u numerologiji kosmički broj prikazuje brojne zanimljivosti. Da bi odredili svoj kosmički broj potrebno je napisati ime, a zatim svako slovo pretvoriti u brojčanu vrednost. Onda se pristupa sabiranju dok se ne dobije jednocifren broj. Na primer, ime osobe je Lara, prevedno na brojčanu vrednost daje sledeći rezultat: L A R A = 3+1+9+1=14, odnosno, 1+4=5. Kosmički broj za ovo ime je 5.

 

 

Značenje:

Kosmički broj – 1. Vlada energija Sunca. Osoba voli da bude u centru pažnje, primećena od drugih. Veoma je ambiciozna, istrajna, ali i posesivna. Teži stabilnosti i prija joj društvo dinamičnih osoba koje znaju šta žele od života.

Kosmički broj – 2. Vlada energija Meseca. U prvom planu su emocije i osećanja. Za ove osobe je veoma važno da ne odustaju od svojih planova i ciljeva. Meditacija i duhovnost mogu pomoći u pojačanju unutrašnje snage i samopouzdanja.

Kosmički broj -3. Vlada energija Jupitera. Osoba ceni svoju slobodu i veoma joj je važna nezavisnost. Voli udoban život, veoma je strastvena i romantična. Impulsivnost i nezrelost mogu joj doneti dosta štete.

Kosmički broj – 4. Vlada energija Urana. Ovde su prisutni brojni talenti i veštine. Pojedinac sa ovim brojem takođe ima smisla za umetnost. Najveći izazov je da se savlada postojeće nestrpljenje i impulsivnost.

Kosmički broj – 5. Vlada energija Merkura. Osoba voli rizike, veoma je druželjubiva i tolerantna. Dobra komunikacija osigurava brojne uspehe u području rada i poslovnih projekata. Najveća  mana ovde je promeljivost.

Kosmički broj – 6. Vlada energija Venere. Dobrota, iskrenost i težnja za ostvarenjem harmonije ovde su dominantni. S’ obzirom da je Venera planeta koja daje brojne kvalitete, kod pojedinca sa ovim kosmičkim brojem u prvom planu je da ostvari skladan život.

Kosmički broj – 7. Vlada energija Neptuna. Ova planeta daje mnoge kreativne talente, maštovitost i odličnu intuiciju. Međutim, nesigurnost i sumnjičavost mogu biti velike prepreke u otkrivanju sopstvenih kvaliteta i realizacije ideja.

Kosmički broj – 8. Vlada energija Saturna. Ukazuje na unutrašnju snagu i veliku izdržljivost. Osoba poseduje dosta šarma, veoma je harizmatična i uporna. Najveće prednosti prikazane su u dobroj organizaciji i sposobnosti da sasluša druge.

Kosmički broj – 9. Vlada energija Marsa. Za ovu osobu ne postoje prepreke, ni poteškoće. Svaki izazov prihvata spremno i hrabro. Strastvenost i ambicioznost su su veoma naglašeni. Ono što treba izbegavati je nepotreban ulazak u rizik.

 • Vesna / Kod 05
  Tarot savjetnik je slobodan

  Tarot savjetnik je zauzet

  Tarot savjetnik trenutno ne radi

  Tehnike: NUMEROLOGIJA, ANĐEOSKI I LJUBAVNI TAROT, VISAK, YI CHING, KNJIGA PROMJENA MUDROSTI, RUNE, IZRADA RUNSKIH AMAJLIJA

  Obavijesti me kada savjetnik bude dostupan Obavijestit ćemo Vas kada savjetnik bude dostupan

  Broj tel: 0906/240-240
  84 RSD/min

 • Mira / Kod 72
  Tarot savjetnik je slobodan

  Tarot savjetnik je zauzet

  Tarot savjetnik trenutno ne radi

  Tehnike: TAROT

  Obavijesti me kada savjetnik bude dostupan Obavijestit ćemo Vas kada savjetnik bude dostupan

  Broj tel: 0906/240-240
  84 RSD/min